(0:53 / 6.94Mb / просмотров видео: 13705)

Miss Rusia 2019, în toată splendoarea sa: Imagini video ce îţi taie răsuflarea

2303
(reînnoit 15:51 14.04.2019)
Finala concursului național "Miss Russia - 2019" s-a desfăşurat sâmbătă seara la Moscova. Titlul "Miss Russia" a fost câștigat în acest an de Alina Sanko din Azov.

Tânăra de 20 de ani şi-a împărtăşit emoţiile pe pagina sa de Instagram.

"Dragii mei! Nu pot să exprim în cuvinte cât de fericită sunt! Eu încă mai cred că este un vis ... Totul arată ca un basm ... Vă multumesc tuturor pentru susţinere... Vă iubesc pe toţi foarte mult", a scris Miss Russia pe Instagram.

2303
Tagurile:
2019, Rusia, Miss
Tematic
Cine a câştigat titlul de Miss Rusia 2019 - primele declaraţii - video
Cea mai sexy femeie din Rusia: Miss Rusia 2019 - galerie foto, imagini fierbinţi

Businessmanii protestează la Roma împotriva restricțiilor COVID - ciocniri cu poliția

65
Sute de proprietari de baruri și restaurante au protestat marți la Circo Massimo din Roma împotriva restricțiilor COVID care obligă în prezent afacerile lor să rămână închise.

"Trebuie să lucrăm, dar ei nu ne lasă să lucrăm. Ajutorul nu ajunge", a spus muncitorul Giuseppe Vasapolli.

„Încă trăim din puținii bani câștigați în timpul verii”, a spus proprietarul restaurantului Massimiliano Beppe. "Nu este posibil să lucrăm doar o lună pe an și să rămânem închiși pentru lunile rămase."

Protestatarii au fost, de asemenea, văzuți în ceartă cu ofițeri de poliție, precum și scandând „libertate” în fața lor.

Italia a înregistrat 3 793 033 de cazuri confirmate de COVID-19, și 115 088 decese asociate, potrivit datelor compilate de Universitatea John Hopkins.

Declarații din VIDEO

Massimiliano Beppe, proprietar al unui restaurant (italian): "Încă trăim din puținii bani câștigați în timpul verii. Nu este posibil să lucrezi doar o lună pe an și trebuie să rămâi închis pentru lunile rămase."

Francesco Lopresti, ospătar (italian): "Cu reguli de distanțare și să fie dure. Cine nu le respectă poate fi expulzat. Dar trebuie să lucrăm. Nu mai putem aștepta."

Giuseppe Vasapolli, muncitor (italian): "Trebuie să lucrăm, dar nu ne lasă să lucrăm. Ajutorul nu ajunge. Dar ei, în timpul stării de urgență, colectează banii în avans (din impozitele noastre). Și-au rezervat deja banii pentru ajutor".

Giovanni Gandolfo, asociația AIRCA (italiană): "Pentru că nu există turiști și, chiar dacă suntem deschiși, nu putem lucra. 2021 pare mai rău decât 2020. Pentru că în 2020 am avut un bonus pentru centrele istorice, acum nimic. Multe dintre companiile noastre sunt rupte și riscă să falimenteze în șase luni".

65
Tagurile:
Restricții, Proteste, Italia

Загрузка...

UK: cartierul Soho din Londra, plin de clienți după relaxarea restricțiilor

74
(reînnoit 18:28 13.04.2021)
Londonezii au umplut terasele și pub-urile din cartierul Soho după relaxarea restricțiilor anti-COVID-19.

Londonezii au umplut în seara de luni străzile pentru chefuri după servici în popularul cartier Soho din Londra, pentru prima dată din noiembrie. Marea Britanie și-a relaxat restricțiile, începând de luni, cu redeschiderea afacerilor neesențiale.

Comercianții cu amănuntul, coaforii, saloanele de înfrumusețare, sălile de sport și grădinile zoologice s-au redeschis, de asemenea, pe măsură ce țara trece la „a doua etapă” din foaia de parcurs COVID-19 a premierului britanic Boris Johnson.

Conform setului actualizat de reguli, întrunirile în aer liber trebuie să fie limitate la șase persoane sau două familii. Socializarea în interior nu este posibilă pentru persoanele care nu aparțin aceleiași gospodării.

Se așteaptă o mai bună relaxare a regulilor atunci când țara va trece la „a treia etapă” pe 17 mai.

Aproximativ 32 de milioane sau 57% dintre adulții din Marea Britanie au primit cel puțin o doză de vaccin.

74
Tagurile:
Marea Britanie, Londra
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...
Nikolai Patrușev, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei

Patrușev: Vestul ajută Ucraina la instruirea unor formațiuni diversioniste

0
(reînnoit 16:57 14.04.2021)
În Ucraina sunt create centre de instruire pentru activitățile diversioniste și de spionaj, cu sprijinul Occidentului, a declarat secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei.

BUCUREȘTI, 14 apr – Sputnik. Centre de instruire a unor formațiuni diversioniste și de spionaj, care ar putea fi pregătite pentru comiterea unor atentate în Rusia și altor state, sunt desfășurate în Ucraina cu susținerea Occidentului, a declarat secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrușev.

“Cu susținerea sponsorilor din Occident, pe teritoriul Ucrainei sunt create centre de pregătire a unor formațiuni diversioniste și de spionaj. Nu este exclus că absolvenții acestor centre vor fi direcționați spre comiterea unor atentate, nu doar în Rusia, dar și pe teritoriul altor state”, a declarat Patrușev în cadrul unei ședințe la Sevastopol, dedicate problemelor de asigurare a securității naționale în Crimeea.

Potrivit lui, serviciile de securitate ale Ucrainei încearcă să organizeze acțiuni diversioniste și atentate teroriste în Crimeea, în primul rând, pe obiecte de infrastructură.

“Ascensiunea amenințărilor teroriste sunt determinate de politica agresivă și antirusă a Ucrainei, de tentativele de formare în peninsulă a unor celule ilegaliste ale unor organizații interzise și teroriste internaționale, precum Hizb ut-Tahrir al-Islami și Martorii lui Iehova”, a declarat Patrușev.

“Serviciile speciale și organizațiile extremiste desfășoară continuu acțiuni provocatoare la frontiera de stat, se întreprind tentative de a comite acțiuni diversionist-teroriste pe teritoriul Crimeei, în primul rând, pe obiecte de infrastructură”, a adăugat secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei.
0
Tagurile:
Ucraina, Terorism, Nikolai Patrușev, Rusia
Tematic
FSB a prevenit un atentat terorist în regiunea Tver
FSB a dejucat un atentat terorist în Crimeea
Un naționalist ucrainean, reținut de FSB în Rusia. Planifica un atentat la o moschee
Zaharova a criticat CNN pentru că a prezentat tancurile ucrainene drept rusești
Statele NATO au discutat cu șeful MAE din Ucraina despre “provocările Rusiei”
Putin a îndemnat FSB să curme acțiunile care servesc intereselor străine
Ucraina desfășoară exerciții militare la scară largă în apropierea Crimeei

Загрузка...