Spataru Mihai

Tragedie: tânărul şofer român ucis în Franţa - „suntem o familie distrusă”

307
(reînnoit 17:18 20.05.2021)
Un tânăr şofer român de TIR a fost ucis într-o parcare din Franţa, în apropiere de Calais, sub privirile îngrozite ale soţiei sale. Familia din România, care este foarte săracă, a făcut un apel disperat pentru aducerea acasă a trupului neînsufleţit.

BUCUREŞTI, 20 mai – Sputnik. În noaptea dintre 16 şi 17 mai, un tânăr şofer român de TIR, Mihai, a fost ucis sub privirile îngrozite ale soţiei sale într-o parcare de pe autostrada N28 din Franţa, în apropiere de Calais. Mihai coborâse din cabina camionului pentru a merge la toaletă, iar în momentul când a mers în spatele cabinei, a fost atacat brutal cu o sabie de un individ necunoscut, care ulterior a fugit.

 Spătaru Mihai
Spătaru Mihai

Îngrozită, soţia ar fi cerut ajutorul celorlalţi şoferi aflaţi în parcare, însă niciunul nu a coborât din maşină fiindcă le-a fost frică să nu fie şi ei atacaţi. Din nefericire, rănile suferite de Mihai au fost prea grave şi au dus la decesul său.

Trupul lui Mihai se află în prezent la o morgă din Franţa, unde va rămâne până la încheierea anchetei referitoare la crimă derulate de procurorii francezi, potrivit antena3.ro

„Este un caz de ucidere, asasinare, încă Procuratura nu a finalizat cercetările şi, până când procurorul din Franţa nu va închide acest caz, nimeni nu poate prelua corpul neînsufleţit al lui Mihai, să îl trimită acasă”, a declarat Oana Ursache, şefa Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Aceasta a spus că Mihai era rezident în Spania şi lucra, cu un contract legal, pentru o firmă de transport din Spania. La aceeaşi firmă lucra şi partenera lui şi ambii erau şoferi.

Potrivit lui Ursache, având în vedere că tânărul român se afla în timpul exercitării slujbei sale, firma ar trebui să se ocupe de cheltuielile de repatriere a trupului.

De asemenea, mama şoferului a scris un apel disperat pe Facebook pentru a fi ajutată ca trupul neînsufleţit al lui Mihai să poată fi adus acasă.

„Suntem săraci, cu 800 de lei pe lună. Pentru înmormântare am făcut împrumut la bancă. Singurul nostru ajutor era o rentă pe  care mi-a făcut-o băiatul pentru supraviețuire. Ăștia suntem, vreau să ne ajute Dumnezeu, să îmi aduc băiatul, să plâng continuu privindu-i poza și cu lumânări aprinse. (…) Nu știu când îl vor repatria, suntem o familie distrusă, nu știu cum o să trec peste această nenorocire, nu mai știm nimic, nimeni nu ne contactează, el este încă la morgă în Franța, Doamne, dă-mi putere!”, a scris mama tânărului.
307
Tagurile:
Șofer, Franța, Tragedie
Sorin Cîmpeanu

Cîmpeanu anunță o veste proastă pentru Educație și o rușine pentru Iohannis

289
(reînnoit 09:28 24.06.2021)
Ministrul Sorin Câmpeanu dă o veste tristă pentru România. Din principalul proiect al lui Iohannis se alege praful – iar asta afectează sistemul de Învățământ.

BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a făcut un anunț care trimite proiectul prezidențial ”România educată” la lada de gunoi.

”Doar 77% dintre elevii care au terminat liceul anul acesta s-au înscris pentru examenul de Bacalaureat, interesul fiind mult mai scăzut decât anul trecut, atât în procente, cât și în valoare absolută”, a declarat aseară, ministrul Educației la TVR.

Conform datelor oficiale prezentat de Sorin Cîmpeanu anul trecut procentul a fost de 83%, în ciuda pandemiei.

Ministrul a dat cifre: anul acesta s-au înscris la examenul de Bacalaureat 114.163 de absolvenți de clase terminale din promoția curentă, cărora li se adaugă 19.520 de candidați înscriși la examenul de Bacalaureat din promoții anterioare.

”Interesul este scăzut”, spune Cîmpeanu, arătând că, raportat la totalul promoției curente  procentul este de 77%. ”Mic! Anul trecut a fost tot an de pandemie și procentul celor înscriși raportat la promoția curentă a fost de 83%”.

