Bunicul nu a înțeles pe ce parte a IPhone-ului este camera video și a filmat o capodoperă

1389
Un bătrân, care nu știa cum să mânuiască un smartphone, a realizat un video viral care a spart internetul.

Un bătrân a încercat să filmeze o cerere în căsătorie cu telefonul mobil și a realizat o capodoperă.

O pereche de îndrăgostiți din statul american New Mexico au realizat accidental un video care a devenit viral, vizionat de sute de mii de oameni.

Un tânăr și-a propus să ceară în căsătorie iubita în parcul în care au avut prima întâlnire, însă nu știa cum să filmeze această surpriză pe neobservate. Pe când mergea în tramvai, a intrat în discuție cu un bătrân, John Hurt, care se îndrepta spre același parc. Tânărul i-a înmânat bărbatului telefonul său, convingându-l să filmeze pe ascuns momentul în care va îngenunchea în fața alesei inimii, oferindu-i inelul de logodnă.

Îndrăgostitul nu a luat în donsiderație faptul că John Hurt are peste 80 de ani și nu se pricepe la mănuirea noilor tehnologii. Când a sosit momentul mult așteptat, bătrânul a apăsat pe butonul indicat de tânăr, însă a filmat cu partea inversă a telefonului. În cele din urmă, în imagini apare fața zâmbitoare a lui John Hurt, în timp ce în cadrul se aude "Vrei să devii soția mea?" și un răspuns fericit "Da!", precum și încurajările trecătorilor. În tot acest timp, în cadru apare doar fața zâmbitoare a lui John Hurt.

Când s-a aflat ce s-a întâmplat, nimeni nu s-a supărat pe bătrân. Dimpotrivă, tinerii au făcut haz de această întâmplare și a publicat video pe YouTube. Spre mirarea tuturor, filmulețul a devenit unul viral, acumulând peste 200 de mii vizualizări, iar logodnicii au fost contactați de jurnaliști, care au ținut neapărat să afle toate detaliile întâmplării.

1389
Tagurile:
logodna, cererea în căsătorie, smartphone, video, New Mexico, SUA
Tematic
Profesoara de română i-a făcut praf pe elevi - mesajul este viral
Lecţie de generozitate: Comportamentul unui câine ajunge viral pe reţelele de socializare
Semnal de alarmă. „Urăsc smartphone-ul mamei”. Eseul unui copil, devenit viral
Mesajul unui dascăl devine viral: „Vreţi să vă daţi bine pe lângă părinţi!"
Mesajul unui mecanic devine viral. „Agenţii de poliţie permit hoţilor să frâneze"
Un clip cu Putin a devenit viral în spațiul Occidental
Video viral: Ce minune, ninge! Să mă vadă toată lumea cât sunt de fericit!
Viral pe Internet: Scrisoare şocantă către Moş Crăciun de la un copil de 6 ani
Video viral: tinere românce cântă despre Eminescu, Enescu, Luchian şi Iorga
Viral: Un mistreț s-a întâlnit nas în nas cu un șofer în pădure. Iată ce a urmat
VIDEO VIRAL: Infractori filmaţi cum fură un ATM folosind un stivuitor
Testamentul viral al lui Augustin Buzura: 2 milioane de cititori până acum

VIDEO: Răsfoim file din istorie - Președinții Moldovei

79
(reînnoit 17:23 12.10.2020)
În ultimii 29 de ani, Republica Moldova a avut cinci președinți. Este vorba despre Mircea Snegur, Petru Lucinschi, Vladimir Voronin, Nicolae Timofti și Igor Dodon.

În ultimii 29 de ani, țara noastră a avut 5 președinți. Toți candidații la funcția de președinte al țării, înainte de a ajunge în fotoliul de șef de stat,  le-au promis cetățenilor că vor trăi mai bine. Și-au îndeplinit promisiunile sau nu, rămâne la discreția cetățenilor să aprecieze.

Mircea Snegur a fost primul președinte al țării și a ocupat această funcție din 1990 până în 1997. El a fost numit în funcția de președinte de către Sovietul Suprem al RSSM. În perioada mandatului său, în 1992, a avut loc conflictul armat de la Nistru.

Din 1997 până în 2001, statul a fost condus de Petru Lucinschi. El a fost ales prin votul direct al cetățenilor. În acea perioadă au avut loc privatizările, s-a modificat Constituția, astfel încât președintele să fie ales de Parlament. În 2001, comuniștii au obținut victoria la alegerile parlamentare, iar Vladimir Voronin a devenit președinte al țării. El a fost votat de către majoritatea deputaților din Parlament. În 2005, Vladimir Voronin a fost reales de Parlament în funcția de președinte al țării.

