Germania: militar german, atacat în Berlin

113
(reînnoit 17:07 02.06.2021)
Un soldat al armatei germane a fost atacat în preajma sediului Departamentului Senatului pentru Sănătate din Berlin. Au fost mobilizați peste 200 de polițiști pentru căutarea făptașului.

O concentrație a forțelor de ordine a fost observată în preajma sediului Departamentului Senatului pentru Sănătate din Berlin, după ce un miliar al armatei germane, care era angajat acolo, a fost atacat de o persoane neindetificată.

Poliția a declarat că atacatorul l-a trântit la pământ pe militar în jurul orei 16:45. Funcționarii publici din clădire au fost sfătuiți să nu-și părăsească birourile pentru că peste 200 de polițiști au fost mobilizați în căutarea făptașului.

Senatorul de sănătate Dilek Kalayci (SPD), a fost evacuat din clădire într-un vehicul negru sub protecția poliției.

Victima aparține forțelor Bundeswehr care sprijină autoritățile sanitare în combaterea pandemiei coronavirusului.

113

Berlin: Poliția a folosit tunuri de apă pentru a stinge baricadele extremei stângi

107
(reînnoit 18:50 16.06.2021)
Polițiștii au utilizat în Berlin tunuri de apă pentru a stinge baricadele incendiate de extremiștii de stânga.

Forțele de ordine au fost nevoite să folosească tunurile de apă pentru a stinge baricadele incendiate de activiștii de extrema stângă, care luptă pentru păstrarea clădirii acaparate pe Rigaer Strasse 94, un simbol și un centru al stângii și anarhiștilor.

107

Загрузка...

SUA: Incendiu masiv la o uzină chimică din Illinois este de neoprit

118
(reînnoit 15:43 16.06.2021)
Statele Unite: un incendiu masiv la o uzină chimică continuă și acum, emanând straturi dense de fum negru în cerul din orașul Rockton, Illinois.

Un incendiu masiv la o uzină chimică, declanșat luni, continuă și acum, trimițând straturi dense de fum negru în cerul din Illinois, deasupra orașului Rockton.

Autoritățile au ordonat anterior locuitorilor să evacueze în urma incendiului chimic izbucnit la uzina Chemtool Inc. din Rockton.

118

Загрузка...
Vladimir Putin

Președintele Elveției a vorbit despre o calitate apreciabilă la Putin

0
(reînnoit 07:49 18.06.2021)
Președintele elvețian a numit cel mai contrastant moment al summitului Putin-Biden și o calitate a lui Putin pe care o apreciază.

Președintele elvețian Guy Parmelin, a cărui țară a găzduit summitul ruso-american, a vorbit despre impresiile sale personale despre întâlnirea dintre Vladimir Putin și Joe Biden.

"Joe Biden și Vladimir Putin au vorbit timp de cinci minute și am simțit imediat că totul merge bine între ei, între ei ca oameni", a spus Parmelen, întrebat despre cel mai memorabil moment al summitului, într-un interviu acordat canalului TV elvețian RTS.

De asemenea, liderul elvețian a remarcat cu simpatie calitatea de a fi direct a omologului său rus.

"Vladimir Putin este unul dintre cei care nu ocolește subiectul. Cuvintele sale sunt îndreptate direct către țintă. Apreciez această calitate", a spus politicianul.

Cu o zi înainte, la Geneva a avut loc primul summit la scară largă al lui Putin și Biden. Președinții au discutat timp de 4,5 ore și au ajuns la câteva acorduri. În special, liderul rus a declarat că s-a decis începerea consultărilor privind stabilitatea strategică la nivel interdepartamental. În plus, părțile au adoptat un angajament comun de a respecta principiul conform căruia nu pot exista câștigători într-un război nuclear.

0
Tagurile:
Vladimir Putin, Joe Biden, summit
Тема:
Summit Putin - Biden

Загрузка...