Drapelul Rusiei

Rusia, lovitură formidabilă surpriză uriașă aseară!

616
(reînnoit 07:33 05.11.2018)
Victoria este cu atât mai surprinzătoare cu cât de partea cealaltă a fost noul locul I ATP (de astăzi), care venea după o serie de 22 victorii consecutive și trei titluri la rând

BUCUREȘTI, 5 nov - Sputnik, Evan Răutu. Surpriză teribilă la Paris, unde tenismanul rus Karen Hacianov a câştigat turneul ATP Masters 1.000, învingându-l în finală pe marele campion sârb Novak Djokovic, cu scorul 7-5, 6-4.

Victoria este cu atât mai surprinzătoare cu cât Djokovic, din nou locul 1 ATP de astăzi, venea după o serie de 22 victorii consecutive și trei titluri la rând - Cincinnati, US Open și Shanghai – un parcurs impresionant început în august.

Karen Khachanov
© Sputnik / Григорий Сысоев
Tenis. Karen Khachanov, poză simbol

Pentru corectitudine, trebuie menționat că marele campion sârb venea după o epuizantă semifinală, pe care a jucat-o sâmbătă cu Roger Federer, încheiată după trei ore de joc, ceea ce a dus, evident, la probleme fizice pentru Djokovici – fapt vizibil în finală.

De menționat că este cel mai important titlu al carierei lui Hacianov, care urcă pe locul 11 în clasamentul  ATP. Turneul de la Paris a beneficiat de premii totale în valoare de 4.872.105 euro.

616

Загрузка...