Barcelona își revine după protestele organizate în sprijinul rapperului Pablo Hasel

92
Sâmbătă au fost depuse eforturi mari pentru a repara daunele provocate de manifestanți în timpul protestelor de la Barcelona organizate în sprijinul rapperului Pablo Hasel care a fost arestat.

Hasel a fost arestat marți dimineață de poliția catalană de la Universitatea din Lleida, unde se baricadase cu o zi înainte cu mai mulți susținători care doreau să-i împiedice arestarea.

Hasel a fost condamnat la nouă luni și o zi de închisoare pentru publicarea „tweet-urilor care includeau videoclipuri care incitau la violență”, precum și mesaje pe care magistrații le consideră drept „glorificarea terorismul și insulta Coroanei și alte instituții ale statului, precum și a forțelor de securitate”.

Se așteaptă ca protestele să aibă loc din nou în această seară în diferite orașe spaniole, inclusiv Madrid și Barcelona.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

92
Tagurile:
Proteste, Barcelona, Spania
Tematic
Barcelona - PSG, cel mai tare meci din optimele Ligii
Călătorii din Barcelona, reduși la tăcere ca să nu răspândească virusul
Barcelonei s-a alăturat Madridul: proteste în susținerea lui Pablo Hasél

VIDEO viral: Echipă de rugby din Fiji cântă de la balcoane după carantinare

28
Cântatul urmează tradiția echipei naționale masculine, Fiji Bati, care cântă un imn înainte de meci înainte de meciurile internaționale.

Kaiviti Silktails, o echipă din liga de rugby din Fiji, a mulțumit personalului hotelului după carantinarea lor obligatorie, cântând de la balcoane. Echipa s-a mutat la Sydney pentru a juca în competiția Ron Massey Cup, care se află la două niveluri sub NRL.

Silktails au debutat în competiție anul trecut, câștigând jocul de deschidere înainte ca sezonul să fie anulat din cauza Covid-19 după o rundă.

Cântatul urmează tradiția echipei naționale masculine, Fiji Bati, care cântă un imn înainte de meci înainte de meciurile internaționale.

28

Загрузка...

Cum declarația lui Pașinean despre complexele "Iskander" a divizat Armenia: Ce spune Rusia

96
(reînnoit 09:16 27.02.2021)
Opoziția Armeniei nu renunță și continuă să insiste asupra demisiei prim-ministrului Nikol Pașinean. Pentru a doua zi consecutiv, sunt instalate corturi în Piața Libertății din Erevan: protestatarii au petrecut noaptea chiar în fața clădirii parlamentului.

Valul nemulțumirii față de politica actualului guvern a atins apogeul după declarația lui Pașinean despre complexele rusești "Iskander".

Cum declarațiile despre complexele operativ-tactice au împărțit societatea armeană în două tabere? Și au fost folosite, de fapt, complexele "Iskander" în Nagorno-Karabah?

96
Tagurile:
Rusia, Iskander, Armenia

Загрузка...
Liviu Dragnea

Dragnea și Codrin, mesaj dur după întâlnire: ”Am învățat din TRĂDAREA apropiaților!”

0
Așa cum a anunțat Codrin Ștefănescu, a avut loc o nouă întâlnire între foștii lideri ai PSD – după care a fost transmis un mesaj foarte interesant

BUCUREȘTI, 27 feb – Sputnik. Acum puțin timp a fost publicat primul mesaj după întâlnirea de ieri dintre Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea.

„Ieri am fost în vizită la Liviu Dragnea”, scrie Codrin, mărturisind – ”Sunt trist și foarte îngrijorat!”.

Nu este vorba doar de starea de sănătate a fostului președinte al PSD, ci de dezamăgirea pe care o încearcă atât el, cât și Codrin Ștefănescu față de ceea ce se întâmplă în țară și în PSD.

”Ca o concluzie, voi posta un text asumat de unul dintre cei care îmi scriu in mod constant. Se numește Teodor Daniel și sună așa : “Speranțele și voturile multor români se află într-o celulă din penitenciarul Rahova!” Punct”, scrie Codrin.

Provocat de o cititoare, Carmen Vișan, Codrin recunoaște că Liviu Dragnea a învățat din lecția trădării celor din jur, a „apropiaților”. ”Poate va învață ceva din asta, pe viitor!”, scrie Carmen Vișan.

”A învățat deja, Carmen Vișan! Inclusiv eu am învățat!”, răspunde Codrin Ștefănescu.

***

Ca de obicei, Codrin Ștefănescu i-a dus lui Liviu Dragnea multele mesaje primite de la români. ”Și o să-i povestesc câte nenorociri se petrec în lipsa lui și cum a dispărut PSD din peisaj! Sper să-l mai intereseze toate aceste subiecte”, a scris Codrin Ștefănescu.

Conform  ultimelor informații transmise de cunoscuta avocată Flavia Teodosiu, apărătoarea lui Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD va putea face peste câteva luni cerere de eliberare.

 

0
Tagurile:
PSD, Trădare, Codrin Ștefănescu, Liviu Dragnea

Загрузка...