SUA: Pilot mort după ce un avion militar s-a prăbușit în Las Vegas

83
Un pilot de avion a murit după ce o aeronavă exploatată de către un contractor militar sa prăbușit într-o zonă rezidențială din Las Vegas.

Pilotul a fost singurul membru al achipajului Dassault Aviation Mirage F-1, care a decolat din baza Nellis Air Force în jurul orei locale 14:30 (23:30 GMT) și s-a prăbușit la scurt timp după aceea. Nimeni altcineva nu ar fi fost rănit în urma accidentului.

Oficialii de la baza aeriană au declarat că avionul a fost operat de Draken US, un furnizor contractual de avioane de luptă tactice din Florida.

83
Tagurile:
pilot, Avion

Fanii suedezi celebrează victoria cu scorul 3:2 în meciul cu Polonia

27
Fanii suedezi celebrează la Stockholm victoria asupra echipei Poloniei cu scorul 3:2, în cadrul Euro 2020

Fanii selecționatei naționale a Suediei au întâmpinat cu mult entuziasm victoria în meciul cu echipa Poloniei, în cadrul Euro 2020.

Urmăriți imaginile video ale momentului.

27

Загрузка...

Avionul rusesc și o dronă au filmat distrugătorul UK Defender - Video

268
Filmările realizate de o aeronavă rusă și o dronă arată distrugătorul britanic HMS Defender în Marea Neagră miercuri.

Potrivit Ministerului Apărării din Rusia, drumul navei britanice a Marii Regale a încălcat frontiera de stat. Filmările arată Su-24M rusesc însoțind distrugătorul de tip 45.

Ministerul rus al Apărării a susținut într-o declarație că una dintre navele sale de patrulare și un avion de vânătoare au tras focuri de avertizare după ce distrugătorul britanic HMS Defender a intrat în apele teritoriale ale țării.

Ministerul Apărării din Marea Britanie a negat că ar fi fost trasă vreo armă de avertizare asupra navei de război într-o declarație, spunând că Apărătorul HMS a efectuat „trecere nevinovată prin apele teritoriale ucrainene în conformitate cu dreptul internațional”, iar împușcăturile rusești au făcut parte din exerciții planificate în prealabil .

În legătură cu incidentul, Ministerul Apărării din Rusia a declarat că nava britanică a intrat în apele teritoriale ale Rusiei și a parcurs 3 kilometri în interiorul frontierei, lângă Capul Fiolent din Crimeea. Rusia a solicitat Regatului Unit să efectueze o investigație amănunțită a acțiunilor echipajului distrugătorului „Defender”, pentru a preveni incidente similare în viitor.

268

Загрузка...