Raed Arafat

Arafat demontează un fake news uriaș - îl vizează personal!

404
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență susține, cu dovezi, că a fost victima unui fake-news de proporții, distribuit pe rețelele de socializare. Cum combate demnitarul ce a apărut în spațiul public.

BUCUREȘTI, 5 apr – Sputnik. Secretarul de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, atratge atenția asupra faptului că în spațiul public circulă câteva imagini care îl prezintă pe el la cumpărături fără masca de protecție. Se insinuează, astfel, că ar fi o poză recentă, în contextul deplasării sale într-o misiune oficială în afara României.

”Țin să aduc la cunoștință celor care au văzut această poză în diferite postări, că poza nu este una recentă, fiind de mai mult decât un an, când purtarea măștii nu era obligatorie. Ca să fac și o glumă, între ziua în care a făcut cineva poza respectivă și ziua de astăzi sunt cu aproximativ 12 kilograme mai puțin!”, a scris Arafat pe pagina sa de Facebook.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne a precizat că toți cei care încearcă să-l denigreze cu siguranță nu se vor opri aici, ci vor continua să facă acest lucru lansând informații false peste tot și cu oricare ocazie pe care o au, însă și-a exprimat încrederea că majoritatea românilor știu acest lucru.

Postarea sa a strâns multe mesaje de susținere din partea internauților, mulți dintre ei sugerându-i secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne să nu pună la suflet răutățile apărute în spațiul public.

”Cu toată stima, domnule Arafat, suntem mulți care vă apreciem eforturile și munca și nu ne lăsăm influențați de aceste falsuri. Putem face diferența! Cine a văzut pozele făcute în Iordania ar fi sesizat și… diferența de kilograme. Sunt oameni răi care vor să vă intimideze și să instige lumea. Dar sunt și oameni, mulți, care vă cunosc și recunosc profesionalismul. Sănătate, răbdare, putere de muncă și înțelepciune în activitatea pe care o desfășurați!”, i-a transmis un internaut lui Raed Arafat.

”Eu zic să nu vă mai pierdeți timpul cu explicații… până să iau acest virus eram oarecum contrariată… lăsați-i să guste și vor vedea cât este de parșiv și greu”, a scris altcineva.

404
Tagurile:
Raed Arafat
Tematic
PNL, dezicere politică de Raed Arafat și Vlad Voiculescu!
Cum a comentat Arafat protestele contra restricțiilor COVID-19
În ciuda protestelor, Arafat anunță restricții posibile
Sputnik V

OMS anunţă inspecția comună în mai a laboratoarelor unde se fabrică Sputnik V

104
Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) vor vizita împreună laboratoarele în care se fabrică vaccinul rusesc Sputnik V împotriva COVID-19, a declarat joi, pentru agenţia Sputnik, un reprezentant al OMS.

BUCUREŞTI, 22 apr – Sputnik. „Inspecțiile pentru bune practici clinice sunt efectuate în luna aprilie de către o echipă comună EMA / OMS. Inspecțiile la fața locului pentru bune practici de fabricație se aşteaptă să aibă loc în perioada 10 mai - prima săptămână a lunii iunie, aceste date fiind convenite cu producătorul”, a declarat pentru Sputnik un reprezentant al OMS.

Atât OMS, cât și EMA continuă să primească date de la Gamaleia Center, dezvoltatorul Sputnik V, ceea ce face parte dintr-un proces de revizuire în desfăşurare, a adăugat reprezentantul.

La începutul acestei zile, viceministrul rus de Externe, Sergei Vershinin, a declarat, după o întâlnire cu directorul general al OMS, Tedros Adhanom, că vaccinul Sputnik V poate primi aprobarea Organizației Mondiale a Sănătății în câteva săptămâni după desfăşurarea misiunii OMS, care ar urma să sosească în țară în luna mai.

Sputnik V, primul vaccin împotriva coronavirusului înregistrat din lume, a fost aprobat până acum pentru utilizare de urgență în 60 de țări de pe glob. Potrivit unei analize intermediare din studiul publicat în revista ştiinţifică The Lancet, vaccinul are o eficacitate de 91,6%.

104
Tagurile:
Sputnik V
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
Noi date: Sputnik V, eficient în proporție de 97,6%
Germania vrea să cumpere vaccinul Sputnik: 30 de milioane de doze numai în această vară
OMS spune când va fi autorizat vaccinul ”Sputnik V”

Загрузка...
Creierul

Scenariu halucinant: Tehnologia „Cip în creier” - „furtul amintirilor şi gândurilor”

194
(reînnoit 20:15 22.04.2021)
Unul dintre potențialele scenarii la care ar putea duce tehnologia „Brain Chip” ar putea fi acela ca o persoană care își încarcă amintirile într-un cloud să nu mai poată achita taxele de întreținere.

BUCUREŞTI, 22 apr – Sputnik. Tehnologia care ar putea permite omului să fuzioneze cu computerul prin implantarea unui cip în creier ar putea da naștere la o nouă serie de probleme, unele dintre acestea fiind legate de confidențialitate, potrivit Daily Mail.

Potrivit ziarului, dezvoltatorii acestei tehnologii, precum Elon Musk cu proiectul său Neuralink, ar trebui să îşi asume „mari responsabilități”.

„În cazul în care o utilizare pe scară largă ne va lega de cloud, nu ca terapie, și se va ajunge la fuzionarea oamenilor cu AI, modelul economic va fi să ne vindem datele”, a spus dr. Susan Schneider, director fondator al Center for the Future Mind. „Cele mai multe gânduri ale noastre interioare ar putea fi vândute celui mai mare ofertant. De asemenea, vom avea nevoie de un abonament pe care să îl plătim? Ce se va întâmpla dacă puterile străine se vor ocupa de gândurile noastre?”, se întreabă aceasta.

De asemenea, ea s-a întrebat ce s-ar întâmpla dacă o persoană îşi va încărca amintirile în cloud și apoi va fi incapabilă să plătească taxele de întreținere.

Schneider a subliniat, de asemenea, planurile dezvăluite de CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, în 2019, când a vorbit despre un dispozitiv portabil capabil să citească gândurile oamenilor și să traducă semnalele cerebrale pentru mașini. Acesta a spus atunci că „scopul este să controlezi [cu gândurile] ceva în realitatea virtuală sau augmentată”.

„Pot să-mi imaginez Facebook «recoltând» cele mai multe gânduri interioare ale noastre pentru a face oamenii dependenți de platforma lor. Este vorba despre ceea ce se întâmplă în mintea noastră și de marketing cu ceea ce se întâmplă acolo”, a avertizat Schneider, citată de Sputnik News
194
Tagurile:
Creier
Tematic
Elon Musk anunţă crearea unui cip care va transmite muzică direct în creier
Masca anti-Covid cu CIP, o realitate recunoscută oficial! Ce se urmărește
Israel și Cipru au semnat un acord de liberă circulație
Biserica Ortodoxă a Ciprului a cerut retragerea piesei „El Diablo” de la Eurovision
Cartea de identitate cu cip: ce date personale va cuprinde

Загрузка...