Argentina: Plajele din Mar del Plata sunt aglomerate în plină pandemie COVID-19

106
(reînnoit 16:06 11.01.2021)
Mar del Plata diferă de majoritatea orașelor de pe Coasta Atlanticului prin varietatea plajelor sale de-a lungul a aproape cincizeci de kilometri. Călătorii pot alege între spa-uri supraaglomerate și aglomerate, sau plaje mici departe de oraș.

Mar del Plata diferă de majoritatea orașelor de pe Coasta Atlanticului prin varietatea plajelor.

În mare parte plajele din Argentina se întind de-a lungul coastei pitorești a Oceanului Atlantic, în partea de est a țării. Aici puteți găsi locuri de odihnă cu o infrastructură turistică bine dezvoltată, precum și locuri destul de sălbatice care vă vor permite să vă bucurați de o vacanță retrasă.

Chiar și în plină pandemie de covid -19, plajele din Mar del Plata sunt aglomerate.

Sute de localnici s-au adunat duminică pe plajele din Mar del Plata, Argentina în plină pandemie COVID-19.
Oamenii care joacă inclusiv volei pe plajă, par a fi ignorat în mare măsură distanțarea socială.
Argentina a înregistrat 1 722 217 cazuri de COVID-19, 44 495 de decese ale persoanelor cu acest virus, potrivit datelor de la Universitatea Johns Hopkins.

106
Tagurile:
COVID-19

Germania: SUA impun sancțiuni navelor Rusești, implicate în construcția Nord Stream-2

127
(reînnoit 17:24 20.01.2021)
Autoritățile federale ale Germaniei au reacționat la intenția SUA de a introduce sancțiuni împotriva navei rusești, implicată în construcția gazoductului Nord Stream-2

Germania a reacționat la posibilele sancțiuni ale SUA împotriva Nord Stream-2. Ministerul Economiei al Germaniei a declarat că regretă decizia Washingtonului de a impune sancțiuni împotriva navei „Fortuna”, implicată în lucrările de construcție a gazoducutului.

“Am luat act cu regret”, a menționat purtătorul de cuvânt al ministerului.

De asemenea, reprezentantul autorităților germane a confirmat informația că sancțiunilor sunt îndreptate împotriva companiei implicate în instalarea conductelor. Totodată, ambasada SUA la Berlin a comunicat jurnaliștilor că partea americană va întreprinde tot măsurile necesare pentru stoparea Nord Stream-2, care “reprezintă o amenințare pentru interesele naționale ale aliaților europeni”.

127
Tagurile:
Germania, SUA, Nord Stream-2
Tematic
Ultima șanșă: SUA s-au pus din nou pe capul ”Nord Stream – 2”
Firmele germane au dat o apreciere sancțiunilor SUA împotriva Nord Stream 2
O nouă etapă în disputele dintre Germania și SUA cu privire la "Nord Stream – 2"

Загрузка...

Explozie puternică la Madrid

69
(reînnoit 18:25 20.01.2021)
Mai multe clădiri din zona exploziei de la Madrid s-au prăbușit, cel puțin șase persoane au fost rănite, iar trei au decedat.

O explozie puternică a fost înregistrată cu puțin înainte de ora 15:00 în centrul Madridului. O clădire aflată pe strada Toledo a fost grav avariată după explozie.

Potrivit informațiilor preliminare, deflagrația ar fi avut loc într-un azil de bătrâni din centrul capitalei spaniole. Oamenii au fost evacuați din zonă, există victime.

Mai multe clădiri din zona exploziei de la Madrid s-au prăbușit, cel puțin șase persoane au fost rănite, iar trei au decedat.

"Explozia a avut loc pe strada Toledo 98. Serviciul de urgență acordă ajutor victimelor. Pompierii lucrează asupra securizării teritoriului", a anunțat serviciul situații excepționale din Madrid.

Nu se cunoaște cauzele exploziei, însă potrivit unei versiuni preliminare, deflagrația a fost provocată de o scurgere de gaze.

 

 

 

69
Tagurile:
Explozie, Madrid

Загрузка...
Bill Clinton la funeraliile lui Boris Elțin

Secvența serii: Bill Clinton a adormit la discursul lui Biden

0
Fostul președinte american a fost surprins în imagini ațipind în timpul lungului discurs al noului președinte, Joe Biden.

BUCUREȘTI, 20 ian – Sputnik. O secvență mai puțin obișnuită a fost înregistrată cu ocazia ceremoniilor de la Washington, ocazionate de instalarea noului președinte, Joe Biden.

Alături de Biden au fost prezenți trei foști președinți – Bill Clinton, George Bush jr și Barack Obama. Culmea este că noul președinte este mai… în vârstă decât ceilalți trei!

Joe Biden are 78 de ani, Clinton și Bush, 74, iar Barack Obama 50 de ani. Dintre foștii ”POTUS”, mai în vârstă este doar Jimmy Carter. În vârstă de 96 de ani, venerabilul politician democrat a fost unul dintre marii și sincerii prieteni ai României, dar și al președintelui Nicolae Ceaușescu.

Deși mai tânăr decât actualul președinte, Bill Clinton nu a rezistat la lungul discurs al lui Joe Biden – și a fost surprins de cameramani ațipind în timpul alocuțiunii noului președinte.

Conform cutumei de instalare, discursul prezidențial are 12 minute și este un fel de prezentare a programului noului președinte – și are rolul unui angajament în fața națiunii.

0
Tagurile:
Joe Biden, Bill Clinton
Tematic
UE vrea de la Biden un nou pact fondator chiar din ziua inaugurării sale ca președinte SUA
Biden va relua strategia manipulării și destabilizării lumii
Moment istoric: Donald Trump a plecat de la Casa Albă în ziua inaugurării lui Joe Biden

Загрузка...