Și, atenție, ministrul a atras atenția că anul trecut numărul elevilor înscriși la Bacalaureat a fost mai mare și în valoare absolută! De asemenea, numărul elevilor din promoții anterioare a fost mai mare în 2000: peste 31000, față numai 19520 în 2021.

Deci, o scădere dramatică a interesului pentru Educație – care nu poate fi pus decât pe seama unui sistem care nu acordă atenția cuvenită acestui domeniu care influențează major viitorul României.

Dar, așa cum spuneam și în alte dăți, mentalitatea de colonie impusă „strategic” înseamnă educație și cultură minimă și consum mult. Ceea ce vedem că se petrece… pas cu pas.

Să nu uităm că ieri, în paralel cu bătălia pentru ”educația sexuală”, progresiștii din Parlamentul României au mai depus o lege pentru desființarea Academiei Oamenilor de Știință.

”România educată” a lui Iohannis are nevoie de sex, nu de școală, știință sau religie.

289
Tagurile:
Sorin Cîmpeanu

Загрузка...
Răzvan Dumitrescu

Răzvan Dumitrescu: ”Indivizi în funcții cheie urmăresc bage spaima în populație”

666
(reînnoit 06:57 24.06.2021)
Există un interes în spatele înspăimântării populației? Realizatorul TV pune pe masă dovezi care anulează declarațiile unor autorități care par să dorească o stare de spaimă.

BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. Apreciatul jurnalist și realizator TV Răzvan Dumitrescu publică două grafice și un text al unei prestigioase publicații din care rezultă clar că încercarea de înspăimântare a românilor nu are o baza reală – ci intenții dubioase.

”Mi-e din ce în ce mai clar că există indivizi în funcții cheie care urmăresc să bage spaima în populație”, scrie Dumitrescu, arătând cazul concret: ”Povestea cu "tulpina" DELTA care ar face ravagii în Marea Britanie și care , implacabil, va poposi și pe la noi prin toamnă, aducând-ne al patrulea val!”

Experimentatul realizator își mărturisește uimire: ”Când îi auzi îți vine să-i crezi, atât de serios vorbesc ei, oficialii”.

Dar, dacă te apuci să verifici ce spun ”și să vezi cum e prin locurile pe care ei le dau drept exemplu, te iei cu mâinile de cap!”.

”Nu cu mult timp în urmă, doamna ministru de la Sănătate ne anunța că e îngrijorată din cauza DELTA și ne spunea că au crescut infectările în Anglia și Germania”, scrie Dumitrescu, punând imediat cărțile pe masă: ”Atașez mai jos graficul cu situația din Germania din care rezultă clar că acolo infectările sunt în continuă scădere”.

Mai mult, jurnalistul dă detalii și cu privire la situația din Marea Britanie - unde, surpriză: ”în acest moment, ATENTIE!, se moare de 10 ori mai mult din cauza de pneumonie și gripă clasică decât de COVID!!!!!!!!!”.

”Acolo într-adevăr au crescut infectările dar în același timp decesele și internările sunt la cel mai scăzut nivel de la începerea PANDEMIEI, ceea ce sugerează că virusul e din ce în ce mai slab!”, scrie jurnalistul.

Întrebare logică: ”oare oficialii noștri au habar de aceste lucruri? Sau sunt capabili doar de explicații  "științifice" de tip Emilian Imbri , autorul halucinantei ziceri: "Valul 4 vine pentru că urmează după valul 3. Virusul este plecat acum"!”.

Iată mai jos graficele – primul, cu dovada că ”în Germania scad infectările, nu cresc”, iar în al doilea graficul din The Telegraph ”care anunță ca acum morții de gripă și pneumonie sunt de 10 ori mai mulți decât cei decedați de COVID”.

”Pentru OFICIALII de la noi, atașez și link către articol, în speranța că vor citi și vor înțelege câte ceva!”, încheie Răzvan Dumitrescu.

Noi însă mai adăugăm un aspect constatat: introducere spaimei, a stării de amenințare, este politica ”strategică” de câțiva ani, de când România a devenit ceea ce mult huliții „conspiraționiști” numesc ”colonie”.

666
Tagurile:
Răzvan Dumitrescu

Загрузка...
Serghei Narîșkin, șeful SVR

Șeful SVR: Experții din SUA vor creeze un “minister al adevărului”