Video - Ce face o moscovită sub apa rece ca gheața

153
O moscovită a stabilit un nou record mondial înotând fără combinezon în apa rece ca gheața și sub gheață în lacul Baikal.

Locuitoarea orașului Moscova, Ecaterina Nekrasova, a stabilit un nou record mondial între femeile care înoată pe sub gheață fără combinezon. Ea a parcurs tocmai 85de meri pe sub gheață lacului Baikal, în data de 7 decembrie.

Conducătorul clubului înotătorilor pe timp de iarnă, Andrei Bugai, înainte de a da star înotului pe sub gheață, a măsurat distanța de 85 de metri pe gheață. Dar, în gheață au fost săpate copci nu doar la star și la finiș, dar și de-a lungul au fost făcute copci de rezervă. Pe sub apă a fost întinsă și o sfoară ca înotătoarea să se poată ghida.
Ecaterina Nekrasova a înotat pe sub apă distanța de 85 de metri într-o minută jumătate.
Și bineînțeles înotul pe sub gheață a fost filmat.

153
Tagurile:
Apă, gheață

Spania: O navă cu migranți s-a scufundat în largul coastei Lanzarote

33
(reînnoit 14:51 18.06.2021)
Cel puțin doi migranți au murit după ce nava gonflabilă în care se aflau s-a răsturnat în largul coastei Lanzarote, în Insulele Canare.

Oamenii care au fost salvați au primit îngrijiri medicale. Potrivit rapoartelor, din 38 de persoane care au supraviețuit, 20 erau bărbați, 10 - femei și opt copii.

33
Tagurile:
navă, Spania

Загрузка...

Italia: Mijlocașul Locatelli mută sticlele de Coca-Cola din fața sa la conferința de presă

222
Mijlocașul italian Manuel Locatelli a adus o sticlă de apă și a mutat din fața sa sticlele cu Coca-Cola aflate pe masă.

Mijlocașul italian Manuel Locatelli a participat miercuri la o conferință de presă după ce echipa sa a obținut victoria în meciul cu Elveția, scor 3-0. El a adus cu sine o sticlă cu apă și a mutat din fața sa sticlele cu Coca-Cola.

Mișcarea lui Locatelli a urmat după o acțiune similară a jucătorului portughez Cristiano Ronaldo, gestul său prin care a dat la o parte sticlele cu Coca-Cola a făcut ca acțiunile companiei să scadă cu 4 miliarde de dolari (3,3 miliarde de euro). Iar jucătorul francez Paul Pogba a mutat o sticlă Heineken de pe masă la conferința de presă. .

Italia a învins în miercuri Elveția, cu scorul cu 3-0, calificându-se în optimile de finală la Euro 2020.

222
Tagurile:
Coca-cola

Загрузка...
Spital

Moscova: 90% din cazuri COVID-19 sunt cu tulpină indiană

0
(reînnoit 15:52 18.06.2021)
Aproximativ 90 la sută din persoanele bolnave de COVID-19 sunt infectate cu tulpina indiană a coronavirusului.

BUCUREȘTI, 18 iun – Sputnik. Aproximativ 90 la sută din persoane cu COVID din Moscova s-au infectat cu nou tulpină indiană a coronavirusului, iar pentru a face față acestuia, oamenii au nevoie de două ori mai mulți anticorpi decât virusul din Wuhan, a anunțat primarul de Moscova, Serghei Sobeanin, într-un interviu oferit postului public de televiziune Pervîi.

“Din ultimele date, pe care le avem la dispoziție, 89,3 la sută din persoane bolnave sunt infectate cu coronavirusul mutant... e vorba de tulpina indiană”, a declarat Sobeanin.

Potrivit lui, noua tulpine este mult mai agresivă, se răspândește mai rapid.

“Cel mai neplăcut este că pentru reacția umană a omului, cantitatea de anticorpi trebuie să fie de două ori mai mare decât în cazul virusului din Wuhan”, a adăugat el.

0
Tagurile:
Rusia, coronavirus, COVID-19, Moscova
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume
Tematic
Al patrulea val al pandemiei în România: anunțul ministrului Sănătății
OMS: Varianta indiană Covid-19 a infectat oameni în 53 de ţări
Din ce cauză a ajuns tulpina indiană de Covid 19 în România
Gheorghiță, avertisment: vine valul 4 al pandemiei?

Загрузка...