Viorica Dăncilă

SONDAJ: De acord cu atitudinea și discursul Vioricăi Dăncilă în Parlamentul European?

13333
(reînnoit 12:41 04.10.2018)
Așa cum scriam ieri, în opinia noastră Viorica Dăncilă a susținut poate cel mai bun discurs al unui politician român la tribuna legislativului Europei - având chiar valențe epice, iar ca fundament propoziția "Cer respect pentru poporul român!"

Dăncilă a declarat răspicat că justiția — sau orice altă măsură — nu trebuie făcută pentru politicieni sau pentru UE, ci pentru cetățeni, iar în final, premierul Dăncilă le-a mai dat o ultimă lecție celor ce vor ca România să fie o colonie: "Vrem să vă fim parteneri, dar vrem să vă fim parteneri egali".

sondaj

De acord cu atitudinea și discursul Vioricăi Dăncilă în Parlamentul European?
 • DA - o susținem, premierul a făcut ceea ce trebuie
  80.1% (4112)
 • NU - Viorica Dăncilă a fost exagerat de agresivă pentru relația noastră cu Europa
  19.3% (994)
 • Nu știu ce să spun
  0.6% (33)
au votat: 1408

După cum s-a putut observa, Viorica Dăncilă a uimit parlamentarii europeni, primind ulterior susținere din partea unora, dar fiind și criticată.

Viorica Dăncilă — lecție de demnitate în Parlamentul European! Le-a rupt gura! >>>

În țară, reacțiile au fost de asemenea polarizate — majoritatea fiind apreciative, românii considerând că, în fine, un premier român nu a stat în genunchi în fața Europei. Alții însă au criticat discursul și insultat-o pe Dăncilă — și, evident, au reiterat acuzația-șablon "PSD vrea să ne scoată din Europa".

În acest context, vă invităm să vă exprimați opinia în legătură cu prestația premierului la Strasbourg, la tribuna Parlamentului European — răspunzând cu DA sau NU la întrebarea:

De acord cu atitudinea și discursul Vioricăi Dăncilă în Parlamentul European?

DA — o susținem, premierul a făcut ceea ce trebuie;

NU — Viorica Dăncilă a fost exagerat de agresivă pentru relația noastră cu Europa;

Nu știu ce să spun.

13333
Tagurile:
Discurs, Sondaj, Parlamentul European, Viorica Dăncilă, Strasbourg
Tematic
Viorica Dăncilă o desființează pe Macovei! Surpriză însă - iată cine a promovat-o!...
Viorica Dăncilă revine - rafale nimicitoare pentru atacatorii României! Sunt praf!
Viorica Dăncilă - lecție de demnitate în Parlamentul European! Le-a rupt gura!
Diana Șoșoacă

Sondaj: Încearcă partidele și grupurile de interese o blocheze pe Diana Șoșoacă?

7852
(reînnoit 08:06 07.04.2021)
Liberalii au depus o sesizare prin care doresc să o sancționeze pe Diana Şoşoacă, acuzând-o în fel și chip! Considerați că este o tentativă de a o bloca pe senatoare să mai întreprindă acțiuni curajoase și să facă declarații care deranjează grupurile de putere?

BUCUREȘTI, 7 apr – Sputnik. Ieri, Biroul permanent al Senatului a trimis Comisiei juridice o sesizare a grupului PNL care o vizează pe Diana Şoşoacă.

Pe un ton arogant, liberalii propun ”eliminarea unei probleme care se perpetuează de la începutul legislaturii în Parlamentul României: comportamentul necorespunzător, nociv şi neregulamentar al doamnei senator Diana Iovanovici-Şoşoacă”.

Liberalii scriu că este ”inadmisibil să mai tolerăm ca parlamentarul Diana Iovanovici-Şoşoacă să sfideze orice normă legală şi orice regulă a bunului-simţ în cea mai prestigioasă instituţie a ţării, în care fiecare dintre noi, la fel ca şi domnia sa, este legitimat prin votul electoratului. O asemenea atitudine reprezintă o gravă ofensă adusă atât Parlamentului, cât şi românilor”.

Tupeul PNL este uriaș atunci când vorbesc de ”cea mai prestigioasă instituţie a ţării” – adică Parlamentul pe care l-au supus celor mai abjecte insulte alături de ”piața” din perioada 2017-2018!

Mai mult, liberalii o acuză pe Diana Șoșoacă de instigare la ”ură şi haos în luările de cuvânt din plenul Senatului, jigneşte, aduce ofense şi grave acuzaţii neîntemeiate, utilizează discurs homofob, xenofob, extremist”.

Desigur, ei nu dau exemple – asta în condițiile în care intervențiile senatoarei sunt publice, sunt vizibile pe site-ul Senatului – și nu există acolo aspecte de tip ”homofob, xenofob, extremist”… decât dacă apărarea credinței și tradițiilor românești presupune toate astea!

sondaj

Vor partidele și grupurile de interese să o blocheze pe Diana Șoșoacă?
 • DA – Diana Șoșoacă le dă în vileag secretele și faptele de care nu se vorbește
  0% (0)
 • NU – Diana Șoșoacă trebuie sancționată, a depășit limitele
  0% (0)
 • Nu știu
  0% (0)
au votat: 1408

Liberalii fac chiar un apel la toate partidele ”să lăsăm orgoliile politice (…) trebuie să soluţionăm urgent problema”. Adică să o sancționeze dur pe Diana Șoșoacă, chiar modificând Regulamentul!

Ori, în condițiile în care Diana Șoșoacă NU a ”înjurat” sau ”insultat și calomniat” așa cum o acuză liberalii – la concluzie se poate ajunge? Că vor să închidă gura senatoarei!

S-a speriat mafia politică de Diana Șoșoacă și vrea să o reducă la tăcere, așa cum se dorea, fără succes, în cazul lui Vadim Tudor? Sigur, Diana Șoșoacă este singură, nu are un partid puternic, cum era PRM-ul lui Vadim.

Dar are o bună parte din opinia publică – care fie e de partea ei, fie e atentă la ce spune senatoarea!

În acest context, lansăm un sondaj cu o singură întrebare:

Vor partidele și grupurile de interese să o blocheze pe Diana Șoșoacă?

DA – Diana Șoșoacă le dă în vileag secretele și faptele de care nu se vorbește

NU – Diana Șoșoacă trebuie sancționată, a depășit limitele

Nu știu

7852
Tagurile:
Sondaj, Diana Șoșoacă

Загрузка...

Vor partidele și grupurile de interese o blocheze pe Diana Șoșoacă?

0
0

Загрузка...

Avioanele de cercetare NATO efectuează zboruri frecvente în apropierea frontierelor Rusiei

0
Avioanele NATO și-au bătut propriul record în ultima săptămână. S-au apropiat de granițele rusești de 58 de ori. Potrivit Ministerului Apărării al Rusiei, cercetașii străini organizau provocări deliberate.

Au zburat într-atât de aproape, încât rușii au fost nevoiți să ridice în cer avioane de vânătoare și să alunge aviația Alianței. Ce încearcă să descopere avioanele NATO pe coasta peninsulei Kamceatka și pe coasta Mării Negre? Și de ce monitorizează linia de demarcație dintre Ucraina și republicile nerecunoscute din Donbas?

0
Tagurile:
Rusia, NATO, avioane

Загрузка...