VIDEO: Sărbătorirea victoriei lui Bashar al-Assad la alegerile prezidențiale din Siria

74
(reînnoit 15:27 28.05.2021)
Sărbătoririle în legătură cu victoria lui Bashar al-Assad la alegerile prezidențiale din Siria au continuat până noaptea târziu în aproape toate marile orașe ale țării.

Potrivit unui corespondent RIA Novosti la Damasc, mii de oameni au paralizat mișcarea în pieței centrală Umayyad până la ora 03:00 (ora coincide cu ora Bucureștiului). Oamenii au lansat artificii, au dansat, au cântat și s-au felicitat reciproc pentru victorie.

La periferia pieței s-au format coloane auto și moto cu muzică și au mers în centrul capitalei în aplauzele oamenilor adunați în diferite piețe, parcuri și cafenele de vară.

"Avem încredere în președintele nostru și, dacă nu ar fi fost credința și unitatea noastră, nu am fi ajuns la această victorie", a declarat pentru RIA Novosti unul dintre participanții la serbările în masă.

Bashar al-Assad a câștigat alegerile prezidențiale din 26 mai cu 95,1% din voturi. În total, conform declarației președintelui Consiliului Popular, Hammuda Sabbag, peste 14 milioane de alegători au votat în Siria și nu numai. Aceasta este a patra victorie a lui Assad din 2000.

74

Fanii suedezi celebrează victoria cu scorul 3:2 în meciul cu Polonia

26
Fanii suedezi celebrează la Stockholm victoria asupra echipei Poloniei cu scorul 3:2, în cadrul Euro 2020

Fanii selecționatei naționale a Suediei au întâmpinat cu mult entuziasm victoria în meciul cu echipa Poloniei, în cadrul Euro 2020.

Urmăriți imaginile video ale momentului.

26

Загрузка...

Avionul rusesc și o dronă au filmat distrugătorul UK Defender - Video

267
Filmările realizate de o aeronavă rusă și o dronă arată distrugătorul britanic HMS Defender în Marea Neagră miercuri.

Potrivit Ministerului Apărării din Rusia, drumul navei britanice a Marii Regale a încălcat frontiera de stat. Filmările arată Su-24M rusesc însoțind distrugătorul de tip 45.

Ministerul rus al Apărării a susținut într-o declarație că una dintre navele sale de patrulare și un avion de vânătoare au tras focuri de avertizare după ce distrugătorul britanic HMS Defender a intrat în apele teritoriale ale țării.

Ministerul Apărării din Marea Britanie a negat că ar fi fost trasă vreo armă de avertizare asupra navei de război într-o declarație, spunând că Apărătorul HMS a efectuat „trecere nevinovată prin apele teritoriale ucrainene în conformitate cu dreptul internațional”, iar împușcăturile rusești au făcut parte din exerciții planificate în prealabil .

În legătură cu incidentul, Ministerul Apărării din Rusia a declarat că nava britanică a intrat în apele teritoriale ale Rusiei și a parcurs 3 kilometri în interiorul frontierei, lângă Capul Fiolent din Crimeea. Rusia a solicitat Regatului Unit să efectueze o investigație amănunțită a acțiunilor echipajului distrugătorului „Defender”, pentru a preveni incidente similare în viitor.

267

Загрузка...