Letonia: Echipa națională a Rusiei se antrenează la Riga înainte de Campionatul IIHF

53
Latvia: Russian national team trains in Riga ahead of IIHF Ice Hockey Championship Latvia: Russian national team trains in Riga ahead of IIHF Ice Hockey Championship

Campionatul IIHF de hochei pe gheață din 2021 este găzduit de Riga între 21 mai și 6 iunie. Conform unei decizii a Curţii de Arbitraj pentru Sport (CAS) de la Lausanne, sportivii ruși nu pot participa la campionate mondiale și la Jocuri Olimpice sub pavilion național și cu interpretarea imnului național, până în decembrie 2022.

Echipa rusă va juca în grupa A, din care mai fac parte echipele naționale ale Suediei, Republicii Cehe, Elveției, Slovaciei, Danemarcei, Belarusului și Marii Britanii.

53
Tagurile:
Rusia, Letonia

Fanii suedezi celebrează victoria cu scorul 3:2 în meciul cu Polonia

33
Fanii suedezi celebrează la Stockholm victoria asupra echipei Poloniei cu scorul 3:2, în cadrul Euro 2020

Fanii selecționatei naționale a Suediei au întâmpinat cu mult entuziasm victoria în meciul cu echipa Poloniei, în cadrul Euro 2020.

Urmăriți imaginile video ale momentului.

33

Загрузка...

Avionul rusesc și o dronă au filmat distrugătorul UK Defender - Video

278
Filmările realizate de o aeronavă rusă și o dronă arată distrugătorul britanic HMS Defender în Marea Neagră miercuri.

Potrivit Ministerului Apărării din Rusia, drumul navei britanice a Marii Regale a încălcat frontiera de stat. Filmările arată Su-24M rusesc însoțind distrugătorul de tip 45.

Ministerul rus al Apărării a susținut într-o declarație că una dintre navele sale de patrulare și un avion de vânătoare au tras focuri de avertizare după ce distrugătorul britanic HMS Defender a intrat în apele teritoriale ale țării.

Ministerul Apărării din Marea Britanie a negat că ar fi fost trasă vreo armă de avertizare asupra navei de război într-o declarație, spunând că Apărătorul HMS a efectuat „trecere nevinovată prin apele teritoriale ucrainene în conformitate cu dreptul internațional”, iar împușcăturile rusești au făcut parte din exerciții planificate în prealabil .

În legătură cu incidentul, Ministerul Apărării din Rusia a declarat că nava britanică a intrat în apele teritoriale ale Rusiei și a parcurs 3 kilometri în interiorul frontierei, lângă Capul Fiolent din Crimeea. Rusia a solicitat Regatului Unit să efectueze o investigație amănunțită a acțiunilor echipajului distrugătorului „Defender”, pentru a preveni incidente similare în viitor.

278

Загрузка...