În martie 2012 este ales președinte al țării Nicolae Timofti, la fel prin votul deputaților. În acele momente, în fața Palatului Republicii, sute de oameni se bucurau. Deși oamenii au avut multe așteptări, Timofti s-a remarcat doar prin discursuri de Revelion. În 2016, Curtea Constituțională a declarat nule modificările din 2000 la Legea Supremă. Astfel, următorul președinte a fost ales de popor. Dodon a câștigat scrutinul după ce a fost votat de majoritatea cetățenilor, în turul doi. Succesul obținut de Dodon i-a nemulțumit pe unioniști care au protestat în stradă. Rămâne să vedem acum cine va fi ales următorul președinte.

79
Tagurile:
republica Moldova

Загрузка...

VIDEO: Avionul lui Hrușciov a fost găsit în nordul Iakutiei

320
(reînnoit 18:34 01.10.2020)
La „cimitirul avioanelor” din preajma satului Cerski, din Nord-Estul Iakutiei, au fost descoperite fragmente ale legendarului Il-14P, care ar fi fost folosit de primul secretar al CC al PCUS, Nikita Hrușciov.

În acea perioadă, avionul avea un salon de lux și era dotat cu echipament american de navigare. Pe internet au fost publicate imagini în care liderul sovietic apare pe fundalul Il-14 cu același număr de bord, ceea ce confirmă teoria că Hrușciov a călătorit anume cu acest avion.

Nava aeriană s-a aflat în exploatare timp de 30 de ani, dintre care opt ani a fost utilizat de guvern și militari, iar ceilalți 22 de ani a fost folosit pentru zboruri în Iakutia. În anul 1987, Il-14 a fost scos din uz și lăsat la “cimitirul avioanelor” din satul Cerski.

320
Tagurile:
Iakutia, Avion
Tematic
Avion de luptă rusesc escortează un avion spion britanic deasupra Mării Barents
Avionul rusesc Su-30 interceptează un nou avion american deasupra Mării Negre
Erevanul acuză Turcia de doborârea unui avion militar armean

Загрузка...
Офис

Zeci de mii de angajași își mută birourile acasă

0
Pandemia de coronavirus, care a făcut ca mai multe orașe să treacă în scenariul roșu, determină schimbări și în ceea ce privește activitatea românilor, care revin la munca de acasă.

BUCUREȘTI, 21 oct – Sputnik. Teama de îmbolnăvire cu noul coronavirus a făcut ca multe companii să renunțe să mai cheme angajații la birouri. De altfel, unele firme au golit spațiile de lucru încă din luna martie și intenționează să funcționeze așa până la mijlocul lui 2021.

Ministerul Muncii dă asigurări angajaților care și-au întrerupt total activitatea că vor beneficia în continuare de șomaj tehnic.

În ultima perioadă, cele mai multe companii au mizat pe un sistem mixt, câteva zile de muncă la birou, restul de la distanță. Sunt însă și cazuri în care angajații muncesc din propria casă încă din luna martie și se vor întoarce la sediu abia anul viitor, notează stirileprotv.ro.

Specialistul în resurse umane Nicoleta Ilea spune că zona IT, a comerțului electronic, magazinele online s-au concentrat în toată această perioadă să își consolideze activitatea în mediul online, astfel încât lucrurile să funcționeze.

Dacă în 2019 numai 15% dintre companii puteau susține munca de acasă, în prezent, aproape 80% dintre firme au adoptat măsuri interne care să le permită angajaților să lucreze din propriul apartament.

Schimbări au apărut și în ceea ce privește oferta de locuri de muncă, față de anii anteriori. Potrivit Roxanei Drăghici, director vânzări platformă de joburi, angajatorii sunt mult mai relaxați acum decât în primăvară, iar 2020 este anul cu cel mai mare număr de joburi remote.

Din păcate, sunt și angjatori disperați. Vorbim despre cei din domeniul HoReCa, unde lucrează peste 200.000 de angajați.

Oficialii din Ministerul Muncii dau asigurări că cei afectați de pandemie vor beneficia în continuare de șomaj tehnic.

Cele mai afectate industrii sunt turismul, transporturile și domeniul ospitalității.

0
Tagurile:
Loc de muncă, Angajați
Tematic
Avertisment: fără măsuri de protecție pentru angajați, va apărea un nou val de infectări
Șocant! Alți peste 40 de români angajați în Germania sunt infectați cu coronavirus!
Situație gravă pentru sute de angajați ai TAROM: decizia Guvernului

Загрузка...