Macron, pălmuit în timpul unui turneu prin țară - Video

177
(reînnoit 07:07 10.06.2021)
Un bărbat l-a lovit cu fața pe președintele francez Emmanuel Macron în timp ce politicianul vizita marți orașul Tain-l'Hermitage din sudul Franței. Potrivit presei, oficialii francezi susțin că palma nu l-a atins.

Înainte să-l plesnească, omul i-a strâns mâna lui Macron și a strigat „Montjoie Saint-Denis, jos cu Macronie”, prima parte o fiind un slogan regalist, a doua o perioadă derogatorie pentru agenda președintelui.

Paza lui Macron l-au tras înapoi și au sărit peste un gard pentru a prinde palma. Președintele s-a întors repede pentru a da mâna susținătorilor.

177

Italia: Mijlocașul Locatelli mută sticlele de Coca-Cola din fața sa la conferința de presă

124
Mijlocașul italian Manuel Locatelli a adus o sticlă de apă și a mutat din fața sa sticlele cu Coca-Cola aflate pe masă.

Mijlocașul italian Manuel Locatelli a participat miercuri la o conferință de presă după ce echipa sa a obținut victoria în meciul cu Elveția, scor 3-0. El a adus cu sine o sticlă cu apă și a mutat din fața sa sticlele cu Coca-Cola.

Mișcarea lui Locatelli a urmat după o acțiune similară a jucătorului portughez Cristiano Ronaldo, gestul său prin care a dat la o parte sticlele cu Coca-Cola a făcut ca acțiunile companiei să scadă cu 4 miliarde de dolari (3,3 miliarde de euro). Iar jucătorul francez Paul Pogba a mutat o sticlă Heineken de pe masă la conferința de presă. .

Italia a învins în miercuri Elveția, cu scorul cu 3-0, calificându-se în optimile de finală la Euro 2020.

124
Tagurile:
Coca-cola

Загрузка...

Berlin: Poliția a folosit tunuri de apă pentru a stinge baricadele extremei stângi

111
(reînnoit 18:50 16.06.2021)
Polițiștii au utilizat în Berlin tunuri de apă pentru a stinge baricadele incendiate de extremiștii de stânga.

Forțele de ordine au fost nevoite să folosească tunurile de apă pentru a stinge baricadele incendiate de activiștii de extrema stângă, care luptă pentru păstrarea clădirii acaparate pe Rigaer Strasse 94, un simbol și un centru al stângii și anarhiștilor.

111

Загрузка...
Дождь

VIDEO: România, lovită de ciclon: avertizările meteorologilor

0
Situație alarmantă: România se află sub amenințarea ciclonului ce s-a format în Marea Neagră, care a afectat deja mai multe țări din Europa. Meteorologii au emis deja două avertizări, una cod galben și alta cod portocaliu.

BUCUREȘTI, 18 iun – Sputnik. Ciclonul format în Marea Neagră, care a făcut deja dezastru în mai multe țări din Europa amenință și România.

Vânt puternic
© Sputnik / Владимир Трефилов

Meteorologii au emis două noi avertizări, una cod galben și alta cod portocaliu.

Astfel, în zilele următoare, în majoritatea zonelor din România sunt anunțate ploi, dar și vânt puternic.

Avertizarea cod galben este valabilă începând de astăzi, 18 iunie, ora 10.00 și durează până sâmbătă, 19 iunie, ora 23.00.

În intervalul menționat în Muntenia, Moldova, Oltenia și în Dobrogea și în cea mai mare parte a Transilvaniei va ploua însemnat cantitativ și vor fi perioade cu manifestări de instabilitate atmosferică.

Aversele vor avea și caracter torențial, pe alocuri vor fi însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20...30 l/mp și pe arii restrânse 40...50 l/mp.

Fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala pe alocuri și în celelalte regiuni. Vremea se va menține în general instabilă până la începutul săptămânii viitoare, informează meteoromania.ro.

Codul portocaliu va intra în vigoare vineri, 18 iunie, ora 12:00 și va fi valabil până sâmbătă, 19 iunie, ora 23:00. 

În intervalul menționat, în județele Bacău, Galați, Vrancea, Brăila, Ialomița, Călărași, Buzău, Prahova și în zona de munte a județelor Dâmbovița, Argeș, Brașov și Covasna va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 40...50 l/mp și izolat 60...80 l/mp.

Ploi abundente vor fi pe spații mici și în celelalte județe din Muntenia și Moldova.

Avertizările și atenționările meteorologice se actualizează în funcție de durata și gravitatea fenomenelor prognozate.

0
Tagurile:
Meteo, România

Загрузка...