Sorin Ovidiu Vântu

Sorin Vîntu: ”Generație, sistemul politic actual este dușmanul tău. Schimbă-l!”

615
Sorin Ovidiu Vîntu revine cu un mesaj cu totul special, în care explică ”Generației” de ce ia Guvernul măsurile controversate – și în ce condiții se folosește violența în stradă.

BUCUREȘTI, 30 mart – Sputnik. Cel mai cunoscut și controversat om de afaceri român, Sorin Ovidiu Vîntu revine cu un mesaj în stilul său inimitabil: inteligent, cinic, original, direct. De data asta e vorba de măsurile nepopulare ale Guvernului, de revoltă și violență.

Și de schimbarea sistemului.

Ca de obicei, SOV se agresează ”Generației”.

Pentru început – măsurile guvernului. ”Te salut Generație. Încep prin ați explica de ce se iau măsurile acestea nepopulare. În  toată lumea democratică orice guvern se simte obligat să ia niște măsuri”.

”Referindu-mă strict numai la Guvernul României, închipuie-ți că nu ar lua nicio măsură, că ar lăsa lucrurile la liber. Ce s-ar întâmpla? Opoziția, respectiv ăia de la PSD, presa, ar urla ca din gură de șarpe! ”Huuo, nu faceți nimic! Huooo, voi i-ați omorât!”.

Ori, spune Vîntu, de aceea se iau toate aceste măsuri, ”unele sun fără cap și coadă. În opinia mea toate!”  Dar… e un lucru normal, spune Vîntu cinic. ”Ți-am explicat de ce face guvernul ceea ce face”.

Acum, vorbind de manifestații – ”Generație, jos pălăria, ai început să te miști - mă bucur!”, spune SOV, punctând un aspect pe care puțină lume îl explică:

”Generație, recurgi violență când vrei să schimbi un sistem cu altul. Dar, pentru asta, trebuie să ai structuri  pregătite, să ai oameni pregătiți. Dacă mături actuala clasă politică, pe cine pui în loc? Cine conduce țara asta?”, întreabă Vîntu… dar cine are mintea să pună întrebarea asta, în loc să se lase manipulat.

De asemenea, ”Aruncatul cu bolovani în capul jandarmilor este cea mai mare imbecilitate pe care poți să o faci!”.

Pentru că, subliniază Vîntu, ”tu nu ai ieșit în stradă să schimbi sistemul, ai ieșit să ceri să se diminueze, să fie înlocuite acele măsuri. Sau să fie anulate de tot. Nu să schimbi sistemul!”.

Și atunci, întreabă Vîntu, ”de ce să recurgi la violență?! Cu ce e de vină jandarmul acela să își ia un bolovan în cap?”.

”E un tânăr la fel ca voi, cu probleme lui, cu necazurile lui. Dacă ai fi ieșit să schimbi sistemul, îți garantez că jandarmul acela ar fi venit alături de tine. Că nici lui nu-i place ceea ce se întâmplă”, spune Sorin Vântu, transmițând mesajul forță: ”Nu jandarmul este dușmanul tău, generație!... Sistemul politic actual este dușmanul tău. Schimbă-l p-ăsta! Nu sparge capul unui jandarm!”.

Dorin Vîntu amintește în final de un exemplu semnificativ de după proteste: ”Am văzut un dobitoc că venise cu un cuțit la el. În cine îl înfigeai, băi, idiotule?! În gâtul cui îl băgai – și pentru ce? Te dai șmecher, că ai cuțite?! Idiotule!”.

Cui îi e adresat acest ”Idiotule”? Cuiva anume – sau celor care nu înțeleg ce fac atunci când recurg la violență? Vorba lui Vîntu – ”Să ai o zi bună, Generație!”.

615
Tagurile:
Sorin Vântu
Sputnik V

OMS anunţă inspecția comună în mai a laboratoarelor unde se fabrică Sputnik V

119
Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) vor vizita împreună laboratoarele în care se fabrică vaccinul rusesc Sputnik V împotriva COVID-19, a declarat joi, pentru agenţia Sputnik, un reprezentant al OMS.

