Trupa care a spart topurile din Rusia a lansat o piesă în română

2034
(reînnoit 13:24 06.04.2018)
Trupa ucraineană “Estradarada”, devenită una din cele mai populare în spațiul ex-sovietic, a lansat o piesă în limba română, împreună cu interpreta de muzică populară, Zinaida Julea.

Trupa ucraineană „Estradarada" a lansat o piesă în limba română, împreună cu interpreta de muzica populară din Republica Moldova, Zinaida Julea. Piesa este în limba română, fiind un remix al cunoscutei piese "E sărbătoare și răsună muzica".

În spațiul ex-sovietic, inclusiv în Republica Moldova, trupa "Estradarada" este cunoscută pentru piesa "Vity nado vyity", care a spart toate topurile și a reușit să cucerească cluburile de noapte.

În februarie, solistul trupei, Aleksandr Himchuk, a mărturisit într-un interviu oferit Sputnik Moldova că este fascinat de muzica moldovenească, țambal, de limba română și de Moldova.

"Demult îmi doream să cânt în română. Ascult des sârba, îmi este aproape de suflet. Se pare că am toate acestea în sânge", a spus Himchuk.

Ideea înregistrării unei piese în limba română a apărut în acest an. Pe 1 ianuarie, Himchuk a avut un concert la Chișinău, după care a mai rămas în capitala Moldovei pentru o zi. Atunci a ți a auzit piesa interpretei de muzică populară "E sărbătoare și răsună muzica".

2034
Tagurile:
Estradarada, Zinaida Julea, Rusia, Republica Moldova, Ucraina
Tematic
Zdob și Zdub, concert în avion în drum spre București - VIDEO
(VIDEO) Interpretarea formaţiei Zdob și Zdub a fost întreruptă brusc
Trupa "Zdob şi Zdub" va avea trei concerte în România
(FOTO) Solistul "Zdob și Zdub" și-a transformat mașina într-o operă de artă

Загрузка...