China suspendă zborurile spre Guangzhou din cauza versiunii Delta a COVID

99
Sute de zboruri au fost anulate pe Aeroportul Internațional Guangzhou Baiyun ca răspuns la izbucnirea recentă a unei noi variante COVID, denumită „Delta” de Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

Începând de duminică, pasagerii trebuie să aducă rezultate negative ale testului de acid nucleic dacă doresc să călătorească cu avioane, trenuri sau autobuze, altfel nu li se va permite urcarea.

Semnele care amintesc oamenilor să pregătească codul QR de sănătate și rezultatele negative ale testului COVID sunt observate la intrarea în terminal, la ghișeul de check-in și la controlul de securitate.

Afișajele aeroportului au anunțat zboruri anulate parțial din cauza vremii nefavorabile.

După ce luni au fost documentate alte 23 de cazuri ale variantei COVID Delta și încă 11 marți, autoritățile chineze iau măsuri de precauție serioase pentru a controla izbucnirea noii variante.

Conform datelor compilate de Universitatea Johns Hopkins, China a înregistrat puțin peste 100.000 de cazuri confirmate și mai puțin de 5.000 de decese legate de coronavirus. China a implementat un blocaj strict și măsuri stricte la începutul pandemiei.

99
Tagurile:
China, COVID-19

Palestina: Protestaterii au aprins anvelope la mitingul împotriva amplasării în Beita

70
(reînnoit 17:40 23.06.2021)
Protestatarii au aprins anvelopele și au purtat torțe în timpul unui miting din orașul Beita din Cisiordania.

Mitingul face parte din demonstrațiile în curs de desfășurare împotriva activității de amplasare a Israelului în zonă.

"Această debandadă nocturnă o facem non-stop împotriva coloniștilor, armatei și susținătorilor coloniștilor. Vă vom expulza, dacă vrea Dumnezeu", a declarat Mahmoud Hamayel, un protestatar.

Mai mulți protestatari ar fi fost răniți în confruntările cu soldații israelieni.

Manifestanții protestează împotriva construcției așezării Givat Eviatar pe Jabal Sbeih (Muntele Sbeih) din apropiere.

Săptămâna trecută, un grup de coloniști au adus mai mult de 20 de rulote către locație.

Protestatarii spun că mișcarea este primul pas către preluarea întregii zone.

70
Tagurile:
Palestina

Загрузка...

Convoiul SUA ajunge la Biroul Federal de Externe în tipul vizitei lui Blinken la Berlin

69
(reînnoit 15:52 23.06.2021)
Convoiu, care l-ar fi transportat pe secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a ajuns miercuri la Biroul Federal de Externe al Republicii Federale Germania, la Berlin.

Blinken se va întâlni cu ministrul de externe Heiko Maas și cu cancelarul Angela Merkel în capitala Germaniei, în timp ce își începe turul de o săptămână în Europa. Secretarul de stat al SUA va participa, de asemenea, miercuri la Conferința Libiei la Biroul Federal de Externe de la Berlin.

Conferința vine la inițiativa lui Heiko Maas și a secretarului general al Organizației Națiunilor Unite, Antonio Guterres, pentru a urmări evoluțiile politice din țara nord-africană, cum ar fi viitoarele alegeri stabilite pentru 24 decembrie și problema mercenarilor străini.

69
Tagurile:
Berlin, SUA

Загрузка...
Сотрудники правоохранительных органов, штат Флорида

Trgedie în SUA: un bloc de 11 etaje de lânga Miami Beach s-a prăbușit

75
(reînnoit 11:42 24.06.2021)
Peste 80 de mașini de salvare au intervenit în zona clădirii de 11 etaje care s-a păbușit parțial, în Surfside, Florida, lângă Miami Beach

BUCUREȘTI, 25 iun – Sputnik. O clădire de apartamente cu 11 etaje din Miami Beach s-a prăbușit astăzi parțial. Prăbușirea a avut loc într-o zonă vecină cu strada 88 și Collins Avenue. O amplă operațiune de căutare și salvare este în desfășurare și există temeri că sunt mai mulți oameni morți sau prinși în dărâmături.

Peste 80 de vehicule de salvare au ajuns astăzi de dimineață în fața clădirii care s-a prăbușit parțial în Surfside, Florida, lângă Miami Beach, se arată pe twitter-ul serviciului de pompieri de la Miami, iar unii martorii povestesc că au auzit oameni țipând de sub dărâmături.

 

75
Tagurile:
Tragedie, SUA

Загрузка...