Olanda: Poliția a folosit tunuri de apă pentru a dispersa protestele anti restricții COVID

183
Poliția a folosit tunuri de apă împotriva protestatarilor anti-restricții COVID-19 adunați la un miting interzis la Amsterdam, duminică, pentru a doua zi consecutiv.

Poliția olandeză a putut fi văzută dispersând protestatarii care s-au adunat la Amsterdam, Museumplein, pentru a manifesta împotriva restricțiilor în curs legate de COVID.

Sfârșitul de săptămână a fost declarat „de mare risc” de către consiliul orașului Amsterdam, forțele de poliție disimulând cu tunuri de apă, o demonstrație similară interzisă sâmbătă în care au fost arestate peste 50 de persoane.

Țările de Jos se află în prezent sub restricții asupra coronavirusului, care includ stare de asediu pe timp de noapte, închiderea școlilor, cafenelelor și restaurantelor.

Duminică, țara a înregistrat în total în jur de 1 200 000 de cazuri COVID, cu 16 395 de victime asociate, potrivit Universității Johns Hopkins. Puțin sub 3% din populație este complet vaccinată împotriva virusului conform datelor universității americane.

183
Tagurile:
coronavirus, COVID-19, Proteste, Olanda
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume (1754)

Avioanele de cercetare NATO efectuează zboruri frecvente în apropierea frontierelor Rusiei

150
Avioanele NATO și-au bătut propriul record în ultima săptămână. S-au apropiat de granițele rusești de 58 de ori. Potrivit Ministerului Apărării al Rusiei, cercetașii străini organizau provocări deliberate.

Au zburat într-atât de aproape, încât rușii au fost nevoiți să ridice în cer avioane de vânătoare și să alunge aviația Alianței. Ce încearcă să descopere avioanele NATO pe coasta peninsulei Kamceatka și pe coasta Mării Negre? Și de ce monitorizează linia de demarcație dintre Ucraina și republicile nerecunoscute din Donbas?

150
Tagurile:
Rusia, NATO, avioane

Загрузка...

"Pentru al cui spionaj" lucrează cei rămași în afara listei sancțiunilor SUA contra Rusiei

157
(reînnoit 18:04 19.04.2021)
Decretul privind noile măsuri împotriva Rusiei a fost semnat de președintele SUA, Joe Biden. Restricțiile au afectat persoanele fizice și juridice, precum și diplomații ruși, care vor fi expulzați din America.

Sancțiunile antirusești ale SUA au fost numite "măsuri ale hegemonului". Așa a comentat China noul pachet de restricții la adresa Moscovei.

Beijingul a remarcat că aceasta este nu doar opinia lor, ci și a comunității mondiale. Și a îndemnat Rusia și America să discute, în loc să facă schimb de restricții reciproce.

De altfel, Ministerul rus de Externe a anunțat deja măsuri inevitabile de răspuns la adresa Washingtonului. "Pentru care servicii spionaj" trebuie să lucrezi ca să nu fii inclus în lista de sancțiuni ale SUA? Și ce i-a propus Biden lui Putin să discute în această vară? - despre toate  acestea, în materialul video.

157
Tagurile:
Rusia, SUA, Spionaj

Загрузка...
Declarații de presă susținute de ministrul finanțelor publice, Florin Cîțu

De ziua lui Hitler, Cîțu declară DICTATURA: anunță ”eliminarea” vocilor anti-vaccinare

0
(reînnoit 14:19 20.04.2021)
Folosind termeni specifici regimurilor dictatoriale, premierul Florin Cîțu a făcut o declarație șocantă, trasând o direcție care duce România în pragul dictaturii

Știre în curs de actualizare

0
Tagurile:
Florin Cîţu
Tematic
Teodorovici îl acuză pe Cîțu de ”FALS grosolan”! Premierul nu are replică!
Mircea Badea, replică genială despre Cîțu și USR
S-au scos cuțitele în Coaliție – USR, răspuns dur lui Orban și Cîțu

Загрузка...