Pavel Durov

Durov anunță o nouă funcție în Telegram

214
Fondatorul Telegram, Pavel Durov, a anunțat când aplicația va avea funcția de apeluri video în grup.

BUCUREȘTI, 28 apr – Sputnik. În luna mai, Telegram va adăugat video în chaturile vocale, ceea ce va transforma messengerul într-o platformă puternică de apeluri video în grup, a anunțat în canalul său fondatorul aplicației, Pavel Durov.

Telegram
© Sputnik / Кирилл Каллиников

“Utilizarea comună a ecranului, criptarea, reducerea zgomotului, suport pentru computere și tablete – e tot ce ați putea aștepta de la un instrument modern pentru conferințe video, însă cu o interfață la nivelul Telegram, cu o viteză mare și criptare. Urmăriți actualizările!”, a scris Durov.

Totodată, el a menționat că două versiuni noi web a Telegram – WebK și WebZ în ziua de azi sunt cele mai cross-platform versiuni ale Telegram, din toate pe care le-am propus până acum. “Puteți avea acces instantaneu la chat atât de pe mobil, cât și de pe computerul personal, direct din browser. Nu e nevoie de descărcări de fișiere și instalări”, a scris Durov.

Fondatorul aplicației a menționat că aceste versiuni web a Telegram devansează cu “ani lumină” tot ce ar putea propune oricare altă rețea de socializare. Pentru a le asigura în proporție de 100% cu funcții, în prezent Telegram testează versiunea internă a apelurilor video, care urmează să fie disponibilă în viitorul apropiat.

214
Tagurile:
Telegram
Tematic
Durov, fondatorul Telegram, printre “marii huligani” ai anului
„Telegram”, amendat cu un milion: a refuzat să ofere informații pentru FSB
Telegram va introduce funcția apeluri audio
Messengerul Telegram ar putea fi blocat în orice moment
Rețeaua rusească Telegram - a doua cea mai descărcată aplicație în SUA
Telegram, cea mai descărcată aplicație de la început de an
Fiul lui Trump are peste un milion de abonați în Telegram
Telegram a introdus noi funcții revoluționare
Mitingul cadrelor medicale la București, sindicatul Sanitas

VIDEO: Mărturii din pandemie: români închiși la locul de muncă

7
(reînnoit 17:51 09.05.2021)
Alexandru Giulea, lider SANITAS al angajaților din asistență socială Sector 2 București, a făcut, exclusiv pentru Agenția Sputnik, mărturii cutremurătoare despre perioada de carantină din 2020. Nimeni nu credea că e posibil.

BUCUREȘTI, 9 mai – Sputnik. Perioada de carantină din 2020, de la debutul pandemiei de coronavirus, a lăsat urme imposibil de șters în mintea și în sufletul angajaților de la asistență socială, care au fost pur și simplu arestați la locul de muncă.

Șeful Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică nr. 1 și președinte SANITAS al organizației de aici, Alexandru Giulea, a declarat, pentru Agenția de Presă Sputnik, că totul a început într-o noapte de joi, când s-a dat celebra Ordonanță militară nr. 8 prin care se spunea că asistența socială, centrele rezidențiale – adulți și copii - vor fi izolați.

Alexandru Giulea spune, însă, că mai potrivit este termenul de ”arestați” și că oamenii din sistem au trăit nu doar numeroae drame, ci și batjocură din partea autorităților care au profitat de pe urma muncii lor, însă nu le-au plătit orele suplimentare.

Din materialul video de mai jos veți afla amănunte de-a dreptul cutremurătoare despre familii greu încercate, despre oameni care și-au lăsat copiii fie cu rude, fie singuri.

Este lumea asistenței sociale, despre care se vorbește prea puțin sau deloc, însă care este, mai mult decât ne putem imagina, o lume complexă, vie, cu o componentă sufletească uriașă.

7
Tagurile:
români, SANITAS

Загрузка...
Protest Anti-Mască la București. 10 octombrie 2020

Vestea mult aşteptată: data când s-ar putea renunţa la masca în spaţiile deschise

64
(reînnoit 15:54 09.05.2021)
Ministrul Sănătăţii a vorbit, într-o emisiune la Prima TV, despre faptul că numărul de infectări cu coronavirus a scăzut şi nu mai este presiune mare pe paturile de terapie intensivă. Ea a spus şi când s-ar putea renunţa la masca în spaţiile deschise.

BUCUREŞTI, 9 mai – Sputnik. Ioana Mihăilă, ministrul Sănătăţii, a spus, în emisiunea „Insider Politic”, realizată de Sebastian Zeichmann la Prima TV, că pandemia „a început să o ia mai încet” şi că nu mai este o presiune mare pe paturile de spital, astfel că în curând vor fi introduse măsuri de relaxare.

Ea a fost întrebată când crede că s-ar putea renunţa la purtarea măştii în spaţiile deschise.

„Cred că înainte de luna septembrie am putea renunţa la mască în spaţiile deschise. Da, în scenariul optimist, am putea ca în luna august să ne plimbăm pe stradă fără mască”, a declarat Ioana Mihăilă.

De asemenea, ministrul a mai spus că deocamdată nu a fost stabilit dacă în primele măsuri de relaxare, care vor fi introduse din 1 iunie, va fi inclusă şi renunţarea la mască în spaţiile închise pentru persoanele vaccinate.

Totuşi, Mihăilă a spus că renunţarea la obligativitatea purtării măştii în aer liber ar putea fi corelată şi cu procentul de persoane vaccinate din localitatea respectivă, pentru ca astfel cetăţenii să fie motivaţi să se vaccineze.

„Cred că ar fi un bun stimulent să facem aşa, ca să se simtă şi autorităţile locale, dar şi cetăţenii care locuiesc într-o anumită localitate, motivaţi să se vaccineze, dar cred că renunţarea la purtarea măştii în spaţiile deschise care nu sunt aglomerate poate să vină chiar înainte de toamnă, cu condiţia ca un mare procent al populaţiei dintr-o anumită zonă să fie vaccinat”, a mai afirmat ministrul Sănătăţii.

Aceasta a adăugat că, în ceea ce priveşte desfăşurarea nunţilor şi botezurilor, numărul de participanţi la acestea ar putea fi condiţionat, de asemenea, „de existenţa sau nu a vaccinării în grupul care doreşte să participe la un anumit eveniment”.

64
Tagurile:
măști medicinale

Загрузка...