Paul Gascoigne

Veste mare: un fotbalist de legendă și-a revenit după decenii de alcoolism și droguri

269
(reînnoit 17:16 20.03.2018)
Minune înaintea Campionatului Mondial: un fotbalist genial al anilor 90 a fost aproape răpus de droguri și alcool, dar și-a revenit incredibil!

BUCUREȘTI, 20 mar — Sputnik, D.D. Unul dintre cei mai talentați fotbaliști englezi din toate timpurile, Paul Gascoigne, ajuns în ultimul hal de decădere datorită consumului de alcool, și-a revenit miraculos.

Adulat pentru fazele unice și controversat pentru excentricitățile lui, "Gazza" a fost idolul tribunelor, apoi a devenit un client permanent al presei de scandal — iar după finalul carierei, genialul fotbalist transformându-se într-un alcoolic și un drogat.

După aproape două decenii de alcool și droguri, anul trecut a urmat o cură intensă de dezintoxicare — "Face mari eforturi pentru a se vindeca de demonii alcoolului, rugaţi-vă pentru el", notează ProSport.

"Acum, însă, situaţia s-a schimbat la 180 de grade, iar despre Gascoigne se poate spune fără nicio problemă că a început o nouă viaţă", scrie ProSport, citând presa britanică. "Fără droguri, fără alcool, fără depresie, după o perioadă petrecută la dezintoxicare, un alt Gascoigne a apărut, practic, în faţa fanilor şi fotografilor!".

Elocventă este această imagine recentă, postată pe Facebook de Gazza, de la o recepție la care a participat. Paul Gascoigne va împlini 51 de ani pe 27 mai.

269
Tagurile:
dezintoxicare, droguri, revenire, alcool, Paul Gascoigne, Marea Britanie
Тема:
Panoramic: Cupa Mondială din Rusia 2018 (129)
Tematic
Partea nevăzută a Marii Britanii: industria drogurilor și trafic de sclavi minori
Șoc în Marea Britanie: Marinari drogați pe submarin nuclear cu rachete balistice
Polițiști, medici, pedagogi, reținuți pentru droguri. Urmează noi rețineri
Semnal de alarmă pentru părinţi: copiii lor ar putea fuma, bea, consuma droguri

Загрузка...