Dr. Monica Pop

Nou scandal cu Voiculescu! Monica Pop: ”E un demon, duşmanul poporului!”

2322
(reînnoit 06:42 22.04.2021)
Monica Pop a dezvăluit un mesaj pe care i l-a trimis lui Vlad Voiculescu: ”I-am scris: dumneavoastră nu aveți un tată care să vă dea un sfat pentru prostiile pentru care le faceți în serie… orice tată spune copilului când greșește”.

BUCUREȘTI, 22 apr – Sputnik. Celebrul medic și manager de spital Monica Pop a avertizat mereu că Vlad Voiculescu numirea lui Vlad Voiculescu la Sănătate este un dezastru.

Acum iese la iveală un alt scandal – și arată cât de ipocrit este personajul. Tatăl acestui politician care și-a clădit cariera pe atacuri la PSD și la ”penali” are în trecut un accident mortal în urma căruia a scăpat datorită GRAȚIERII dată și votată de… PSD!

Concret, la ”Sinteza zilei” a fost prezentată o anchetă din care reiese că în urma unui accident rutier produs de tatăl lui Vlad Voiculescu a murit o tânără. Accidentul a avut loc pe 27 ianuarie 1999.

”Ulterior, după toate procedurile judecătoreşti Vasile Voiculescu ajunge să fie graţiat pe 17 octombrie 2019 conform legii de graţiere adoptate de un guvern majoritar PSD”, arată datele prezentate de Antena 3.

Legea de graţiere cu care a scăpat tatăl marelui anti-pesedist a fost propusă de guvernul PSD Năstase și votată de Parlamentul condus de… Valer Dorneanu!

Și, ca totul să fie complet – ”Partea cea mai gravă este că victimele nu au fost despăgubite aşa cum s-a prevăzut în sentința primită”, reiese din ancheta Antenei 3.

În contextul acestor date șocante, Monica Pop a dezvăluit un mesaj pe care i l-a trimis lui Vlad Voiculescu: ”I-am scris: dumneavoastră nu aveți un tată care să vă dea un sfat pentru prostiile pentru care le faceți în serie… orice tată spune copilului când greșește”.

Acum, Monica Pop, văzând cine este și ce a făcut tatăl ex-ministrului, spune clar: ”dacă provine dintr-un asemenea mediu care nu au reparat niciodată… este dezonorant ceea ce au făcut”.

”Este o creatură sub o înfățișare plăcută și o blândețe aparentă - el este un demon… este duşmanul poporului”, a declarat dr. Monica Pop.

 

2322
Tagurile:
Adina Monica Popescu
Tematic
Monica Pop denunță cea mai mare greșeală din Pandemie – ”E un fel de GENOCID!”
Monica Pop lansează NUCLEARA zilei: BANI mulți – unde sunt?! Autoritățile, puse la zid!
Monica Pop dezvăluie trucul prin care românii sunt manipulați
Vaccinul Johnson & Johnson

În SUA vor fi distruse 70 de milioane de doze ale vaccinului Johnson & Johnson

143
(reînnoit 18:27 07.05.2021)
La întreprinderile din Baltimore au fost confundate ingridientele a două vaccinuri diferite împotriva COVID-19, fiind compromise milioane de doze ale vaccinului Johnson & Johnson.

CHIȘINĂU, 7 mai – Sputnik. SUA ar putea retrage peste 70 de milioane de doze ale vaccinului companiei Johnson & Johnson din cauza riscului de poluare, informează RIA Novosti, cu referință la New York Times.

La o întreprindere din Baltimore, în timpul procesului de producție a vaccinului au fost greșite ingredientele pentru două vaccinuri împotriva COVID-19, iar în consecință au fost compromise peste 15 milioane de doze ale preparatului Johnson & Johnson.

