Guess Who și Irina Rimes au lansat clipul piesei ”Cupidon”

117
(reînnoit 21:27 18.09.2017)
Guess Who a lansat videoclipul noului single “Cupidon”, înregistrat împreună cu Irina Rimes.

Videoclipul animat a fost realizat de Frame Breed Studio, producția clipului fiind una complexă: peste 20 de graficieni au lucrat aproximativ 8 luni pentru a finaliza acest proiect.

117

Video: bunicul, care are peste 80 de ani, a neutralizat tâlharii înarmați

231
(reînnoit 13:46 23.05.2021)
Trei răufăcători înarmați au pătruns în biroul casei de pariuri cu scopul de a face bani ușori, dar un vizitator în vârstă care se afla acolo a ripostat.

Acest incident interesant s-a întâmplat în Irlanda și a fost surprins de o cameră CCTV. Trei tâlhari în glugă și măști, înarmați cu ciocane și o armă, au pătruns în camera unde erau trei clienți și un manager.

Un vizitator a fugit imediat, al doilea s-a târât sub masă, iar al treilea - Denis O'Conor, în vârstă de 83 de ani - a rămas calm în picioare. Nu se aștepta niciun răspuns de la un bărbat atât de în vârstă, dar acesta s-a apropiat încet de cei doi hoți care l-au atacat pe angajat și s-a luptat cu unul dintre ei.

Văzând această întorsătură a evenimentelor, managerul a decis să-l susțină pe cel curajos și a început să se lupte cu al doilea tâlhar, în timp ce al treilea, cu un pistol, aștepta de cealaltă parte a camerei. Drept urmare, pensionarul a alungat mai întâi un hoț, apoi un altul, înarmatul cu pistol. După ce s-a repezit la al treilea, dar a fugit împreună cu complicii săi, primind un șut în fund.

După cum a povestit câștigătorul luptei, el nu s-a gândit la consecințe și a vrut doar să-l ajute pe managerul casei de pariuri. Potrivit acestuia, el a făcut ceea ce ar fi făcut oricine altcineva în locul său, dar acest lucru este discutabil, deoarece alți vizitatori s-au speriat și nu au făcut nimic.

231
Tagurile:
Pariuri, Bunica

Загрузка...
Oi la păscut

Ciobani din Bistrița au pus bâtele pe un motociclist belgian - VIDEO

765
Totul s-a petrecut joi, în apropiere de lacul Colibița, din județul Bistrița-Năsăud.

BUCUREȘTI, 19 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Belgianul a speriat, cu zgomotul motocicletei sale, doi cai, iar ciobanii au sărit la bătaie.

Animalele s-au speriat și au răsturnat căruța ciobanilor. Deși motociclistul s-a oferit să achite pagubele făcute, ciobanii nu au stat la discuții și l-au luat la bătaie.

Un martor a filmat momentul în care motociclistul primește o ”corecție” de la bacii bistrițeni, cu bate, pumni și picioare.

După incident, cetățeanul belgian, care locuiește de ceva ani la Baia Mare a ajuns la spital, informează libertatea.ro

Deocamdată, omul nu a depus o plângere la Poliție.

765
Tagurile:
Bătut, Motocicletă, Oi, cioban

Загрузка...
Vladimir Putin și Joe Biden

Putin și Biden au făcut un schimb de glume

0
Vladimir Putin a făcut o glumă cu Joe Biden atunci când presa a fost scoasă din sala unde se aflau cei doi lideri.

CHIȘINĂU, 16 iun – Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a făcut  o glumă cu președintele american Joe Biden înaintea summitului de la Geneva.

În momentul în care angajații serviciilor de securitate le-au cerut jurnaliștilor și cameramanilor să părăsească sîncăperea, liderul rus u-a spus ceva zâmbind omologului său american, amândoi au izbucnit în râs.

Întâlnirea celor doi președinți are loc în biblioteca Vilei La Grange din Geneva. Pe masa dintre Putin și Biden se află un buchet mic de flori albe.

Negocierile vor consta din trei părți: una în format restrâns și două extinse. O sursă familiarizată cu pregătirile pentru întâlnire a declarat cu o zi înainte pentru RIA Novosti că întâlnirea va dura patru ore și 45 de minute.

0
Tagurile:
Joe Biden, Vladimir Putin

Загрузка...