Oana Lovin

Oana Lovin îi întoarce ”plăcuța suedeză” lui Iohannis! ”Suntem în război, totul e permis”

4040
”Suntem în război, totul e permis” – Oana Lovin le dă ”plăcuța suedeză” președintelui și celor care au încercat tot felul de manipulări în legătură cu protestele și Diana Șoșoacă

BUCUREȘTI, 5 apr – Sputnik. Așa cum am arătat, posturile TV cele mai apropiate de Iohannis și PNL încearcă să convingă lumea că între protestatari există anumiți ”lideri” și interese politice - și, în același timp, transmit știri false despre Diana Șoșoacă și protestatarele care o susțin: Oana Lovin, Codruța Cerva și Iosefina Pascal.

Reacția celor patru a fost imediată, denunțând minciunile și manipularea – iar Oana Lovin a blocat în week-end alte tentative.

Concret, Oana Lovin i-a urmărit pe cei reporterii televiziunilor în cauză și, când încercau să transmită,  glasul puternic al activistei civice răsuna la megafon: ”…uie Iohannis!” – întorcându-i președintelui ”giacă roșie” ceea ce filosoful Liiceanu considera a fi „o formă de protest care unește”,

Pentru că unii au reproșat această metodă, Oana Lovin a răspuns: ”Aud tot felul de reproșuri vis-a-vis de folosirea plăcuțelor suedeze, a opiniei politice așa cum a numit-o chiar marele Klaus Werner Iohannis, că nu e bine, că nu e frumos, bla bla bla”.

”Calitatea supremă a acestor vremuri este ADAPTABILITATEA, iar eu o dețin, sunt extrem de bine crescută, spun “sărut mâna” cu același drag și aceeași patimă cu care urlu “muie” la portavoce”, răspunde ironic Oana Lovin.

Iar frumoasa activistă nu se încurcă în vorbe: ”Aceste lepre, jigodii, acești nemernici, incompetenți care au furat țara, care au deschis ușile străinilor să ne fure țara, care ne vând țara la bucată, care nu își îndreaptă privirea către suferința românului de rând, care ne tratează cu dispreț și scârbă, atât merită să li se scandeze “ MUIE”, o mare “MUIE””.

”Mă pliez și îmi adaptez cu ușurință comportamentul în funcție de situație”, scrie Oana Lovin, punctând – ”Falsa diplomație are și ea rolul ei, dar nu e cazul, așa că, muie Iohannis, muie Realitatea, muie Digi, muie bă! Suntem în război, totul e permis”.

Iată un moment în care Oana Lovin intervine când reporterul postului „Realitatea Plus”, specializat în promovarea de atacuri și manipulări la adresa Dianei Șoșoacă și a prietenelor sale, încerca să scoată în evidență prezența lui George Simion la protestul de la Universitate.

”Insolvența TV, iertată de statul român pentru o datorie de 26 mil euro, cu rating 0,5, și-a luat muia înapoi”, scrie Oana Lovin, făcând și o mențiune specială pentru prezentatorul care a anunțat tot felul de date neadevărate despre ea și Diana Șoșoacă.

”Mâzgoci fără floci pe picioare, epilatul fătălău zice că ne-am împăcat, nu bă, lache, nu ne-am certat punct, iar dobitocul din platou spune că nu e interesat de “cearta” noastră, ei fiind cei care au inventat această “ceartă” la postul lor falimentar și dator la stat. Alo, Socola”, a scris Oana Lovin… în stilul său.
4040
Tagurile:
Klaus Iohannis, Oana Lovin
Sputnik V

OMS anunţă inspecția comună în mai a laboratoarelor unde se fabrică Sputnik V

102
Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) vor vizita împreună laboratoarele în care se fabrică vaccinul rusesc Sputnik V împotriva COVID-19, a declarat joi, pentru agenţia Sputnik, un reprezentant al OMS.

BUCUREŞTI, 22 apr – Sputnik. „Inspecțiile pentru bune practici clinice sunt efectuate în luna aprilie de către o echipă comună EMA / OMS. Inspecțiile la fața locului pentru bune practici de fabricație se aşteaptă să aibă loc în perioada 10 mai - prima săptămână a lunii iunie, aceste date fiind convenite cu producătorul”, a declarat pentru Sputnik un reprezentant al OMS.

