Video: bunicul, care are peste 80 de ani, a neutralizat tâlharii înarmați

231
(reînnoit 13:46 23.05.2021)
Trei răufăcători înarmați au pătruns în biroul casei de pariuri cu scopul de a face bani ușori, dar un vizitator în vârstă care se afla acolo a ripostat.

Acest incident interesant s-a întâmplat în Irlanda și a fost surprins de o cameră CCTV. Trei tâlhari în glugă și măști, înarmați cu ciocane și o armă, au pătruns în camera unde erau trei clienți și un manager.

Un vizitator a fugit imediat, al doilea s-a târât sub masă, iar al treilea - Denis O'Conor, în vârstă de 83 de ani - a rămas calm în picioare. Nu se aștepta niciun răspuns de la un bărbat atât de în vârstă, dar acesta s-a apropiat încet de cei doi hoți care l-au atacat pe angajat și s-a luptat cu unul dintre ei.

Văzând această întorsătură a evenimentelor, managerul a decis să-l susțină pe cel curajos și a început să se lupte cu al doilea tâlhar, în timp ce al treilea, cu un pistol, aștepta de cealaltă parte a camerei. Drept urmare, pensionarul a alungat mai întâi un hoț, apoi un altul, înarmatul cu pistol. După ce s-a repezit la al treilea, dar a fugit împreună cu complicii săi, primind un șut în fund.

După cum a povestit câștigătorul luptei, el nu s-a gândit la consecințe și a vrut doar să-l ajute pe managerul casei de pariuri. Potrivit acestuia, el a făcut ceea ce ar fi făcut oricine altcineva în locul său, dar acest lucru este discutabil, deoarece alți vizitatori s-au speriat și nu au făcut nimic.

231
Tagurile:
Pariuri, Bunica
Oi la păscut

Ciobani din Bistrița au pus bâtele pe un motociclist belgian - VIDEO

765
Totul s-a petrecut joi, în apropiere de lacul Colibița, din județul Bistrița-Năsăud.

BUCUREȘTI, 19 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Belgianul a speriat, cu zgomotul motocicletei sale, doi cai, iar ciobanii au sărit la bătaie.

Animalele s-au speriat și au răsturnat căruța ciobanilor. Deși motociclistul s-a oferit să achite pagubele făcute, ciobanii nu au stat la discuții și l-au luat la bătaie.

Un martor a filmat momentul în care motociclistul primește o ”corecție” de la bacii bistrițeni, cu bate, pumni și picioare.

După incident, cetățeanul belgian, care locuiește de ceva ani la Baia Mare a ajuns la spital, informează libertatea.ro

Deocamdată, omul nu a depus o plângere la Poliție.

765
Tagurile:
Bătut, Motocicletă, Oi, cioban

Загрузка...

A plouat cu dolari pe o autostradă: şoferii culeg banii care zboară prin aer - video

9071
Pe o autostradă din SUA a avut loc o „ploaie” cu bani. Uşa unui vehicul blindat aparținând serviciului de securitate american GardaWorld Corp s-a deschis şi peste 175.000 de dolari au fost „vărsaţi” pe o autostradă din apropierea oraşului Atlanta, Georgia.

Un video postat pe Twitter arată cum mai multe maşini se opresc în mijlocul autostrăzii Interstate 285, iar şoferii se grăbesc să culeagă banii împrăştiaţi. Un altul arată o linie de mașini oprite, ale căror şoferi culeg banii care zboară prin aer. În mod surprinzător, nu au fost raportate accidente, vătămări sau violenţe.

În momentul când şoferul camionului serviciului de securitate si-a dat seama că uşa laterală s-a deschis, aproape toţi banii dispăruseră, iar personalul a reuşit să mai adune doar câteva sute de dolari, potrivit presei locale.

​Departamentul de Poliție Dunwoody a avertizat că va folosi înregistrările video cu incidentul de marți seară pentru a-i identifica pe şoferii „norocoşi” după numărul plăcuțelor de înmatriculare și a cerut beneficiarilor „furtunii cu numerar” să returneze banii.

„Cerem populaţiei să aducă banii înapoi, nu ne determinaţi să vă căutăm, pentru că, dacă vom face asta, veţi fi traşi la răspundere”, a declarat sergentul de poliţie Robert Parsons, potrivit RT. Miercuri s-a relatat că cel puțin două persoane au venit să returneze banii sau cel puțin o parte dintre aceştia.

9071
Tagurile:
autostradă, Dolari

Загрузка...
Mahmud Ahmadinejad

Ahmadinejad: Cum poate Iranul neutraliza sancțiunile Occidentului

0
Fostul președinte al Iranului, Mahmud Ahmadinejad, a povestit cum țara lui să facă ineficiente sancțiunile Occidentului.

BUCUREȘTI, 19 iun – Sputnik. Iranul ar putea face sancțiunile Occidentului ineficiente dacă își va utilizarea propriile resurse economice și naturale, a declarat într-un interviu fostul președinte al Iranului, Mahmud Ahmadinejad, într-un interviu oferit RIA Novosti.

“Iran este o țară cu resurse umane, economice și naturale imense. Dacă le vom utiliza, sancțiunile vor deveni un instrument ineficient, situația se va schimba”, a declarat fostul președinte al Iranului.

Acesta a mai menționat că economia Iranului se poate descurca și fără venituri din vânzarea producției petrochimice.

“Noi (Iranul) suntem o economie endogen[. Are nevoie de multă muncă și eforturi. Statul are suficiente resurse și trebuie să le folosească. Toate sondele, energetica, pământurile și pădurile se află în mâinele statului. Unele dintre acestea sunt utilizate, prin urmare guvernul nu are nevoie de bugete alimentate din petrol”, a adăugat fostul lider.

SUA au restabilit sancțiunile dure împotriva Teheranului în mai 2018, când administrația Donald Trump a anunțat în mod unilateral retragerea din Planul Comun Cuprinzător de Acțiuni, încheiat în 2015 între „grupul celor șase” (Marea Britanie, Germania, China, Rusia, SUA și Franța) și Iran. Documentul prevedea anularea sancțiunilor în schimbul limitării programului nuclear al Iranului.

0
Tagurile:
Mahmoud Ahmadinejad, Iran
Tematic
Ex-președintele iranian Ahmadinejad, arestat pentru incitare la dezordini
Informația despre arestarea lui Ahmadinejad, eronată

Загрузка...