Zeci de cupluri din Thailanda s-au căsătorit călare pe elefanți

36
Zeci de cupluri și-au sărbătorit ziua nunții călare pe elefanți, în cadrul unui eveniment care se desfășoară anual de Ziua Îndrăgostiților.

Cuplurile au urcat pe elefanții decorați festiv și au primit certificatul de căsătorie de la ofițerul stării civile, pe fundalul unei melodii romantice.

„Elefanții sunt pur și simplu uimitori, este visul meu, se află într-o locație frumoasă, îmi place”, a declarat unul dintre miri.

Evenimentul atrage de obicei sute de cupluri. Totuși în acest an numărul a fost redus din cauza pandemiei COVID-19. 

 

36
Tagurile:
Thailanda

COVID-19 se retrage: În țările CSI scade numărul de infectări

68
Coronavirusul se retrage, iar această retragere este deja stabilă, a declarat serviciul federal Rospotrebnadzor.

Testarea, distanța socială și vaccinarea contribuie la succesul în lupta împotriva COVID-19. Poate fi obținută imunitate colectivă fără vaccinare? Când va fi înregistrată versiunea light a preparatului rusesc "Sputnik V"? Și va pleca oare COVID-19 din viața noastră pentru totdeauna? Aflați răspunsurile la aceste întrebări din materialul nostru video.

68
Tagurile:
COVID-19, CSI

Загрузка...

Armenia: Imagini video cu drona surprind protestele pro și anti-Pașinean în Erevan

86
(reînnoit 15:33 02.03.2021)
Filmările cu drone au prezintă protestele în curs în capitala Erevan, în timp ce susținătorii și oponenții prim-ministrului armean Nikol Pașinean au ieșit luni în stradă.

Premierul armean Pașinean și soția sa, Anna Hakobyan, s-au alăturat miilor de protestatari în piața Republicii Erevan, unde prim-ministrul s-a adresat apoi susținătorilor săi.

La rândul lor, protestatarii opoziției au mărșăluit în diferite părți ale orașului, începând de pe bulevardul Baghramyan.

Protestele împotriva premierului au izbucnit din nou joi, după ce un grup de ofițeri militari au scris o scrisoare prin care îi cer prim-ministrului să demisioneze.

În ciuda presiunilor reînnoite, Pașinean a refuzat să-și dea demisia, a numit scrisoarea armatei „o tentativă de lovitură de stat” și a încercat să îl scoată din funcție pe șeful Statului Major General.

Potrivit serviciului de presă prezidențial, președintele Republicii Armene, Armen Sarkissian, nu a semnat ordinul lui Pașinean și a returnat documentul prim-ministrului.

Protestele anti-pașinene au început inițial în noiembrie anul trecut, după ce a semnat acordul intermediat de Rusia pentru a pune capăt luptelor dintre forțele azerbaidjaniene și armene asupra regiunii disputate Nagorno-Karabakh.

Conform condițiilor acordului trilateral, o serie de regiuni din Nagorno-Karabakh au predat oficial controlul asupra Azerbaidjanului.

86
Tagurile:
video, Dronă, Erevan, Armenia

Загрузка...
Postul de televiziune Russia Today

Youtube a avertizat RT pentru transmisiunea discursului lui Trump

0
YouTube a expediat o avertizare postului de televiziune RT, după transmisiunea în direct a discursului lui Donald Trump.

BUCUREȘTI, 2 mar – Sputnik. Postul de televiziune RT anunță că a primit o avertizare din partea YouTube după transmisiunea discursului fostului președinte al SUA, Donald Trump, rostit în timpul unei conferințe în Orlando.

Duminică, într-un discurs susținut la conferința conservatoare CPAC în Orlando, Trump a declarat că ar putea candida din nou pentru funcția de președinte, menționând că democrații vor pierde alegerile prezidențiale din 2024. E prima declarație publică făcută de Trump după plecarea de la Casa Albă.

“YouTube ne-a expediat o avertizare pentru că am transmis în direct discursul lui Trump de la conferința conservatorilor în Orlando. Motivul oficial – “în video nu există o contextualizare suficientă, care ar explica și demonstra suplimentar că e vorba de Trump's violative CPAC speech (un discurs violent al lui Trump), sunt necesare mai multe detalii și mai multe informații explicative, e necesară o contextualizare care ar arăta că e un exemplu de hateful speech (discurs de ură)””, se spune într-o postare în canalul Telegram al RT.

În ultimele luni, platformele occidentale blochează tot mai des conturile instituțiilor media rusești. Așa, Facebook a blocat fără niciun fel de explicații contul agenției Baltnews. În octombrie Twitter a marcat materialul postului de televiziune RT despre alegerile din SUA ca potențial manipulative, iar mai devreme a eliminat din motorul de căutare contul agenției RIA Novosti.

Pe 28 octombrie, Roskomnadzor (Serviciul federal de supraveghere a comunicațiilor, tehnologiei informației și mass-media) a expediat în adresa companiilor Facebook, Twitter și Google (căruia îi aparține YouTube) o scrisoare în care cer încetarea aplicării cenzurii în cazurile presei rusești.

0
Tagurile:
Cenzură, Discurs, youtube, Russia Today, Donald Trump
Tematic
Trump revine în forță: vrea capul unui ”trădător”!
Explozie, fum: cazinoul lui Trump din Atlantic City nu mai există
Donald Trump revine? „Am câştigat în mod covârşitor!”
Donald Trump se întoarce, discurs exploziv: „Democraţii au pierdut Casa Albă”
Câți republicani l-ar urma pe Trump într-un nou partid

Загрузка...