BUCUREŞTI, 22 apr – Sputnik. „Inspecțiile pentru bune practici clinice sunt efectuate în luna aprilie de către o echipă comună EMA / OMS. Inspecțiile la fața locului pentru bune practici de fabricație se aşteaptă să aibă loc în perioada 10 mai - prima săptămână a lunii iunie, aceste date fiind convenite cu producătorul”, a declarat pentru Sputnik un reprezentant al OMS.

Atât OMS, cât și EMA continuă să primească date de la Gamaleia Center, dezvoltatorul Sputnik V, ceea ce face parte dintr-un proces de revizuire în desfăşurare, a adăugat reprezentantul.

La începutul acestei zile, viceministrul rus de Externe, Sergei Vershinin, a declarat, după o întâlnire cu directorul general al OMS, Tedros Adhanom, că vaccinul Sputnik V poate primi aprobarea Organizației Mondiale a Sănătății în câteva săptămâni după desfăşurarea misiunii OMS, care ar urma să sosească în țară în luna mai.

Sputnik V, primul vaccin împotriva coronavirusului înregistrat din lume, a fost aprobat până acum pentru utilizare de urgență în 60 de țări de pe glob. Potrivit unei analize intermediare din studiul publicat în revista ştiinţifică The Lancet, vaccinul are o eficacitate de 91,6%.

119
Tagurile:
Sputnik V
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
Noi date: Sputnik V, eficient în proporție de 97,6%
Germania vrea să cumpere vaccinul Sputnik: 30 de milioane de doze numai în această vară
OMS spune când va fi autorizat vaccinul ”Sputnik V”

Загрузка...
Creierul

Scenariu halucinant: Tehnologia „Cip în creier” - „furtul amintirilor şi gândurilor”

214
(reînnoit 20:15 22.04.2021)
Unul dintre potențialele scenarii la care ar putea duce tehnologia „Brain Chip” ar putea fi acela ca o persoană care își încarcă amintirile într-un cloud să nu mai poată achita taxele de întreținere.

BUCUREŞTI, 22 apr – Sputnik. Tehnologia care ar putea permite omului să fuzioneze cu computerul prin implantarea unui cip în creier ar putea da naștere la o nouă serie de probleme, unele dintre acestea fiind legate de confidențialitate, potrivit Daily Mail.

Potrivit ziarului, dezvoltatorii acestei tehnologii, precum Elon Musk cu proiectul său Neuralink, ar trebui să îşi asume „mari responsabilități”.

„În cazul în care o utilizare pe scară largă ne va lega de cloud, nu ca terapie, și se va ajunge la fuzionarea oamenilor cu AI, modelul economic va fi să ne vindem datele”, a spus dr. Susan Schneider, director fondator al Center for the Future Mind. „Cele mai multe gânduri ale noastre interioare ar putea fi vândute celui mai mare ofertant. De asemenea, vom avea nevoie de un abonament pe care să îl plătim? Ce se va întâmpla dacă puterile străine se vor ocupa de gândurile noastre?”, se întreabă aceasta.

De asemenea, ea s-a întrebat ce s-ar întâmpla dacă o persoană îşi va încărca amintirile în cloud și apoi va fi incapabilă să plătească taxele de întreținere.

Schneider a subliniat, de asemenea, planurile dezvăluite de CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, în 2019, când a vorbit despre un dispozitiv portabil capabil să citească gândurile oamenilor și să traducă semnalele cerebrale pentru mașini. Acesta a spus atunci că „scopul este să controlezi [cu gândurile] ceva în realitatea virtuală sau augmentată”.

„Pot să-mi imaginez Facebook «recoltând» cele mai multe gânduri interioare ale noastre pentru a face oamenii dependenți de platforma lor. Este vorba despre ceea ce se întâmplă în mintea noastră și de marketing cu ceea ce se întâmplă acolo”, a avertizat Schneider, citată de Sputnik News
214
Tagurile:
Creier
Tematic
Elon Musk anunţă crearea unui cip care va transmite muzică direct în creier
Masca anti-Covid cu CIP, o realitate recunoscută oficial! Ce se urmărește
Israel și Cipru au semnat un acord de liberă circulație
Biserica Ortodoxă a Ciprului a cerut retragerea piesei „El Diablo” de la Eurovision
Cartea de identitate cu cip: ce date personale va cuprinde

Загрузка...