Școala de dans

Directorul unei şcoli de dans nu a permis participarea la lecţii a elevilor vaccinați

313
(reînnoit 19:08 09.06.2021)
Subliniind asupra „miilor de efecte secundare reale care au avut loc până în prezent și care nu au fost comunicate” în urma vaccinării, directorul unei școli de dans din Franţa a decis să interzică elevilor care au primit o doză să participe la lecțiile față în față.

BUCUREŞTI, 9 iun – Sputnik. Franța a intrat în a treia fază a relaxărilor, care permite, printre altele, redeschiderea unităților sportive în interior și creșterea nivelului de ocupare până la 50% din capacitatea acestora.

În timp ce, în acest tip de unitate, nu este planificată utilizarea certificatelor sanitare, având în vedere că documentul de acest tip este necesar de astăzi la adunările de peste 1.000 de persoane, școala de dans polonez Troyes a introdus o măsură prin care elevilor vaccinaţi nu li se permite participarea la lecţii.

Astfel, elevii acestei instituții au primit o scrisoare de la directoare care interzice accesul celor care au primit o doză, relatează Sputnik France

„Mii de efecte secundare reale s-au produs până în prezent și nu au fost comunicate, inclusiv asupra sănătății femeilor, și nu pot fi insensibilă”, precizează directoarea în e-mail. Ea a explicat că a consultat „o mulțime de aspecte și informații” despre vaccinuri.

„Vaccinul are o autorizație condiționată de introducere pe piață, adică se află în prezent în faza 3 a testării, în experimentare pe milioane de oameni până în 2023. Niciun specialist, până în prezent, nu a fost capabil să confirme efectele acestuia, atât asupra sănătății, cât și în privinţa contaminării”, a adăugat aceasta.

Deşi, în momentul publicării acestor informații, nu a fost specificată data reluării lecțiilor față în față, conducerea unității a precizat că elevii vaccinați vor putea să urmeze lecțiile prin videoconferință sau să solicite returnarea sumei plătite pentru cursuri.

„Politica școlară va fi revizuită atunci când vor apărea studiile clinice și vom avea mai multe informații”, a spus directoarea.

De asemenea, conform ziarelor regionale, elevii vaccinaţi de la școală au fost destul de surprinși de scrisoarea primită.

„Merg la o sală de sport și nu avem nicio obligație să ne raportăm statutul privind vaccinarea, nu se cer nici teste. Ni se cere doar să respectăm protocolul sanitar și să înregistrăm prezenţa și timpul petrecut. [...] Este o nebunie această interzicere a accesului persoanelor vaccinate”, a spus un elev.

313
Tagurile:
dans, Școala, vaccin
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume (1796)
Tematic
Europenii vaccinați împotriva Covid-19 vor putea intra în Franța fără test PCR
Din 7 iunie, Spania va primi turişti din toată lumea vaccinaţi împotriva COVID-19
A doua țară din UE care a început vaccinarea cu Sputnik V
Europarlamentar român: certificatul de vaccinare ”transformă UE într-un lagăr”
EURO 2020: Doar cei vaccinați anti-COVID au acces pe Arena Națională din București
Biserica Neagră din Brașov

După vaccinarea pe mici, România trece la vaccinarea în altarul bisericii

76
(reînnoit 18:41 17.06.2021)
Un centru de vaccinare va fi amenajat începând de luni, 21 iunie, în Biserica Neagră din Brașov, chiar în altarul lăcașului

BUCUREȘTI, 17 iun – Sputnik. România va ajunge din nou în presa internațională după ce a organizat vaccinarea-vampirizare la Castelul Bran și după ce, la Obor, în Capitala țării, s-au dat mici gratis contra vaccinare.

Acum, vaccinarea se va muta într-o biserică-monument, deși România a închis temporar 11 centre de vaccinare tocmai pentru că nu mai există interes.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Brașov, conduse de un primar USR/PLUS, de luni, în Biserica Neagră, se va desfășura între orele 10.00 și 19.00 cel de al nouălea eveniment din cadrul campaniei „Liber la vaccinare, liber la viață!“.

Conform Primăriei Brașov, Biserica Neagră este prima din România care își deschide porțile pentru a se amenaja un centru de vaccinare mobil în interiorul clădirii. Pentru USR o fi motiv de laudă, pentru credincioși însă totul este o blasfemie!

„Centrul de vaccinare va fi amenajat aici în altarul Bisericii Negre și, important este de știut, că cei care vin să se vaccineze pot vizita luni Biserica Neagră și pot asista pe parcursul întregii zile la concerte de orgă”, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

Persoanele care se vaccinează vor avea acces gratuit să viziteze Biserica Neagră, iar cantori organiști din bisericile brașovene de diferite confesiuni, precum și studenți ai Facultății de Muzică din cadrul Universității Transilvania Brașov, vor oferi un maraton al muzicii de orgă, care să acompanieze acțiunea de vaccinare pe durata întregului eveniment.

În cadrul acestui eveniment, vaccinarea se face fără programare, la alegere, cu unul dintre cele două vaccinuri produse de Pfizer și Johnson&Johnson.

76
Tagurile:
vaccinare, Biserica, România
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume (1796)

Загрузка...
Florin Cîțu

Noi măsuri de relaxare anunțate de Cîțu

72
Premierul Florin Cîțu a anunțat astăzi într-o conferință de presă că de la 1 iulie vor fi și alte măsuri de relaxare

BUCUREȘTI, 17 iun – Sputnik. Premierul Florin Cîţu a spus astăzi, la Alba Iulia, că de la 1 iulie 2020 se vor redeschide târgurile.

"Ştiu că este acest interes pentru târguri, talciocuri şi ele se vor putea redeschide de la 1 iulie", a anunţat premierul Florin Cîţu, aflat în turneu prin țară pentru a câștiga susținerea PNL la congres.

Cîțuare tot interesul să fie generos pentru că trebuie să demonstreze în interiorul partidului că este o opțiune mai bună de președinte al PNL decât Ludovic Orban.

De asemenea, Cîțu s-a lăudat că oricine vrea se poate vaccina în România. „Este clar că până aici, noi, ca guvern, am făcut cam tot ce se putea face. Avem dozele de vaccin, cine vrea să se vaccineze în România [poate] astăzi. Am fost prima țară din Uniunea Europeană unde te poți vaccina fără niciun fel de programare. Deci alegi cu ce vaccin dorești să te vaccinezi și mergi să te vaccinezi”, și-a lăudat activitatea premierul.

El a respins discuțiile despre valul patru al pandemiei pe motiv că nu ar trebui să avem aceste discuții câtă vreme, în România, există dozele de vaccin necesare pentru ca toată lumea să se vaccineze.

”Nu ar trebui să existe această discuție despre valul patru în România. Vrem să ne vaccinăm, nu este obligatoriu, dar dacă ne vaccinăm nu mai avem valul patru. Acest val patru există doar dacă noi nu vrem [să ne vaccinăm]”, a făcut Florin Cîțu campanie pentru vaccinare.
72
Tagurile:
Florin Cîţu
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume (1796)
Tematic
Restricții de trafic în București, de Ziua Eroilor
Statele UE vor relaxa restricțiile pentru ca cetățenii complet vaccinați să poată călători
Moscova: noi restricții după o creștere a numărului de cazuri de COVID-19

Загрузка...
Vladimir Putin și Joe Biden

Summitul speranțelor americane înșelate