În Shanghai s-a desfășurat festivalul câinilor din rasa corgi

108
(reînnoit 18:54 10.11.2020)
Peste 300 de câini din rasa corgi au participat la un festival organizat în orașul chinezesc Shanghai.

În orașul chinezesc Shanghai s-a desfășurat festivalul câinilor din rasa corgi. 

Peste 500 de proprietari de deținători de animale de companie au solicitat participarea la eveniment, însă, din cauza pandemiei de coronavirus, numărul participanților a trebuit să fie redus la 300.

Cum s-a desfășurat evenimentul - urmăriți în materialul video Sputnik.

108
Tagurile:
Câini, Festival

VIDEO: Lavrov, reacție la îndemnul lui Sandu de retragere a trupelor din Transnistria

199
(reînnoit 17:28 02.12.2020)
Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei Serghei Lavrov a comentat declarația președintelui ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, privind retragerea forțelor de menținere a păcii din Transnistria.

Forțele rusești de menținere a păcii se află în regiune în primul rând pentru menținerea stabilității, așa a răspuns ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, la propunerea președintelui ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, cu privire la retragerea trupelor din Transnistria.

Șeful diplomației ruse a amintit că militarii ruși se află în zona de conflict în conformitate cu decizia adoptată în formatul „5+2”, aprobată de OSCE.

De asemenea, Lavrov a comentat declarația președintelui ales al Republicii Moldova cu privire la dorința de a îmbunătăți relațiile cu Rusia. Ministrul rus a subliniat că o garanție a unor relații bune constă în respectarea reciprocă a intereselor și înțelegerilor încheiate mai devreme.

199

Загрузка...

Mulțumim Rusiei: În Karabah se redeschid școlile și spitalele - Video

113
Procesul educațional este reluat în școlile din Stepanakert, iar maternitatea locală și-a restabilit activitatea, după război fiind primite primele lăuze.

Viața pașnică este deja în plină desfășurare în capitala Republicii nerecunoscute Nagorno-Karabakh. Oamenii se întorc la casele lor, magazinele sunt deschise, transportul public funcționează, poți merge pe străzile orașului fără teamă pentru propria siguranță.

În alte localități se lucrează și la refacerea infrastructurii civile. Acest lucru se datorează în mare măsură forțelor ruse de menținere a păcii, care fac tot ce le stă în puteri pentru ca localnicii să poată reveni la viața pașnică cât mai curând posibil.

113
Tagurile:
Karabah, Rusia
Тема:
Conflictul azero-armean în Karabah

Загрузка...
Coronavirus în România, ambulanță

Coronavirus în România, 3 decembrie: cifrele zilei, în plină campanie

0
(reînnoit 13:08 03.12.2020)
Reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică informează care este situația infectărilor cu noul coronavirus pe teritoriul României până astăzi, 3 decembrie 2020

BUCUREȘTI, 3 dec – Sputnik. Autoritățile precizează că, până ieri, 2 decembrie 2020, în urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.916 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Bilanțul din 3 decembrie: în urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 7.661 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 

ANUNȚ: Astăzi, 3 decembrie 2020, începând cu ora 14.00, la sediul MAI, va avea loc o declarație de presă susținută de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela.

Știre în curs de actualizare...

0
Tagurile:
COVID-19, coronavirus
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...