Dan Chitic

Dan Chitic acuză: ”Vlad Voiculescu a fost "spălat" de DNA!”

318
(reînnoit 06:33 06.05.2021)
Cunoscutul avocat reacționează imediat după o decizie extrem de rapidă a DNA care îl vizează pe fostul ministru al Sănătății.

BUCUREȘTI, 6 mai – Sputnik. Pe data de 23 februarie, avocatul Dan Chitic a depus, în numele ”Coaliției pentru Națiune”, o plângere împotriva Vlad Voiculescu, pe care îl acuza în urma publicării, în aproape toată presa română, a suspiciunilor că ministrul nu ar avea o diplomă de studii superioare.

Denunțul viza săvârșirea infracțiunilor prevăzute de art. 132 din Legea 78/2000 (abuz în serviciu) raportat la articole din Codul Penal care îi dau o formă agravantă, art.297 C.pen. în forma prevăzută de art. 47 C.pen., art. 323 (uza de fals) și art. 326 Cod Penal (fals în declarații), ambele cu aplicarea art. 36 al. 1 și art. 38 Cod Penal).

De asemenea, plângerea o viza și pe Lețcai Gabriela Marilena, director al Centrului Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor din cadrul Ministerului Educației Naționale (CNRED), pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute de art. 132 din Legea 78/2000 raportat la art. 297, și art. 321 Cod Penal.

Ei bine, în ciuda faptului că denunțul a fost fpcut de profesioniști ai Dreptului, plângerea a fost rapid clasată!

Reacția lui Dan Chitic a fost imediată: ”Vlad Voiculescu a fost "spălat" de DNA! Semn că Sistemul mai are nevoie de el, semn că misiunea acestuia încă nu a fost îndeplinită”.

”Clasarea ultra rapidă plângerii formulată de Coliția pentru Națiune și "recunoașterea" "studiilor" acestuia indică extrem de clar faptul că Vlad Voiculescu e un jucător important al Sistemului”, consideră Dan Chitic.

Avocatul remarcă și că dispunerea clasării s-a făcut ”deși la dosarul cauzei nu pare a fi fost depusă și o altă Diplomă în afara celei deja cunoscută publicului, respectiv "Diploma-supliment de licență/master" din data de 04.10.2011, "diplomă de master"”.

Acum e și mai clar, spune avocatul: ”Distrugerea și privatizarea sistemului public de sănătate reprezintă un obiectiv important al agendei Sistemului Neo-Colonialist din România”.

Da, anunță în final Dan Chitic – ”Lupta continuă: vom ataca Ordonanța de clasare 65/P/2021”.

318
Tagurile:
Vlad Voiculescu, Dan Chitic
Sorin Cîmpeanu

Cîmpeanu anunță o veste proastă pentru Educație și o rușine pentru Iohannis

186
(reînnoit 09:28 24.06.2021)
Ministrul Sorin Câmpeanu dă o veste tristă pentru România. Din principalul proiect al lui Iohannis se alege praful – iar asta afectează sistemul de Învățământ.

BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a făcut un anunț care trimite proiectul prezidențial ”România educată” la lada de gunoi.

”Doar 77% dintre elevii care au terminat liceul anul acesta s-au înscris pentru examenul de Bacalaureat, interesul fiind mult mai scăzut decât anul trecut, atât în procente, cât și în valoare absolută”, a declarat aseară, ministrul Educației la TVR.

Conform datelor oficiale prezentat de Sorin Cîmpeanu anul trecut procentul a fost de 83%, în ciuda pandemiei.

Ministrul a dat cifre: anul acesta s-au înscris la examenul de Bacalaureat 114.163 de absolvenți de clase terminale din promoția curentă, cărora li se adaugă 19.520 de candidați înscriși la examenul de Bacalaureat din promoții anterioare.

”Interesul este scăzut”, spune Cîmpeanu, arătând că, raportat la totalul promoției curente  procentul este de 77%. ”Mic! Anul trecut a fost tot an de pandemie și procentul celor înscriși raportat la promoția curentă a fost de 83%”.

Și, atenție, ministrul a atras atenția că anul trecut numărul elevilor înscriși la Bacalaureat a fost mai mare și în valoare absolută! De asemenea, numărul elevilor din promoții anterioare a fost mai mare în 2000: peste 31000, față numai 19520 în 2021.

