Irina Rimes: Dacă vrei să-ți atingi visul trebuie ai răbdare și muncești

123
(reînnoit 13:47 25.11.2016)
Piesa "Visele" a cunoscutei interprete Irina Rimes va apărea în limba franceză, iar în 2017 talentata moldoveancă va scoate un album. Acestea sunt doar câteva din secretele pe care Irina Rimes le-a destăinuit în cadrul unei emisiuni realizate în studioul radio Sputnik Moldova.

Irina Rimes a revenit la Chișinău după o perioadă lungă. În acest timp, în studiourile din România, interpreta a mai copt câteva proiecte muzicale.

"Este prima oară când sunt atât de așteptată, aici, în Republica Moldova" ne-a spus interpreta.

Piesele Irinei Rimes  sunt difuzate la posturile de radio din România și din Republica Moldova aproape non stop, în special piesa "Visele", urmată de frumoasa trilogie "Iubiri secrete".

Am întrebat-o cum a reușit să se impună pe piața muzicală de peste Prut și ce mesaj are pentru acei tineri interpreți care visează să ajungă pe marile scene. Iată ce ne-a răspuns:  "Am stat și eu pe banca de așteptare o perioadă și mi-am zis că trebuie să am răbdare, trebuie să muncesc mult pentru că toate vin la timpul lor"

Irina Rimes scrie piese pentru nume cunoscute din România cum ar fi  Antonia, Andra, Alina Eremia, Inna, Raluka, dar și pentru interprete din Republica Moldova, ne-a spus că în prezent colaborează cu Victoria Lungu și Natalia Gordienco.

Autor: Cristina Danuța

123

SUA: Incendiu masiv la o uzină chimică din Illinois este de neoprit

47
(reînnoit 15:43 16.06.2021)
Statele Unite: un incendiu masiv la o uzină chimică continuă și acum, emanând straturi dense de fum negru în cerul din orașul Rockton, Illinois.

Un incendiu masiv la o uzină chimică, declanșat luni, continuă și acum, trimițând straturi dense de fum negru în cerul din Illinois, deasupra orașului Rockton.

Autoritățile au ordonat anterior locuitorilor să evacueze în urma incendiului chimic izbucnit la uzina Chemtool Inc. din Rockton.

47

Загрузка...

Cum arată locul de întâlnire dintre Putin și Biden la Geneva - imagini video

106
Astăzi are loc summit-ul Putin-Biden care se desfășoară la Villa La Grange din Geneva. Iată cum arată locul de întâlnire dintre președinții Rusiei și SUA.

În aceste secvențe video puteți vedea cum arată în Elveția locul de întâlnire dintre președintele rus Vladimir Putin și omologul său american Joe Biden.

Discuțiile dintre liderii Rusiei și SUA vor avea loc la istorica Villa La Grange din Geneva.

Clădirea este în prezent în curs de pregătire finală pentru summit, iar măsurile de securitate au fost sporite în parcul care înconjoară vila.

106
Tagurile:
video, Geneva, Joe Biden, Vladimir Putin, summit
Тема:
Summit Putin - Biden

Загрузка...
Vladimir Zelenski

Zelenski amenință creeze “cea mai puternică armată din Europa”

0
Zelenski amenință să creeze cea mai puternică armată din Europa, în cazul în care Occidentul va renunță să mai ofere sprijinul Kievului în conflictul civil din Estul țării.

BUCUREȘTI, 16 iun – Sputnik. În cazul în care statele occidentale vor renunța să mai susțină Ucraina în conflictul cu autoproclamatele republici din Donbas, Kievul va fi nevoit să-și creeze cea mai „puternică armată din Europa”, pentru a rezolva această problemă pe cont propriu.

© Sputnik / Алексей Никольский

Declarația a fost făcută de președintele ucrainean, Vladimir Zelenski, într-un interviu oferit presei străine, conținutul căreia a fost dat publicității de serviciul de presă al administrației prezidențiale.

Potrivit lui, este vorba de obținerea unei supremații tehnice și militare cu ajutorul potențialului uman, însă acest lucru nu este pe deplin bun.

“În loc să devină cercetători, să dezvolte tehnologic țara, oamenii vor fi nevoiți să se gândească cum să-și apere familia, casa”, a subliniat președintele Ucrainei.

Zelenski a mai adăugat că în prezent poporul ucrainean moare în Donbas pentru aceleași principii, pe care le apără NATO și Uniunea Europeană. Totodată, el a avertizat statele europene cu privire la riscul unor noi conflicte la frontierele lor, în cazul în care nu vor interveni.

0
Tagurile:
Vladimir Zelenski, Ucraina
Tematic
Zelenski: Nord Stream – 2 e un Royal Flush pentru Rusia. Reacția Kremlinului
Axios: Biden a refuzat să se întâlnească cu Zelenski înainte de summitul cu Putin
Putin, gata să discute cazul Crimeea cu Zelenski, dar nu despre apartenenţa peninsulei

Загрузка...