11 septembrie, WOrld Trade Center

Sondajul zilei: A fost ”11 septembrie” un atentat terorist sau o mega înscenare?

1352
(reînnoit 07:36 11.09.2020)
Teoria conspirației pune drama de la 11 septembrie pe seama unei mega înscenări a Deep State-ului american și a serviciilor SUA, cele care au preluat total puterea după ce s-a declarat o permanentă stare de alertă mondială împotriva „terorismului”

BUCUREȘTI, 11 sept – Sputnik. Au trecut 19 ani de la unul dintre cele mai dramatice momente de după Al doilea Război mondial, un episod care a schimbat fața lumii, deschizându-se o nouă eră: a așa ziselor state teroriste - care sprijină terorismului mondial și care ar pune în pericol statele din ”lumea civilizată”.

Pe de altă parte, sub imperiul imaginilor extraordinare ale ”Turnurilor gemene” prăbușindu-se, opinia publică americană și mondială nu s-a opus unor intervenții militare de anvergură, soldate cu un număr uriaș de victime și ocuparea unor state.

Un alt efect a fost declanșarea destabilizării Orientului, cu dezlănțuirea unei migrații care a dat peste cap Occidentul – dar și cu o extindere a ”terorismului” în statele UE.

De loc de neglijat, în urma atacului asupra Afganistanului, a cărui conducerea a fost considerată vinovată de drama de la 11 septembrie 2001, a început noua politică a SUA și NATO în Orient, continuată cu dezastruoasa ”Primăvară arabă” și alte acțiuni care au adus numai dezastre, nicidecum vreo rezolvare a problemelor ”democrației” sau ale ”terorismului”.

sondaj

A fost ”11 septembrie” un atentat sau o mega înscenare?
 • DA – a fost un atentat al teroriștilor Al-Qaeeda, așa cum susțin oficialii SUA
  6.2% (18)
 • NU – a fost o mega înscenare, pusă la cale de o Deep State și de servicii secrete
  87.9% (255)
 • Nu știu, nu sunt lămurit încă
  5.9% (17)
au votat: 290

Pe de altă parte, atacurile SUA și NATO – unele, fără acord ONU, altele dovedite pe motive false, ca în Irak – au avut consecințe majore în zona resurselor și a transportului acestora, intervențiile părând a fi mai degrabă un război energetic decât unul pentru ”democratizare” sau „contra terorismului”.

Revenind la 11 septembrie 2001, subiectul este și acum controversat, existând multe dubii asupra incidentelor de atunci – multe dubii exprimate chiar de cercetători americani, documentariști și oameni de media, cineaști etc. S-au realizat filme, s-au scris cărți și articole care pun la îndoială varianta oficială.

Teoria conspirației pune drama de la 11 septembrie pe seama unei mega înscenări a Deep State-ului american și a serviciilor SUA, cele care au preluat total puterea după ce s-a declarat o permanentă stare de alertă mondială împotriva „terorismului”.

De altfel, se poate spune că ”9/11” este principala temă a conspiraționistului axat pe teme contemporane.

În aceste condiții credem că este interesant de aflat care este opinia în România acum, după 19 ani de la controversatele incidente. Vă propunem deci să vă spuneți opinia, participând la un sondaj de opinie cu o singură întrebare:

A fost ”11 septembrie” un atentat sau o mega înscenare?

DA – a fost un atentat al teroriștilor Al-Qaeeda, așa cum susțin oficialii SUA

NU – a fost o mega înscenare, pusă la cale de o Deep State și de servicii secrete

Nu știu, nu sunt lămurit încă 

1352
Tagurile:
11 septembrie 2001, 11 septembrie

A fost ”11 septembrie” un atentat sau o mega înscenare?

0
0

Загрузка...
Ludovic Orban la Parlamentul României

Sondaj: Merită cadă Guvernul Orban-Iohannis AZI, la Moțiunea de Cenzură?

3825
În condițiile multor incertitudini privind rezultatul și urmările votului, rămâne ideea principală a moțiunii – ar fi corect și bine ca Guvernul Orban să cadă la moțiunea de cenzură de azi?

BUCUREȘTI, 31 aug – Sputnik. După cum se știe, azi are loc votul la moțiunea de cenzură inițiată de PSD și intitulată ”Guvernul PNL, de la pandemie la pande-mită generalizată. Belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor”.

sondaj

Merită să cadă Guvernul Orban-Iohannis AZI, la Moțiunea de Cenzură?
 • DA – guvernul Orban merită să fie demis
  0% (0)
 • NU – guvernul trebuie lăsat să lucreze mai departe
  0% (0)
 • NU știu
  0% (0)
au votat: 290

Guvernul este acuzat de incompetență, de ”devalizarea bugetului de stat sub paravanul pandemiei”, dar și de aruncarea României într-o criză economică majoră, prin  neluarea de măsuri potrivite.

Problemele acestei moțiuni sunt multiple; nu se știe dacă nu va fi declarată neconstituțională de către CCR fiind prima moțiune de cenzură depusă în sesiune extraordinară; votul este pe muchie de cuțit, existând ”racolări” de ultimă oră ale PNL; e posibil să nu aibă nici un efect, Iohannis putând să-l numească din nou pe Orban; în fine, nu e clar dacă PSD are o soluție de guvern.

În condițiile atâtor incertitudini, rămâne ideea principală a moțiunii – ar fi corect și bine ca Guvernul Orban să cadă la moțiunea de cenzură de azi?

De aceea că invităm să vă spuneți părerea prin intermediul unui sondaj de opinie, răspunzând la o întrebare:

Merită să cadă Guvernul Orban-Iohannis AZI, la Moțiunea de Cenzură?

DA – guvernul Orban merită să fie demis

NU – guvernul trebuie lăsat să lucreze mai departe

NU știu

3825
Tagurile:
Moțiune de cenzură, Guvernul Orban
Tematic
Se confirmă NUCLEARA? Iohannis i-ar încredința lui George Maior guvernul după moțiune
Reacție dură la moțiune: ”Prostie mai mare nu am văzut! Va culege efectul invers Ciolacu”
Ciolacu a dezvăluit - propunere de premier a PSD, după moțiune

Загрузка...

Simptom neobișnuit al cancerului

0
(reînnoit 18:28 23.09.2020)
Simptomele de cancer pancreatic, de obicei, apar atunci când cancerul este în faza avansată, iar durerile de spate pot indica acest lucru.

BUCUREȘTI, 23 sep -Sputnik. Durerile de spate pot indica dezvoltarea cancerului pancreatic, relatează Express, făcând trimitere la specialiștii de la Cancer Research UK.

Medicii menționează că cancerul pancreatic este ușor confundat cu bolile discurilor intervertebrale datorită particularităților localizării acestui organ. În acest caz, durerea poate începe în abdomen și apoi se poate răspândi în spate.

"Disconfortul crește atunci când luați o poziție orizontală și scade dacă vă așezați. Starea se poate agrava după ce mâncați. Acest lucru se datorează particularităților deteriorării anumitor nervi", - explică medicii.

Potrivit experților, durerile de spate persistente ar trebui să provoace vigilență dacă o persoană nu are leziuni adecvate și efort fizic periculos.

0
Tagurile:
Simptome, Cancer
Tematic
Ce gen de oameni sunt cei mai supuşi riscului de a face cancer? Răspunsul unui oncolog rus
Opt produse care te feresc de cancer - detalii
Metodă simplă de a reduce riscul de accident vascular cerebral și cancer

Загрузка...