Brazilia: Plajele din Rio de Janeiro sunt pline, în ciuda numărului mare de cazuri COVID

82
(reînnoit 12:49 05.01.2021)
Plajele Copacabana și Ipanema au fost filmate pline de oameni, distanțarea socială părea a fi ignorată în mare parte, în ciuda numărului crescut de cazuri COVID-19 în Rio de Janeiro.

Plajele din Brazilia au fost asaltate de oameni în acest weekend. Cei care merg la plajă au fost văzuți înotând, plimbându-se la soare și făcând sport pe nisip.

Potrivit datelor acumulate de Universitatea Johns Hopkins, Brazilia a înregistrat 7 733 746 de cazuri de coronavirus cu 196 018 decese ale persoanelor cu această boală. Statul Rio de Janeiro a înregistrat 436 000 de cazuri, cu 25 608 de decese.

82
Tagurile:
coronavirus, Plaje, Brazilia
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume (1517)

Aurora boreală, filmată din spațiu de un cosmonaut rus

95
Aurora boreală, filmată din spațiu de un cosmonaut rus. Imagini impresionante. Vedeți video pe site-ul Sputnik
95

Загрузка...

În Rusia va începe vaccinarea în masă împotriva COVID-19

62
Săptămâna viitoare, va începe vaccinarea în masă împotriva coronavirusului. Președintele Vladimir Putin a ordonat deja guvernului să pregătească toată infrastructura necesară.

În Rusia, începând cu săptămâna viitoare, va începe vaccinarea în masă împotriva coronavirusului. Președintele Vladimir Putin a ordonat deja guvernului să pregătească toată infrastructura necesară. Vor salva oare vaccinurile în cel de-al doilea an, mai ”complicat” al pandemiei? Care țări din fosta URSS au început deja vaccinarea cu ”Sputnik V”? Și există vreo speranță în legătură cu preparatul din scoarță de mesteacăn al cercetătorilor din Iakutsk?

62
Tagurile:
COVID-19, Vaccinare

Загрузка...
Președintele Republicii Guineea, Alpha Condé

Președintele Guineea s-a vaccinat cu Sputnik V

0
Președintele Republicii Guineea, din Africa de Vest, s-a vaccinat împotriva COVID-19 cu preparatul rusesc Sputnik V.

BUCUREȘTI, 16 ian – Sputnik. Președintele Republicii Guineea, Alpha Condé, de 82 de ani, s-a vaccinat de coronavirus cu preparatul rusesc “Sputnik V”. Procesul a fost prezentat la postul de televiziune local.

Vaccinul rusesc Sputnik V, transportat în Argentina
© Sputnik / Дарья Станиславец

“Vineri, președintele republicii și-a administra o doză a Sputnik V, pentru a îndemna populația la vaccinare”, se menționează în reportajul TV.

Șeful statului a primit prima doză a vaccinului în palatal prezidențial “Sékou Touré”, în cadrul celei de-a doua etape de vaccinare.

Autoritățile din Guineea au inițiat campania experimentală de vaccinare cu preparatul rus Sputnik V la sfârșitul lunii decembrie. Guineea, potrivit portalului Guinee News, a primit 55 de doze a vaccinului. În prima etapă a vaccinării, de la sfârșitul anului trecut, au fost vaccinați 19 oficiali înalți, inclusiv ministrul Apărării, Mohamed Diané.

Numărul total al cazurilor de COVID-19 în Republica Guineea a ajuns la 14 mii, s-au vindecat 13,3 mii, 81 de pacienți, infectați cu coronavirus, au decedat.

0
Tagurile:
vaccin, Sputnik V
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
Mexicul vrea să cumpere 24 de milioane de doze din vaccinul rusesc Sputnik V
Primii brazilieni se vaccinează împotriva Covid-19 cu vaccinul rusesc Sputnik V
După ce au criticat vaccinul Sputnik V, jurnaliștii străini stau la coadă pentru a-l primi
Moscova și Caracas semnează un acord pentru producerea vaccinului Sputnik V
În Argentina a sosit a doua partidă a vaccinului Sputnik V

Загрузка...