Etilotest

Video viral (+18): O șoferiță s-a dat de gol când a fost pusă „să sufle”

11711
(reînnoit 20:08 19.06.2019)
Un video cu o șoferiță care încearcă să sufle din inimă într-un etilotest a provocat un val de comentarii deocheate.

BUCUREȘTI, 19 iun – Sputnik. În rețelele de socializare a devenit viral un clip video în care o șoferiță, stopată în trafic de poliția rutieră, încearcă să sufle într-un etilotest. Modul în care a făcut-o a provocat internauții la mai multe glume, una mai deocheată decât alta.

11711
Tagurile:
Viral, video, poliție, Șofer
Tematic
Imagini amuzante: Vezi ce au făcut câțiva hoți ghinioniști - Video viral
Video viral – Violențe comise de români la Votul în diaspora! Comportament incalificabil!
La un pas de tragedie: tânăr salvat în ultimul moment de un şofer erou – VIDEO viral
Oi la păscut

Ciobani din Bistrița au pus bâtele pe un motociclist belgian - VIDEO

673
Totul s-a petrecut joi, în apropiere de lacul Colibița, din județul Bistrița-Năsăud.

BUCUREȘTI, 19 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Belgianul a speriat, cu zgomotul motocicletei sale, doi cai, iar ciobanii au sărit la bătaie.

Animalele s-au speriat și au răsturnat căruța ciobanilor. Deși motociclistul s-a oferit să achite pagubele făcute, ciobanii nu au stat la discuții și l-au luat la bătaie.

Un martor a filmat momentul în care motociclistul primește o ”corecție” de la bacii bistrițeni, cu bate, pumni și picioare.

După incident, cetățeanul belgian, care locuiește de ceva ani la Baia Mare a ajuns la spital, informează libertatea.ro

Deocamdată, omul nu a depus o plângere la Poliție.

673
Tagurile:
Bătut, Motocicletă, Oi, cioban

Загрузка...

A plouat cu dolari pe o autostradă: şoferii culeg banii care zboară prin aer - video

9040
Pe o autostradă din SUA a avut loc o „ploaie” cu bani. Uşa unui vehicul blindat aparținând serviciului de securitate american GardaWorld Corp s-a deschis şi peste 175.000 de dolari au fost „vărsaţi” pe o autostradă din apropierea oraşului Atlanta, Georgia.

Un video postat pe Twitter arată cum mai multe maşini se opresc în mijlocul autostrăzii Interstate 285, iar şoferii se grăbesc să culeagă banii împrăştiaţi. Un altul arată o linie de mașini oprite, ale căror şoferi culeg banii care zboară prin aer. În mod surprinzător, nu au fost raportate accidente, vătămări sau violenţe.

În momentul când şoferul camionului serviciului de securitate si-a dat seama că uşa laterală s-a deschis, aproape toţi banii dispăruseră, iar personalul a reuşit să mai adune doar câteva sute de dolari, potrivit presei locale.

​Departamentul de Poliție Dunwoody a avertizat că va folosi înregistrările video cu incidentul de marți seară pentru a-i identifica pe şoferii „norocoşi” după numărul plăcuțelor de înmatriculare și a cerut beneficiarilor „furtunii cu numerar” să returneze banii.

„Cerem populaţiei să aducă banii înapoi, nu ne determinaţi să vă căutăm, pentru că, dacă vom face asta, veţi fi traşi la răspundere”, a declarat sergentul de poliţie Robert Parsons, potrivit RT. Miercuri s-a relatat că cel puțin două persoane au venit să returneze banii sau cel puțin o parte dintre aceştia.

9040
Tagurile:
autostradă, Dolari

Загрузка...
Alexandru Cumpănașu

Cumpanașu, decizie RADICALĂ - schimbă mult ancheta Caracal! Afectează și cazul Luizei!

0
”DIICOT a TRAS DE TIMP în rezolvarea cazului Alexandrei adăugând încă o victimă despre care nu există nici o probă ca el a răpit-o măcar”

BUCUREȘTI, 2 iun – Sputnik, Evan Răutu. Aseară târziu, Alexandru Cumpănașu a transmis un mesaj – de fapt o decizie a familiei Alexandrei Măceșanu. Este vorba de disjungerea celor două cazuri de mare impact în opinia publică – al Alexandrei și al Luizei.

”Dragi români, în urma consultării familiei mele cu domnul avocat Moldovan, am luat decizia solicitării (indiferent de decizia de miercuri a instanței) de disjungere a cazului Alexandrei de cazul Luizei‼”, a transmis Alex Cumpănașu.

Desigur, această decizie afectează cazul Luizei, pentru că nu vor mai beneficia direct de suportul lui Cumpănașu, cel căruia i se datorează focusarea opiniei publice asupra cazurilor de la Caracal.

Sau cel puțin nu vor beneficia integral, pentru că Alex Cumpănașu promite că ”Rămânem cu tot sufletul aproape de familia Luizei și o asigur personal pe doamna Melencu de tot sprijinul nostru în continuare‼️”.

Care este argumentul lui Cumpănașu pentru această mutare radicală? Iată explicația oferită chiar de el:

”Juridic, DIICOT a TRAS DE TIMP în rezolvarea cazului Alexandrei adăugând încă o victimă despre care nu există nici o probă ca el a răpit-o măcar (audieri infinite, cercetare la fața locului, etc)‼️”, spune Cumpănașu, care consideră că ”această conexare a dat lui Dincă și DIICOT timpul necesar și pârghiile de a tărăgăna ancheta‼️”.

Ori, arată Cumpănașu, prin această disjungere ”ne vom putea face apărarea fără a depinde de alte părți implicate dar și accelerarea obținerii adevărului în cazul Alexandrei‼”.

Desigur, sunt șanse mari ca aflarea adevărului în cazul Alexandrei ar accelera și cazul Luizei – și viceversa. De asemenea, este de remarcat o diferență de atitudine a celor două familii față de principalul suspect, Gheorghe Dincă. Astfel, dacă Alex Cumpănașu a insistat pe caracterizarea ”monstru ordinar”, mama Luizei Melencu a părut că are o atitudine mai blândă, fiind sigură că Luiza trăiește și că poate afla de la Dincă mai multe. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0
Tagurile:
Caracal, Alexandra Măceșanu, Luiza Melencu, Alexandru Cumpănaşu
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă

Загрузка...