Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă

SONDAJ: Cine este vinovat de divorțul dintre Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă

3653
(reînnoit 17:41 13.05.2017)
Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin au divorțat la nici jumătate de ani de la căsătorie și nici unul dintre soți nu a explicat public motivul despărțirii

Portalul ro.sputnik.md a publicat mai multe materiale despre relația dintre primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, și jurnalista Anișoara Loghin. Au fost articole despre începutul relației, căsătoria acestora, cununia finilor, dezvăluirile din viața de familie făcute, în special, de Anișoara Loghin, dar și despre anunțul făcut de Dorin Chirtoacă despre divorț, la nici jumătate de an de căsnicie.

sondaj

Cine este vinovat de divorțul dintre Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă?
 • Dorin Chirtoacă
  28.8% (68)
 • Anișoara Loghin
  20.3% (48)
 • Ala Boțan
  8.9% (21)
 • Mihai Ghimpu
  7.6% (18)
 • Primăria Chișinău
  8.1% (19)
 • Mâna Moscovei
  26.3% (62)
au votat: 27

Ulterior, am publicat mai multe dezvăluiri pe surse despre motivele divorțului.

Primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, în câteva rânduri a precizat pentru presă că nu va vorbi public despre viața sa personală și nu va comenta divorțul. Au fost și mai multe speculații referitor la cauzele destrămîrii tinerei familii — Primăria Chișinău, fosta prietenă a lui Dorin Chirtoacă, jurnalista Ala Boțan sau însăși Anișoara Loghin.

Totuși, adevărul nu este făcut public, motiv pentru care, la solicitarea mai multor cititori Sputnik, vă propunem să vă dați cu părerea referitor la cauzele divorțului și anume să răspundeți la întrebarea „Cine este vinovat de destrămarea căsniciei Anișoarei Loghin și Dorin Chirtoacă?”.

3653
Тема:
Relația dintre Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă (20)
O femeie ține o fotografie cu Liviu Dragnea

Sondaj: Este doar o coincidență trimiterea lui Dragnea în judecată în pragul eliberării?

2093
(reînnoit 14:48 18.05.2021)
Un sondaj menit să arate părerea dumneavoastră despre o aparentă coincidență între decizia instanței care îl apropie pe Dragnea de eliberarea condiționată – și decizia DNA de a-l trimite în judecată într-un nou dosar

BUCUREȘTI, 18 mai – Sputnik. După cum se știe, ieri au fost transmise două decizii extrem de importante pentru Liviu Dragnea.

Prima dată, Judecătoria Sectorului 5 a decis să respingă contestațiile la cererea de liberare a fostului șef al PSD – iar la numai câteva ore, DNA anunță că l-a trimis în judecată pentru un alt dosar, bizara ”afacere” a vizitei la înscăunarea lui Donald Trump.

Să fie doar o coincidență? Avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, spune deschis: NU cred!

”Nu este o coincidenta, eu personal, ca avocat, așa cred”, a declarat cunoscuta avocată. ”Mi se pare că e o trimitere în judecata așa… ca om, ca percepție, eu așa o privesc, înainte cu doua zile de judecarea contestației...”.

Reamintim că, mâine, Tribunalul Bucureşti va stabili dacă Liviu Dragnea poate fi eliberat condiționat din Penitenciarul Rahova.

sondaj

Este o coincidență trimiterea lui Dragnea în judecată ACUM, în pragul eliberării?
 • DA – este o coincidență, justiția este independentă
  0% (0)
 • NU – nu este o coincidență, nu doresc ca Dragnea să fie liberat, din motive politice sau de teamă să nu vorbească
  0% (0)
 • Nu știu, nu mă pronunț
  0% (0)
au votat: 27

Reamintim și de controversatele decizii din cele două condamnări pe baza cărora a fost trimis Dragnea după gratii – controverse majore fiind atât în dosarul ”Referendumul”, cât și în dosarul angajărilor de la CJ Teleorman.

În fine, reamintim și că procedura trimiterilor în judecată și condamnărilor ”în cascadă” se practică în România, cazuri notorii fiind al lui Sorin Vîntu, sau al foștilor baroni PSD Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu.

În aceste condiții, este interesant de aflat opinia cititorilor noștri, pe care dorim să le aflăm printr-un sondaj cu o singură întrebare:

Este doar o coincidență trimiterea lui Dragnea în judecată ACUM, în pragul eliberării?

 • DA – este o coincidență, justiția este independentă
 • NU – nu este o coincidență, nu doresc ca Dragnea să fie liberat, din motive politice sau de teamă să nu vorbească
 • Nu știu, nu mă pronunț
2093
Tagurile:
Judecată, Dosar, Liviu Dragnea

Загрузка...

Este o coincidență trimiterea lui Dragnea în judecată ACUM, în pragul eliberării?

0
0

Загрузка...
Vladimir Putin și Joe Biden, la summitul de la Geneva, 16 iunie 2021

La Geneva au demarat negocierile în format extins între Putin și Biden

0
(reînnoit 17:29 16.06.2021)
La Geneva au demarat negocierile în format extins, după încheierea discuției în format restrâns între Putin și Biden.

BUCUREȘTI, 16 iun – Sputnik. Prima parte a negocierilor dintre președinții Rusiei și SUA, Vladimir Putin și Joe Biden, într-un format extins a demarat la vila La Grange din Geneva, transmite agenția RIA Novosti.

Mai devreme, Kremlinul menționase că negocierile vor fi alcătuite din trei părți: restrâns și două extinse, cu o pauză de cafea. O sursă apropiată de organizatorii întrevederii a informat RIA Novosti că discuțiile ar putea dura 4 ore și 45 de minute.

Negocierile dintre Putin și Biden în format restrâns au durat aproximativ 2 ore.

Din delegația rusă fac parte consilierul prezidențial Iuri Ușakov, ministrul de Externe, Serghei Lavrov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, amabsadorul Rusiei în SUA, Anatol Antonov, șeful Statului Major al Forțelor Armate ale Rusiei, Valeri Gherasimov și viceministrul de Externe, Serghei Reabkov. De asemenea, a fost invitat adjunctul șefului administrației prezidențiale Dmitri Kozak și reprezentantul special al președintelui pentru Siria, Aleksandr Lavrentiev.

0
Tagurile:
Geneva, Joe Biden, Vladimir Putin
Тема:
Summit Putin - Biden
Tematic
Putin și Biden și-au dat mâna - VIDEO
Stoltenberg: Summitul Putin – Biden este extrem de important
Jurnaliștii americani au provocat o busculadă la summitul Putin - Biden
Putin și Biden au făcut un schimb de glume
Întrevederea Putin - Biden la Geneva - Foto

Загрузка...