Atât OMS, cât și EMA continuă să primească date de la Gamaleia Center, dezvoltatorul Sputnik V, ceea ce face parte dintr-un proces de revizuire în desfăşurare, a adăugat reprezentantul.

La începutul acestei zile, viceministrul rus de Externe, Sergei Vershinin, a declarat, după o întâlnire cu directorul general al OMS, Tedros Adhanom, că vaccinul Sputnik V poate primi aprobarea Organizației Mondiale a Sănătății în câteva săptămâni după desfăşurarea misiunii OMS, care ar urma să sosească în țară în luna mai.

Sputnik V, primul vaccin împotriva coronavirusului înregistrat din lume, a fost aprobat până acum pentru utilizare de urgență în 60 de țări de pe glob. Potrivit unei analize intermediare din studiul publicat în revista ştiinţifică The Lancet, vaccinul are o eficacitate de 91,6%.

102
Tagurile:
Sputnik V
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
Noi date: Sputnik V, eficient în proporție de 97,6%
Germania vrea să cumpere vaccinul Sputnik: 30 de milioane de doze numai în această vară
OMS spune când va fi autorizat vaccinul ”Sputnik V”

Загрузка...
Creierul

Scenariu halucinant: Tehnologia „Cip în creier” - „furtul amintirilor şi gândurilor”

189
(reînnoit 20:15 22.04.2021)
Unul dintre potențialele scenarii la care ar putea duce tehnologia „Brain Chip” ar putea fi acela ca o persoană care își încarcă amintirile într-un cloud să nu mai poată achita taxele de întreținere.

BUCUREŞTI, 22 apr – Sputnik. Tehnologia care ar putea permite omului să fuzioneze cu computerul prin implantarea unui cip în creier ar putea da naștere la o nouă serie de probleme, unele dintre acestea fiind legate de confidențialitate, potrivit Daily Mail.

Potrivit ziarului, dezvoltatorii acestei tehnologii, precum Elon Musk cu proiectul său Neuralink, ar trebui să îşi asume „mari responsabilități”.

„În cazul în care o utilizare pe scară largă ne va lega de cloud, nu ca terapie, și se va ajunge la fuzionarea oamenilor cu AI, modelul economic va fi să ne vindem datele”, a spus dr. Susan Schneider, director fondator al Center for the Future Mind. „Cele mai multe gânduri ale noastre interioare ar putea fi vândute celui mai mare ofertant. De asemenea, vom avea nevoie de un abonament pe care să îl plătim? Ce se va întâmpla dacă puterile străine se vor ocupa de gândurile noastre?”, se întreabă aceasta.

De asemenea, ea s-a întrebat ce s-ar întâmpla dacă o persoană îşi va încărca amintirile în cloud și apoi va fi incapabilă să plătească taxele de întreținere.

Schneider a subliniat, de asemenea, planurile dezvăluite de CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, în 2019, când a vorbit despre un dispozitiv portabil capabil să citească gândurile oamenilor și să traducă semnalele cerebrale pentru mașini. Acesta a spus atunci că „scopul este să controlezi [cu gândurile] ceva în realitatea virtuală sau augmentată”.

„Pot să-mi imaginez Facebook «recoltând» cele mai multe gânduri interioare ale noastre pentru a face oamenii dependenți de platforma lor. Este vorba despre ceea ce se întâmplă în mintea noastră și de marketing cu ceea ce se întâmplă acolo”, a avertizat Schneider, citată de Sputnik News
189
Tagurile:
Creier
Tematic
Elon Musk anunţă crearea unui cip care va transmite muzică direct în creier
Masca anti-Covid cu CIP, o realitate recunoscută oficial! Ce se urmărește
Israel și Cipru au semnat un acord de liberă circulație
Biserica Ortodoxă a Ciprului a cerut retragerea piesei „El Diablo” de la Eurovision
Cartea de identitate cu cip: ce date personale va cuprinde

Загрузка...