Deci, o scădere dramatică a interesului pentru Educație – care nu poate fi pus decât pe seama unui sistem care nu acordă atenția cuvenită acestui domeniu care influențează major viitorul României.

Dar, așa cum spuneam și în alte dăți, mentalitatea de colonie impusă „strategic” înseamnă educație și cultură minimă și consum mult. Ceea ce vedem că se petrece… pas cu pas.

Să nu uităm că ieri, în paralel cu bătălia pentru ”educația sexuală”, progresiștii din Parlamentul României au mai depus o lege pentru desființarea Academiei Oamenilor de Știință.

”România educată” a lui Iohannis are nevoie de sex, nu de școală, știință sau religie.

186
Tagurile:
Sorin Cîmpeanu

Загрузка...
Răzvan Dumitrescu

Răzvan Dumitrescu: ”Indivizi în funcții cheie urmăresc bage spaima în populație”

416
(reînnoit 06:57 24.06.2021)
Există un interes în spatele înspăimântării populației? Realizatorul TV pune pe masă dovezi care anulează declarațiile unor autorități care par să dorească o stare de spaimă.

BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. Apreciatul jurnalist și realizator TV Răzvan Dumitrescu publică două grafice și un text al unei prestigioase publicații din care rezultă clar că încercarea de înspăimântare a românilor nu are o baza reală – ci intenții dubioase.

”Mi-e din ce în ce mai clar că există indivizi în funcții cheie care urmăresc să bage spaima în populație”, scrie Dumitrescu, arătând cazul concret: ”Povestea cu "tulpina" DELTA care ar face ravagii în Marea Britanie și care , implacabil, va poposi și pe la noi prin toamnă, aducând-ne al patrulea val!”

Experimentatul realizator își mărturisește uimire: ”Când îi auzi îți vine să-i crezi, atât de serios vorbesc ei, oficialii”.

Dar, dacă te apuci să verifici ce spun ”și să vezi cum e prin locurile pe care ei le dau drept exemplu, te iei cu mâinile de cap!”.

”Nu cu mult timp în urmă, doamna ministru de la Sănătate ne anunța că e îngrijorată din cauza DELTA și ne spunea că au crescut infectările în Anglia și Germania”, scrie Dumitrescu, punând imediat cărțile pe masă: ”Atașez mai jos graficul cu situația din Germania din care rezultă clar că acolo infectările sunt în continuă scădere”.

Mai mult, jurnalistul dă detalii și cu privire la situația din Marea Britanie - unde, surpriză: ”în acest moment, ATENTIE!, se moare de 10 ori mai mult din cauza de pneumonie și gripă clasică decât de COVID!!!!!!!!!”.

”Acolo într-adevăr au crescut infectările dar în același timp decesele și internările sunt la cel mai scăzut nivel de la începerea PANDEMIEI, ceea ce sugerează că virusul e din ce în ce mai slab!”, scrie jurnalistul.

Întrebare logică: ”oare oficialii noștri au habar de aceste lucruri? Sau sunt capabili doar de explicații  "științifice" de tip Emilian Imbri , autorul halucinantei ziceri: "Valul 4 vine pentru că urmează după valul 3. Virusul este plecat acum"!”.

Iată mai jos graficele – primul, cu dovada că ”în Germania scad infectările, nu cresc”, iar în al doilea graficul din The Telegraph ”care anunță ca acum morții de gripă și pneumonie sunt de 10 ori mai mulți decât cei decedați de COVID”.

”Pentru OFICIALII de la noi, atașez și link către articol, în speranța că vor citi și vor înțelege câte ceva!”, încheie Răzvan Dumitrescu.

Noi însă mai adăugăm un aspect constatat: introducere spaimei, a stării de amenințare, este politica ”strategică” de câțiva ani, de când România a devenit ceea ce mult huliții „conspiraționiști” numesc ”colonie”.

416
Tagurile:
Răzvan Dumitrescu

Загрузка...
Эсминец Дефендер ВМС Великобритании в порту Одессы, Украина

MAE le-a propus britanicilor să-și redenumească distrugătorul