Mii de lebede au început migreze la sud

159
Imagini uimitoare ale dronelor dezvăluie păsările care se învârt în apă, chiar în largul coastei regiunii Mangistau.

Mii de lebede albe au început să migreze spre sud, pe măsură ce temperaturile au continuat să scadă, așa cum s-a văzut vineri în filmările din partea kazahă a Mării Caspice.

Imagini uimitoare ale dronelor dezvăluie păsările care se învârt în apă, chiar în largul coastei regiunii Mangistau.

Videograful a spus că aceasta a fost cel mai mare numă de lebede pe care le-a văzut, în ciuda migrației lor în fiecare an la Aktau pentru ierna.

Lebedele albe au devenit un simbol al orașului datorită prezenței lor anuale în regiune.

159
(1:45 / 13.99Mb / просмотров видео: 2139)

Noul avion rusesc Iliuşin IL-114-300 caracteristici, VIDEO

103
(reînnoit 17:19 26.01.2021)
Il-114-300 este un avion cu motor turbopropulsor pentru distanță medie dezvoltat de producătorul rusesc de aeronave Iliuşin, destinat zborurilor regionale și potrivit pentru regiunile din nordul îndepărtat.

Noul avion rusesc Iliuşin IL-114-300 a trecut primul test de zbor în Regiunea Moscova, la aerodromul Zhukovski, pe 16 decembrie 2020. Conceput pentru a înlocui Antonov An-24, este destinat zborurilor regionale, potrivit Sputnik France

Poate transporta până la 68 de pasageri, poate zbura la o distanță maximă de 1.400 de kilometri, cu un plafon de 7.600 de metri. Aeronava poate ateriza pe piste scurte, pe aerodromuri neasfaltate, precum și pe piste de gheață din Arctica.

Prezentarea oficială a aeronavei este programată la Salonul Internațional Aerospațial din Moscova (MAKS) în iulie 2021.

Caracteristicile tehnice ale acestei noi aeronave sunt prezentate în video.

103
Tagurile:
Avion

Загрузка...

Parada pinguinilor regali

52
Videoclipul a fost filmat în orașul american Cincinnati, ai cărui rezidenți au asistat la o un spectacol rar.

Aceste păsări nu sunt parte a unei specii simple, ci pot fi considerate adevărați „monarhi”.

Nu în zadar sunt considerați pinguini regali, pentru postură și maniere. Angajații de la grădina zoologică au încercat să le alinieze într-o coloană, dar păsările nu au dorit să meargă în grup. În fracurile și gulerele lor elegante, ele preferă atmosfera relaxată a evenimentelor sociale, cu libertatea de a se mișca și de a comunica.

52
Tagurile:
pinguini

Загрузка...
Vladimir Putin

Putin și Biden au convenit asupra prelungirii New Start

83
Vladimir Putin și Joe Biden au purtat astăzi o discuție telefonică, în cadrul căreia au convenit asupra prelungirii tratatului New Start.

BUCUREȘTI, 26 ian – Sputnik. Președinții Rusiei și SUA, Vladimir Putin și Joe Biden au convenit în timpul unei discuții telefonice asupra prelungirii tratatului New Start, anunță serviciul de presă al Kremlinului.

Sistemul de rachetă Topol
© Sputnik / Александр Кряжев

În următoarele zile Rusia și SUA vor încheia toate procedurile necesare pentru a asigura continuitatea Tratatului cu privire la măsurile pentru reducerea și limitarea în continuare a armelor ofensive strategice (New Start), anunță serviciul de presă al Kremlinului.

“În următoarele zile părțile vor încheia toate procedurile necesare pentru a asigura funcționarea în continuare a acestui mecanism internațional pentru reducerea reciprocă a arsenalelor rachetelor nucleare”, se menționează în comunicatul administrației prezidențiale ruse.

83
Tagurile:
Joe Biden, Vladimir Putin
Tematic
SUA au reacționat oficial la oferta lui Putin de prelungire a New Start
Rusia îndeamnă SUA să semneze extinderea tratatului New START
SUA vor să negocieze prelungirea tratatului New Start cu Moscova

Загрузка...