Potrivit unei surse guvernamentale, Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente este îngrijorată în privința compromiterii altor loturi ale preparatului, care au fost produse odată cu dozele greșite. Acum autoritatea americană examinează chestiunea distrugerii a peste 70 de milioane de doze ale vaccinului Johnson & Johnson, produse la această fabrică.

Potrivit publicației, numărul total al dozelor “suspecte” ale vaccinului Johnson & Johnson, ajunse în UE, Canada, Africa de Sud, constituie de la șase la nouă milioane.

Mai devreme, autoritățile de reglementare a medicamentelor din SUA, FDA și CDC au eliminat restricțiile pentru utilizarea preparatului împotriva COVID-19 Johnson & Johnson. Cele două instituții consideră că vaccinul trebuie să fie utilizat în continuare, fiind convinse că acesta este sigur și eficient.

143
Tagurile:
Johnson & Johnson, SUA, vaccin
Tematic
Valery Kuzmin, despre deosebirile dintre Sputnik V și alte vaccinuri – cifre concrete
Maia Sandu s-a vaccinat LIVE împotriva COVID-19 - video
Maia Sandu s-a vaccinat… cu un mesaj politic
Maratonul vaccinării: Guvernul nu mai știe cum să convingă românii

Загрузка...
Vaccinare în România, faza a II-a

Românii, nemulțumiți de măsurile anti-pandemie ale Guvernului

91
(reînnoit 18:27 07.05.2021)
Eurobarometrul arată că circa 6 români din 10 sunt nemulțumiți de măsurile anti-pandemie adoptate de Guvern, ceea ce echivalează cu un mare vot de blam la adresa puterii.

BRUXELLES, 7 mai – Sputnik. Circa 6 români din 10 se declară nemulțumiți de măsurile luate în vederea combaterii pandemiei de coronavirus de către Guvernul României. Constatarea aparține Eurobarometrului și este de remarcat că și în UE procentul celor nemulțumiți se ridică la 56 la sută.

Țările ai căror cetățeni sunt printre cei mai mulțumiți de măsurile propriilor guverne sunt Danemarca (79%), Luxemburg (73%) și Olanda (71%). Pe de altă parte, 60 la sută dintre români consideră că măsurile de restricție luate de autoritățile publice din România pentru lupta împotriva coronavirusului și a efectelor acestuia au fost justificate, dar procentul se află sub media UE, cu 13 puncte procentuale.

Semn al impactului crizei sanitare, în prezent circa patru din zece români și europeni consideră că principala problemă cu care se confruntă este sănătatea (atât la nivel național, cât și european).

În contextul pandemiei, 41% dintre românii declară că au făcut față cu destulă dificultate măsurilor restrictive, în special în ce le privește pe cele de limitare a deplasărilor.

De asemenea, 62% dintre români consideră că pandemia de coronavirus are consecințe financiare serioase pentru ei personal, iar aici îngrijorarea este cu mult peste media europeană, unde e de 43 la sută. Cât despre consecințele economice asupra țării, 81% dintre români consideră că acestea vor fi serioase.

Părerile românilor referitoare la momentul în care se va redresa economia României de pe urma impactului pandemiei de coronavirus sunt împărțite: 44% dintre ei cred că se va întâmpla în 2023 sau mai târziu, iar 24% dintre ei cred că se va întâmpla în 2022.

Când se gândesc la vaccinarea împotriva COVID-19, românii apreciază în proporție de 67% că vaccinurile împotriva COVID-19 au fost dezvoltate, testate și autorizate prea repede pentru a fi sigure, iar 72% dintre români consideră că acestea ar putea avea efecte secundare pe termen lung pe care nu le cunoaștem încă.

91
Tagurile:
Guvern, România, COVID-19
Tematic
Maia Sandu s-a vaccinat LIVE împotriva COVID-19 - video
Accident de laborator la originea Covid-19: și dacă ar fi adevărat?
Primul autotest antigen COVID-19 românesc, autorizat

Загрузка...