Primul zbor al Il-114-300: Când va începe livrarea în serie a avionului de pasageri

160
Avionul de pasageri Il-114-300 a efectuat primul său zbor. Sarcina pe care urma să o îndeplinească echipajul condus de un Erou al Rusiei, piloții de testare au îndeplinit-o excelent.

După aterizare, piloții au fost copleșiți de aplauze și ovații, fiind purtați pe brațe.

Il-114-300 a fost dezvoltat de complexul aeronautic “Iliușin”. Puterea motorului avionului în regim de decolare este de până la 3100 cai putere. Noul avion este rezistent la condițiile severe din Nord, Siberia, Extremul Orient. Aeronava va fi utilizată pentru transporturile regionale. Alte detalii de la testare și când va începe producerea în serie a avionului aflați din materialul video Sputnik.

160
Tagurile:
pasageri, Avion

Cum arată de sus clădirea distrusă de explozie la Madrid

9
Imaginile filmate de sus cu un elicopter prezintă amploarea dezastruluiu lăsat în urmă de explozia produsă miercuri la Madrid.

Pagubele produse miercuri în timpul exploziei de gaz produse la Madrid se văd cel mai bine filmate de sus. Într-un video realizat de poliția locală la înălțime, dintr-un elicopter, este prezentată clădirea distrusă. Potrivit unor surse guvernamentale regionale, cel puțin trei persoane și-au pierdut viața în urma exploziei, iar lucrător care inspecta cazanul clădirii este dat dispărut.

Alte opt persoane au fost rănite în incident. Clădirea distrusă este amplasată lângă o casă de bătrâni și foarte aproape de o școală, în curtea căreia a căzut moloz.

 

9
Tagurile:
Clădire, explozie, Madrid
Tematic
Explozia din Madrid: noi detalii, morți și răniți
Explozie puternică la Madrid - VIDEO
Explozie puternică la Madrid

Загрузка...

Germania: SUA impun sancțiuni navelor Rusești, implicate în construcția Nord Stream-2

214
(reînnoit 17:24 20.01.2021)
Autoritățile federale ale Germaniei au reacționat la intenția SUA de a introduce sancțiuni împotriva navei rusești, implicată în construcția gazoductului Nord Stream-2

Germania a reacționat la posibilele sancțiuni ale SUA împotriva Nord Stream-2. Ministerul Economiei al Germaniei a declarat că regretă decizia Washingtonului de a impune sancțiuni împotriva navei „Fortuna”, implicată în lucrările de construcție a gazoducutului.

“Am luat act cu regret”, a menționat purtătorul de cuvânt al ministerului.

De asemenea, reprezentantul autorităților germane a confirmat informația că sancțiunilor sunt îndreptate împotriva companiei implicate în instalarea conductelor. Totodată, ambasada SUA la Berlin a comunicat jurnaliștilor că partea americană va întreprinde tot măsurile necesare pentru stoparea Nord Stream-2, care “reprezintă o amenințare pentru interesele naționale ale aliaților europeni”.

214
Tagurile:
Germania, SUA, Nord Stream-2
Tematic
Ultima șanșă: SUA s-au pus din nou pe capul ”Nord Stream – 2”
Firmele germane au dat o apreciere sancțiunilor SUA împotriva Nord Stream 2
O nouă etapă în disputele dintre Germania și SUA cu privire la "Nord Stream – 2"

Загрузка...