Iosefina Pascal

Iosefina Pascal, dezvăluiri și acuzații fulminante cine și cum a pus la cale agresiunile

3395
(reînnoit 12:03 01.04.2021)
Cunoscuta activistă pentru democrație Iosefina Pascal a publicat două materiale video în care prezintă și argumentează ipoteze fulminante ce aruncă o cu totul altă lumină asupra a ceea ce s-a petrecut la proteste – mai ales cine s-a aflat în spatele agresiunilor

BUCUREȘTI, 1 apr – Sputnik. Tânăra activistă pentru democrație Iosefina Pascal a realizat o anchetă jurnalistică bazată pe imagini filmate de ea, de Luis Lazarus și de alți participanți la proteste.

În baza probelor, a informațiilor primite și a propriei experiențe de la alte mitinguri, jurnalista independentă formulează și argumentează o ipoteză fulminantă – o colaborare între unii jandarmi și cei care au agresat forțele de ordine și au aruncat o lumină negativă asupra protestului - sau au încercat asta.

”AM confirmarea faptului că infiltrații au fost cunoscuți, tolerați și chiar organizați de către anumiți jandarmi!” , acuză Iosefina, subliniind că ”jandarmii știau că urmează să fie violente, deși, timp de 6 ore, protestul fusese eminamente PAȘNIC si CONSTITUȚIONAL”.

Bazându-se și pe filmările cunoscutului realizator TV și investigator Luis Lazarus, Iosefina Pascal punctează: ”Atunci când au început VIOLENȚELE, comandantul fuma liniștit, nepăsător”.

iolenți, deși chiar eu am indicat vreo două persoane pe care NU le-au extras înainte să degenereze lucrurile”, scrie Iosefina – iar faptul este ilustrat și în filmările echipei lui Lazarus.

”Apoi, același comandant stătea și instruia grupuri de protestatari în marș cum și ce să scandeze și unde să se poziționeze...”, scrie Iosefina Pascal.

Jurnalista a publicat două filme – primul este o detaliere a teoriei și a argumentelor, cu detalii foarte interesante, cu relatări și mărturii – merită urmărit cu atenție! Este un efort jurnalistic de excepție!

Cel de-al doilea este scurt, practic un infografic cu imagini cheie, secvențe semnificative – totul însoțit cu explicații. O sinteză a teoriei Iosefinei Pascal și a argumentației.

 

3395
Tagurile:
Iosefina Pascal
Sputnik V

OMS anunţă inspecția comună în mai a laboratoarelor unde se fabrică Sputnik V

104
Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) vor vizita împreună laboratoarele în care se fabrică vaccinul rusesc Sputnik V împotriva COVID-19, a declarat joi, pentru agenţia Sputnik, un reprezentant al OMS.

BUCUREŞTI, 22 apr – Sputnik. „Inspecțiile pentru bune practici clinice sunt efectuate în luna aprilie de către o echipă comună EMA / OMS. Inspecțiile la fața locului pentru bune practici de fabricație se aşteaptă să aibă loc în perioada 10 mai - prima săptămână a lunii iunie, aceste date fiind convenite cu producătorul”, a declarat pentru Sputnik un reprezentant al OMS.

Atât OMS, cât și EMA continuă să primească date de la Gamaleia Center, dezvoltatorul Sputnik V, ceea ce face parte dintr-un proces de revizuire în desfăşurare, a adăugat reprezentantul.

La începutul acestei zile, viceministrul rus de Externe, Sergei Vershinin, a declarat, după o întâlnire cu directorul general al OMS, Tedros Adhanom, că vaccinul Sputnik V poate primi aprobarea Organizației Mondiale a Sănătății în câteva săptămâni după desfăşurarea misiunii OMS, care ar urma să sosească în țară în luna mai.

Sputnik V, primul vaccin împotriva coronavirusului înregistrat din lume, a fost aprobat până acum pentru utilizare de urgență în 60 de țări de pe glob. Potrivit unei analize intermediare din studiul publicat în revista ştiinţifică The Lancet, vaccinul are o eficacitate de 91,6%.

104
Tagurile:
Sputnik V
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
Noi date: Sputnik V, eficient în proporție de 97,6%
Germania vrea să cumpere vaccinul Sputnik: 30 de milioane de doze numai în această vară
OMS spune când va fi autorizat vaccinul ”Sputnik V”

Загрузка...
Creierul

Scenariu halucinant: Tehnologia „Cip în creier” - „furtul amintirilor şi gândurilor”

194
(reînnoit 20:15 22.04.2021)
Unul dintre potențialele scenarii la care ar putea duce tehnologia „Brain Chip” ar putea fi acela ca o persoană care își încarcă amintirile într-un cloud să nu mai poată achita taxele de întreținere.

BUCUREŞTI, 22 apr – Sputnik. Tehnologia care ar putea permite omului să fuzioneze cu computerul prin implantarea unui cip în creier ar putea da naștere la o nouă serie de probleme, unele dintre acestea fiind legate de confidențialitate, potrivit Daily Mail.

Potrivit ziarului, dezvoltatorii acestei tehnologii, precum Elon Musk cu proiectul său Neuralink, ar trebui să îşi asume „mari responsabilități”.

„În cazul în care o utilizare pe scară largă ne va lega de cloud, nu ca terapie, și se va ajunge la fuzionarea oamenilor cu AI, modelul economic va fi să ne vindem datele”, a spus dr. Susan Schneider, director fondator al Center for the Future Mind. „Cele mai multe gânduri ale noastre interioare ar putea fi vândute celui mai mare ofertant. De asemenea, vom avea nevoie de un abonament pe care să îl plătim? Ce se va întâmpla dacă puterile străine se vor ocupa de gândurile noastre?”, se întreabă aceasta.

De asemenea, ea s-a întrebat ce s-ar întâmpla dacă o persoană îşi va încărca amintirile în cloud și apoi va fi incapabilă să plătească taxele de întreținere.

Schneider a subliniat, de asemenea, planurile dezvăluite de CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, în 2019, când a vorbit despre un dispozitiv portabil capabil să citească gândurile oamenilor și să traducă semnalele cerebrale pentru mașini. Acesta a spus atunci că „scopul este să controlezi [cu gândurile] ceva în realitatea virtuală sau augmentată”.

„Pot să-mi imaginez Facebook «recoltând» cele mai multe gânduri interioare ale noastre pentru a face oamenii dependenți de platforma lor. Este vorba despre ceea ce se întâmplă în mintea noastră și de marketing cu ceea ce se întâmplă acolo”, a avertizat Schneider, citată de Sputnik News
194
Tagurile:
Creier
Tematic
Elon Musk anunţă crearea unui cip care va transmite muzică direct în creier
Masca anti-Covid cu CIP, o realitate recunoscută oficial! Ce se urmărește
Israel și Cipru au semnat un acord de liberă circulație
Biserica Ortodoxă a Ciprului a cerut retragerea piesei „El Diablo” de la Eurovision
Cartea de identitate cu cip: ce date personale va cuprinde

Загрузка...