Sărituri cu schiurile

Râşnovul, gazdă pentru a cincea oară a Cupei Mondiale feminine

71
De vineri şi până duminică inclusiv, România va găzdui două etape ale celei mai importante competiţii feminine de sărituri cu schiurile.

BUCUREŞTI, 21 ian – Sputnik, Georgiana Arsene. La concursul ce va avea loc la trambulina din Valea Cărbunării, România va fi reprezentată de Daniela Haralambie şi Diana Trâmbiţaş.

La competiţie şi-au anunţat participarea cele mai bune sportive din lume la sărituri cu schiurile, dintre care nu lipsesc ocupantele podiumului olimpic de la ultima ediţie, Maren Lundby (Norvegia), Katarina Althaus (Germania) şi Sara Takanashi (Japonia), care, de altfel, se plasează în fruntea clasamentului general după primele patru reuniuni ale actualului sezon, reuniuni găzduite de Lillehammer, Premanon, Sapporo şi Zao.

Pentru concursul de la Râşnov şi-au confirmat prezenţa 48 de sportive din 14 ţări, informeaza agerpres.ro

Vineri 25 ianuarie vor avea loc antrenamentul oficial (12,00) şi calificările (14,00), sâmbătă, de la 12,30, va avea loc săritura de probă, iar de la ora 13,30 este programată prima manşă, urmată de manşa finală (la care vor participa primele 30 clasate în prima manşă), iar duminică, de la 12,15, se vor desfăşura calificările pentru a doua etapă a reuniunii de la Râşnov, iar de la 13,30 prima manşă, urmată de manşa finală. Spectatorii vor avea acces liber, organizatorii punând la dispoziţie curse regulate din centrul oraşului către complexul sportiv de pe Valea Cărbunării.

71
Tagurile:
România, schi

Загрузка...