Video şocant: clădire cu 42 de apartamente, înghiţită de flăcări

1343
(reînnoit 13:53 19.03.2019)
În noaptea de luni spre marți, în oraşul francez Draguignan, o clădire de 42 de apartamente a fost cuprinsă complet de flăcări. Înregistrarea video şocantă circulă pe reţelele de socializare.

Noaptea trecută, o clădire de 42 de apartamente din oraşul francez Draguignan a fost distrusă total de flăcări. Din fericire, toţi locuitorii, între 60 și 70 de persoane, au fost evacuați și nu au existat răniţi, a anunțat France Bleu Provence

Presa franceză relatează că lipsa răniților se explică prin „reflexul bun” al locatarilor care au reușit să se adăposteze repede și să evite flăcările.

​Cauza incendiului este încă necunoscută.

​În total, 70 de pompieri cu 2 scări, precum și 6 camioane, se aflau la faţa locului. 4 ambulanțe și un post de comandă au fost de asemenea dislocate, potrivit aceleiaşi surse.

1343
Tagurile:
Franta, apartamente, Incendiu, video

Video: bunicul, care are peste 80 de ani, a neutralizat tâlharii înarmați

229
(reînnoit 13:46 23.05.2021)
Trei răufăcători înarmați au pătruns în biroul casei de pariuri cu scopul de a face bani ușori, dar un vizitator în vârstă care se afla acolo a ripostat.

Acest incident interesant s-a întâmplat în Irlanda și a fost surprins de o cameră CCTV. Trei tâlhari în glugă și măști, înarmați cu ciocane și o armă, au pătruns în camera unde erau trei clienți și un manager.

Un vizitator a fugit imediat, al doilea s-a târât sub masă, iar al treilea - Denis O'Conor, în vârstă de 83 de ani - a rămas calm în picioare. Nu se aștepta niciun răspuns de la un bărbat atât de în vârstă, dar acesta s-a apropiat încet de cei doi hoți care l-au atacat pe angajat și s-a luptat cu unul dintre ei.

Văzând această întorsătură a evenimentelor, managerul a decis să-l susțină pe cel curajos și a început să se lupte cu al doilea tâlhar, în timp ce al treilea, cu un pistol, aștepta de cealaltă parte a camerei. Drept urmare, pensionarul a alungat mai întâi un hoț, apoi un altul, înarmatul cu pistol. După ce s-a repezit la al treilea, dar a fugit împreună cu complicii săi, primind un șut în fund.

După cum a povestit câștigătorul luptei, el nu s-a gândit la consecințe și a vrut doar să-l ajute pe managerul casei de pariuri. Potrivit acestuia, el a făcut ceea ce ar fi făcut oricine altcineva în locul său, dar acest lucru este discutabil, deoarece alți vizitatori s-au speriat și nu au făcut nimic.

229
Tagurile:
Pariuri, Bunica

Загрузка...
Oi la păscut

Ciobani din Bistrița au pus bâtele pe un motociclist belgian - VIDEO

764
Totul s-a petrecut joi, în apropiere de lacul Colibița, din județul Bistrița-Năsăud.

BUCUREȘTI, 19 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Belgianul a speriat, cu zgomotul motocicletei sale, doi cai, iar ciobanii au sărit la bătaie.

Animalele s-au speriat și au răsturnat căruța ciobanilor. Deși motociclistul s-a oferit să achite pagubele făcute, ciobanii nu au stat la discuții și l-au luat la bătaie.

Un martor a filmat momentul în care motociclistul primește o ”corecție” de la bacii bistrițeni, cu bate, pumni și picioare.

După incident, cetățeanul belgian, care locuiește de ceva ani la Baia Mare a ajuns la spital, informează libertatea.ro

Deocamdată, omul nu a depus o plângere la Poliție.

764
Tagurile:
Bătut, Motocicletă, Oi, cioban

Загрузка...
Înghețată

Alertă alimentară în Franţa: mărci de înghețată şi fursecuri posibil periculoase, retrase

0
Mai multe mărci de înghețată şi fursecuri au fost retrase din supermarketurile din Franţa deoarece s-a stabilit că există în acestea un conținut prea mare de oxid de etilenă, considerat cancerigen. Se aşteaptă rezultatele investigațiilor.

BUCUREŞTI, 15 iun – Sputnik. În Franţa, mai multe mărci de înghețată și prăjituri, precum și alte produse alimentare care conțin susan, cum ar fi cuşcuşul și unele fursecuri, au fost retrase din vânzare, a anunţat Direcția Generală pentru Concurență și Controlul Fraudelor din Franţa (DGCCRF), citată de Sputnik France

Motivul pentru care au fost retrase este prezența oxidului de etilenă, un pesticid clasificat drept cancerigen, „la o concentraţie, în anumite loturi, mai mare decât limita maximă reglementată” a acestor semințe, a explicat autoritatea.

Peste 7.000 de produse se află în prezent pe lista publicată pe site-ul DGCCRF, listă care este actualizată în mod regulat în așteptarea rezultatelor investigațiilor lansate.

Cazuri anterioare

Conținutul ridicat al acestei substanțe chimice, interzisă în Europa, dar care poate fi tolerată la doze mici în anumite produse importate, a fost raportat încă din toamna anului trecut. Urme ale acestei substanţe au fost detectate în peste 250 de tone de semințe de susan din India, a avertizat asociația de consumatori UFC-Que Choisir la începutul lunii noiembrie. Oxidul de etilenă este într-adevăr suspectat de a fi cancerigen și dăunător fertilității, a precizat organizaţia.

În consecință, o primă listă cu produsele amintite a fost publicată la jumătatea lunii noiembrie de către DGCCRF, fiind vorba de cereale, prăjituri, hummus, ciocolată și alte câteva produse vândute de mai multe lanțuri mari de comerț cu amănuntul.

0
Tagurile:
Înghețată, Franța

Загрузка...