Noul val de rusofobie: Occidentul acuză Rusia de atacuri cibernetice

322
Occidentul acuză Rusia de atacuri cibernetice asupra site-urilor guvernamentale din Georgia. Ce ar fi făcut "hackerii ruși" și ce se ascunde în spatele acestei noi campanii de isterizare?

V-a fost dor de știrile din lumea “hackerilor ruși”? Nu vă îngrijorați, Occidentul și susținătorii lui rusofobi sunt pe fază. Ministerul Afacerilor Externe al Georgiei a acuzat Rusia de atacuri cibernetice mitice pe site-urile instituțiilor de stat.

Moscova respinge acuzațiile, însă Tbilisi are de partea sa Canada, Marea Britanie și SUA, iar serviciile americane au mers mai departe și au lansat un raport despre noile amenințări rusești.

De ce se face vinovată Rusia de această dată, ce atribuție au aici Saakașvili și Trump, aflați din materialul video realizat de Sputnik.

322
Tagurile:
Atac cibernetic, Hackeri, Hacker, Georgia, Rusia
Тема:
"Mâna Moscovei", "propaganda rusă" (84)
Tematic
Ultima oră: alertă cibernetică în toate spitalele din România –ce se întâmplă
Iranul despre atacul cibernetic din SUA: ”Au încercat din greu, dar au eșuat”
Cele mai multe atacuri cibernetice împotriva țintelor din Rusia provin din UE și SUA
Șoc: ”Un atac cibernetic asupra spitalelor din România se poate întâmpla oricând”
Expert: SUA pregătesc un război cibernetic
„Linia directă” cu Putin, supusă unui atac cibernetic din afara Rusiei

Incendii forestiere în Japonia în imagini VIDEO

20
Incendii de pădure s-au declanșat în apropiere de Ashikaga, iar guvernul local a emis un ordin de evacuare a zeci de gospodării din oraș.

Incendii de pădure s-au declanșat în apropiere de Ashikaga, iar guvernul local a emis un ordin de evacuare a zeci de gospodării din oraș.

Pompierii au reluat eforturile de combatere a focului cu asistență aeriană.

Flacăra, care a început duminică lângă vârful muntelui Ryogai, a mistuit cel puțin 76,5 hectare (765.000 de metri pătrați) de teren.

20
Tagurile:
video, Japonia, Incendiu

Загрузка...

Cum realizăm o ventilare corectă a încăperilor

46
(reînnoit 16:11 25.02.2021)
Calitatea aerului din casă determină confortul și sănătatea întregii familii. O ventilare corectă asigură casa cu aer proaspăt, regleză nivelul de umeditate și reduce riscurile apariției mucegaiului sau a bolilor respiratorii.

Agenția pentru Eficiență Energetică a lansat un nou spot video, însoțit de un pliant ce conține informații privind ventilarea corectă a încăperilor. În acest sens, AEE vă recomandă:

  • Ventilați regulat încăperile sau utilizați un dispozitiv de ventilație complet automatizat;
  • Verificați umiditatea din încăperi. Dacă aceasta este de 55% sau mai mult, aerisiți camera;
  • Eliminați sursele de mucegai– nu uscați rufele în încăpere.

Agenția pentru Eficiență Energetică este autoritatea administrativă în subordinea Ministerului Economiei și Infrastructurii și are misiunea de a implementa politica de stat în domeniul eficienței energetice, performanței energetice a clădirilor, precum și a valorificării surselor de energie regenerabilă, inclusiv prin atragerea și gestionarea resurselor financiare în vederea finanțării proiectelor în domeniile respective într-un mod durabil din punct de vedere al mediului înconjurător și a schimbărilor climatice.

46

Загрузка...
Ceausescu Marian

Șoc total: ministrul USR Drulă a fugit de ”Ceaușescu”, care l-a făcut praf!

0
(reînnoit 11:48 26.02.2021)
Premieră: venit să-și facă imagine, ministrul USR al Transporturilor a fugit mâncând pământul de întrebările lui Marian Ceaușescu! Protestatarul l-a făcut praf!

BUCUREȘTI, 26 feb – Sputnik. Invitat într-o emisiune la B1TV unde a primit numai întrebări ”ridicate la plasă”, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a fost așteptat la ieșire de protestatarul Marian Țivilic Moroșanu, zis ”Ceausescu”.

Ei bine, la locul întâlnirii, pe Calea Victoriei, s-a petrecut o scenă uluitoare – ministrul USR, partidul născut din protestele anti-PSD, a fugit de… protestatarul #REZIST mai ceva decât oricare… pesedist!

Mai mult, Drulă nici măcar nu i-a răspuns la salut lui ”Ceaușescu” și s-a suit în elegantul jeep care îl aștepta (ilegal!) pe Calea Victoriei, trăgând repede portiera și ascuzându-se în spatele geamurilor negre! 

Evident, ”Ceaușescu” a fost șocat de atitudinea ministrului USR, dar și-a revenit imediat și l-a făcut praf! Așa cum merita, de altfel!...

În filmare se vede cum, chiar de la început, ”Ceaușescu” a remarcat că ministrul a venit la televiziune nu pentru a vorbi despre realizări și probleme reale, ci pentru a-și face imagine!

”Niciun prim-ministru, președinte sau alți politicieni nu și-au permis să vină cu fotograf personal la B1”, scrie Ceaușescu. ”Deputatul usr Cătălin Drulă este primul dintre miniștri care vine la B1 cu fotograf personal după el, non stop plătit din bugetul statului oare?! Îi place să fie mereu fotografiat”.

Revoltat, protestarul a strigat după ministrul USR: ”Păi nu scapi tu de mine, băăăă!”

”Surpriză, ministrul Drulă, ministrul Transporturilor, de la USR, a fugit de mine!”, a comentat Ceaușescu, arătând că voia sa-i pună mai multe întrebări, printre care una foarte interesantă: ”De ce cumpărăm trenuri moderne, dar nu reparăm infrastructura?”.

Sigur, ”Ceaușescu” nu l-a insultat pe Drulă ața cum o face cu ”pesediștii”, dar concluzia lui este clară: ”Cătălin Drulă din păcate demonstrează ca atuncea când ajungi in funcția de ministru devii stăpân, dar iți pierzi omenia”.

Am reținut și un comentariu interesant de la postare, al unui anume Nelu Suciu, adresat deputatului Emanuel Ungureanu: ”Ce să înțelegem d-le Emanuel Ungureanu, toți o apă și un pământ cum spun unii. Drulă a ajuns prin votul nostru ministru, iar acum a devenit arogant?”.

0
Tagurile:
USR

Загрузка...