A plouat cu dolari pe o autostradă: şoferii culeg banii care zboară prin aer - video

9068
Pe o autostradă din SUA a avut loc o „ploaie” cu bani. Uşa unui vehicul blindat aparținând serviciului de securitate american GardaWorld Corp s-a deschis şi peste 175.000 de dolari au fost „vărsaţi” pe o autostradă din apropierea oraşului Atlanta, Georgia.

Un video postat pe Twitter arată cum mai multe maşini se opresc în mijlocul autostrăzii Interstate 285, iar şoferii se grăbesc să culeagă banii împrăştiaţi. Un altul arată o linie de mașini oprite, ale căror şoferi culeg banii care zboară prin aer. În mod surprinzător, nu au fost raportate accidente, vătămări sau violenţe.

În momentul când şoferul camionului serviciului de securitate si-a dat seama că uşa laterală s-a deschis, aproape toţi banii dispăruseră, iar personalul a reuşit să mai adune doar câteva sute de dolari, potrivit presei locale.

​Departamentul de Poliție Dunwoody a avertizat că va folosi înregistrările video cu incidentul de marți seară pentru a-i identifica pe şoferii „norocoşi” după numărul plăcuțelor de înmatriculare și a cerut beneficiarilor „furtunii cu numerar” să returneze banii.

„Cerem populaţiei să aducă banii înapoi, nu ne determinaţi să vă căutăm, pentru că, dacă vom face asta, veţi fi traşi la răspundere”, a declarat sergentul de poliţie Robert Parsons, potrivit RT. Miercuri s-a relatat că cel puțin două persoane au venit să returneze banii sau cel puțin o parte dintre aceştia.

9068
Tagurile:
autostradă, Dolari
Oi la păscut

Ciobani din Bistrița au pus bâtele pe un motociclist belgian - VIDEO

746
Totul s-a petrecut joi, în apropiere de lacul Colibița, din județul Bistrița-Năsăud.

BUCUREȘTI, 19 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Belgianul a speriat, cu zgomotul motocicletei sale, doi cai, iar ciobanii au sărit la bătaie.

Animalele s-au speriat și au răsturnat căruța ciobanilor. Deși motociclistul s-a oferit să achite pagubele făcute, ciobanii nu au stat la discuții și l-au luat la bătaie.

Un martor a filmat momentul în care motociclistul primește o ”corecție” de la bacii bistrițeni, cu bate, pumni și picioare.

După incident, cetățeanul belgian, care locuiește de ceva ani la Baia Mare a ajuns la spital, informează libertatea.ro

Deocamdată, omul nu a depus o plângere la Poliție.

746
Tagurile:
Bătut, Motocicletă, Oi, cioban

Загрузка...
Etilotest

Video viral (+18): O șoferiță s-a dat de gol când a fost pusă „să sufle”

11733
(reînnoit 20:08 19.06.2019)
Un video cu o șoferiță care încearcă să sufle din inimă într-un etilotest a provocat un val de comentarii deocheate.

BUCUREȘTI, 19 iun – Sputnik. În rețelele de socializare a devenit viral un clip video în care o șoferiță, stopată în trafic de poliția rutieră, încearcă să sufle într-un etilotest. Modul în care a făcut-o a provocat internauții la mai multe glume, una mai deocheată decât alta.

11733
Tagurile:
Viral, video, poliție, Șofer
Tematic
Imagini amuzante: Vezi ce au făcut câțiva hoți ghinioniști - Video viral
Video viral – Violențe comise de români la Votul în diaspora! Comportament incalificabil!
La un pas de tragedie: tânăr salvat în ultimul moment de un şofer erou – VIDEO viral

Загрузка...
Pacient intubat la un spital pentru tratarea bolnavilor de COVID-19 în Franța

Caz tragic în Franţa: „cei dragi, trataţi ca nişte animale”

0
O femeie din Franţa, care susține că tatăl ei a murit fiindcă nu a primit îngrijirile necesare și că a fost incinerat câteva ore mai târziu, denunță problemele asociate restricțiilor și modul nedemn cum sunt tratate persoanele decedate.

BUCUREŞTI, 15 apr – Sputnik. De mai bine de un an, cel puțin 156 de plângeri împotriva miniștrilor din Franţa pentru gestionarea crizei sanitare au fost identificate de Curtea de Justiție a Republicii (CJR), relatează Franceinfo.

Restricțiile impuse de guvern au dus uneori la disfuncționalități care au creat victime.

Este şi cazul lui Julie Grasset, care a făcut mai multe plângeri împotriva SAMU (Serviciul Medical de Urgenţă din Franţa) și a medicului care îl trata pe tatăl ei diabetic, care a murit acasă la sfârșitul lunii martie 2020 și care ar fi trebuit să fie internat în spital, întrucât se simţea rău. Femeia spune că a sunat de patru ori la serviciile de urgență, însă l-au trimis la medicul curant.

În plus, ea a spus că, după decesul tatălui ei, nu i s-a acordat timp să-și ia rămas bun de la tatăl ei, susținând că a fost incinerat la mai puțin de șase ore după moartea acestuia, fără nicio înştiinţare.

„Cei dragi noștri au plecat ca niște animale”, a spus ea la postul de televiziune RMC, adăugând că un caz precum al ei nu este unic.

Fondatoare a asociației CœurVide19, care își propune să ajute rudele victimelor, ea mai denunță faptul că multe familii nu au reușit să-şi plângă rudele din cauza măsurilor sanitare.

La nivelul asociației sale, ea solicită un omagiu național sub forma unui discurs susținut de președintele Republicii sau prin anumite evenimente simbolice pentru a manifesta solidaritate cu familiile victimelor pandemiei.

„Trebuie să înţelegem că, în spatele statisticilor despre morţi care ne sunt prezentate ca și cum ne-am obișnuit cu ele, sunt părinți, bunici, unchi, prieteni. Oameni care au avut o viață, care au contribuit la viața civică și asociativă a acestei țări”, a declarat ea, citată de Sputnik France
0
Tagurile:
Spital, Franța
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume
Tematic
Franța: Cine clandestine în LOCKDOWN - raiduri ale poliției la Palatul Vivienne
Alertă în Franța: Peste 43 de mii de noi cazuri COVID în 24 de ore
Franța: Împușcături în fața unui spital din Paris - un mort și un rănit
Milioane de mașini ar putea fi în curând interzise circulației în marile orașe din Franța
O regiune din Franța a făcut o precomandă pentru Sputnik V

Загрузка...