Israel: avioanele încearcă oprească incendiile forestiere din apropierea Ierusalimului

94
Avioanele serviciilor de pompieri au zburat deasupra incendiilor forestiere și au aruncat ignifug roșu, în încercarea de a diminua proporțiile flăcărilor în apropierea Ierusalimului.

Potrivit presei locale, incendiul a izbucnit pe un vârf de deal din vecinătate și s-a răspândit în comunitățile din apropiere, inclusiv Abu Ghosh, datorită unei vremi calde, uscate și a vântului.

Serviciile de pompieri și salvare din districtul Ierusalim au emis un ordin în care cere localnicilor să evacueze temporar zona.

94
Tagurile:
incediu, Israel

Cum au reacționat fanii la victoria în meciul Germania - Portugalia

71
(reînnoit 19:26 20.06.2021)
Fanii echipei naționale a Germaniei au întâmpinat cu bucurie victoria în meciul cu Portugalia în cadrul Euro 2020

Echipa națională a Germaniei a învins Portugalia cu scorul 4:2 în meciul din cadrul Euro 2020

71

Загрузка...

Fanii echipei Scoției au lăsat munți de gunoaie în Leicester Square

73
Fanii echipei naționale a Scoției au lăsat munți de gunoaie în Leicester Square în ajunul meciului cu Anglia.

Fanii echipei naționale scoțiene au părăsit Leicester Square din Londra, zona care arată ca după război înaintea confruntării de vineri cu Anglia. Urmăriți imagini video.

73

Загрузка...
Donald Trump

Trump anunță datele viitorului său „turneu de istorie”

0
Fostul președinte american Donald Trump a anunțat datele unui turneu național dedicat istoriei administrației sale, despre care va vorbi pe scenă împreună cu fostul prezentator de televiziune Bill O'Reilly.

BUCUREŞTI, 20 iun – Sputnik. „Turneul meu împreună cu Bill O'Reilly atrage multă atenție și aștept cu nerăbdare. Poate că biletele vor fi ca un cadou grozav de Ziua Tatălui? În orice caz, ne vedem atunci și mult mai devreme!”, a scris Trump sâmbătă într-o postare pe contul său de Telegram.

Potrivit postării de pe Telegram, Trump va fi în Sunrise, Florida, pe 11 decembrie, după care va fi la un eveniment în Orlando a doua zi. De asemenea, pe 18 decembrie, va avea loc un alt eveniment la Houston, Texas, iar fostul preşedinte va ajunge la Dallas pe 19 decembrie.

La începutul acestei luni, Donald Trump a anunțat că turneul său de istorie cu Bill O'Reilly va avea loc în sudul Floridei și în Texas în decembrie și va consta în conversații axate pe evenimentele din timpul administrației celui de-al 45-lea președinte.

0
Tagurile:
Donald Trump
Tematic
Putin: Trump este un om extraordinar
Putin a povestit prin ce se deosebește Biden de Trump
Trump îi critică dur pe Macron și pe liderii europeni - „Au jefuit Statele Unite”
Trump: Rusia este singurul câștigător al summitului de la Geneva

Загрузка...