Violențe în Spania: Protestatarii aruncă sticle în poliție la Barcelona

188
Cel puțin o persoană a fost rănită marți în timpul ciocnirilor dintre polițiștii și protestatari la Barcelona. Unele persoane au aruncat sticle în poliție.

Protestul s-a desfășurat pentru a opta noapte consecutiv împotriva plasării în închisoare a rapperului Pablo Hasel.

Protestatarii au mutat coșurile de gunoi în drum pentru a crea baricade, așa cum făcuseră în câteva nopți anterioare, după închisoarea lui Hasel, ceea ce a provocat indignarea celor care cred că este un atac la libertatea de exprimare în Spania.

De asemenea, o persoană a fost văzută sângerând de la o tăietură pe frunte după ce a fost lovită și a căzut la pământ.

Hasel a fost arestat săptămâna trecută de poliția catalană la Universitatea din Lleida, unde se baricadase cu o zi înainte cu mai mulți susținători care doreau să împiedice arestarea sa.

El a fost condamnat la nouă luni și o zi de închisoare pentru publicarea „tweet-urilor care includeau videoclipuri ce incitau la violență”.

188
Tagurile:
Spania, Proteste
Tematic
Știrea nopții: Separatiștii câștigă detașat – Spania în pericol
Spania limitează vaccinul AstraZeneca la persoanele sub anumită vârstă
COVID-19: Record de infectări zilnice în Spania

Iată cum un biker francez a salvat viața un mic pisoi - Video

68
(reînnoit 15:26 18.04.2021)
Un motociclist din Franța a salvat un pisoi mic care s-a pomenit pe carosabil. Urmăriți videoclipul realizat de motociclist.

Biker-ul a observat animăluțul în timp ce conducea: pisicul, ajuns în mijlocul drumului risca să fie strivit sub roțile mașinilor. Motociclistul s-a oprit și a luat pisoiul, iar câteva clipe mai târziu i-a găsit și un proprietar: acesta a acceptat să-l ia acasă pe pisoi.

68
Tagurile:
Pisică, Motociclist

Загрузка...

Sute de persoane au luat parte la un show în bikini într-un resort de ski din Siberia

153
Mai mult de 1700 de schiori și practicanți de snowboard au coborât ieri pe pantele resortului de ski Shereghesj din regiunea Kemerovo ca să marcheze finalul sezonului de iarnă.

Baie de zăpadă! Sute de persoane au luat parte la un show în bikini într-un resort de ski din Siberia

Mai mult de 1700 de schiori și practicanți de snowboard au coborât ieri pe pantele resortului de ski Shereghesj din regiunea Kemerovo ca să marcheze finalul sezonului de iarnă în timpul festivalului anual Grelka care a avut loc sâmbătă.

Oaspeții festivalului au luat parte și la un concurs de frumusețe, ca și la un carnaval, coborând și chiar sărind în piscină cu schiurile și cu snowboard-urile.

Potrivit organizatorilor, în acest an doar cetățenii ruși au luat parte la eveniment din cauza închiderii granițelor ca urmare a pandemiei de Covid 19.

153

Загрузка...
Сотрудник лаборатории Научно-исследовательского института скорой помощи имени Н. В. Склифосовского во время проверки биоматериала на наличие новой коронавирусной инфекции.

„Covid-19 este o oportunitate pentru oligarhia globalistă” - VIDEO

0
(reînnoit 18:48 18.04.2021)
Pandemia de Covid-19 a limitat libertățile publice și individuale peste tot pe planetă pe motiv că trebuie oprită circulația virusului. Într-un interviu pentru Sputnik, intelectualul francez Pierre-Yves Rougeyron consideră că e un avantaj pentru „hiperclasa globalistă”.

BUCUREŞTI, 18 apr – Sputnik. „Covidul a permis o întoarcere [a clasei] oligarhice după o lungă perioadă de reapropriere democratică în Occident”, a spus, la microfonul Sputnik France, intelectualul francez Pierre-Yves Rougeyron, jurist și specialist în inteligență economică.

Potrivit acestuia, această „clasă socială de «câștigători» în grad foarte mare ai globalizării” este hotărâtă să „își dezvolte interesele” și „să-și mențină privilegiile”. Aceasta se va întâmpla prin utilizarea epidemiei ca „instrument de guvernare”. „O oportunitate” obţinută prin frică și „menținerea populației într-o stare de groază”.

Editorul dezvoltă ideile eseistului Antonio Furone, autorul cărţii „Oligarchy, crises and folie des grandeurs” („Oligarhia, crizele și megalomania”) (ed. Jean-Cyrille Godefroy). Potrivit acestuia, un „trio” funcționează în această criză: „restricții privind libertățile, anihilarea statului și înrobire prin datorii”. Suficiente elemente pentru a reduce la tăcere „vocea democratică și antioligarhică a unei părți a populației”, întruchipată, înainte de criza epidemică, de „mișcări calificate drept populiste”, precum mişcarea „vestelor galbene” din Franța.

Interlocutorul interviului prezice că aceste două viziuni și sociologii opuse se vor „ciocni”, deoarece, „pentru ca unii să aibă privilegii, alții trebuie să-și strângă cureaua”. „Acest lucru nu se va întâmpla fără tensiuni”, a adăugat Rougeyron.

0
Tagurile:
Oligarhie, COVID-19
Tematic
Mai mult de 3 milioane de decese asociate cu Covid 19
Războiul din sănătate: spitalele Covid au rămas fără bani, bugetul ATI tăiat cu 65 la sută
Voiculescu aruncă NUCLEARA: Morții de COVID-19 - raportați greșit

Загрузка...