Momentul producerii accidentului cu implicarea cortegiului prezidențial - VIDEO

317
(reînnoit 20:03 22.02.2019)
Din primele indicii rezultă că accidentul a fost provocat de un șofer care venea pe contrasens, încercând să facă o depășire și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile, cu un carosabil umed și alunecos.

CHIȘINĂU, 22 feb – Sputnik. Instituția prezidențială anunță că unul dintre autoturismele care asigura protecția în cortegiul prezidențial a fost accidentat ușor astăzi, în timp ce se afla în misiune.

”Din primele indicii rezultă că accidentul a fost provocat de un șofer care venea pe contrasens, încercând să facă o depășire, și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile, cu un carosabil umed și alunecos”, se menționează în comunicatul Președinției.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Poliția efectuează investigații și urmează să comunice public concluziile.

Cortegiul prezidențial a mai fost implicat într-un accident rutier în toamna anului trecut. Acesta a avut loc în apropiere de orașul Strășeni.

În automobilul în care se afla președintele țării, Igor Dodon, împreună cu fiul său mijlociu și cu mama sa, s-a răsturnat după ce a fost lovit de un autocamion care se angajase într-o depășire neregulamentară.

317
Tagurile:
Accident, video, Igor Dodon
Tematic
Știrea zilei: Igor Dodon, despre Viorica Dăncilă… președinte al României! Video
Igor Dodon, despre cooperarea cu România şi alte state
Reacția lui Dodon la cererea MAEIE privind rechemarea ambasadorului Moldovei în Rusia
Dodon s-a întâlnit cu Lavrov la Munchen: Ce i-a spus despre situația din Moldova
Igor Dodon: Nu voi semna decretul de rechemare a ambasadorului Neguța

Загрузка...