Andrei Caramitru

Caramitru, insulte grave la adresa protestatarilor!

580
Controversatul ”ideolog” al radicalilor din USR are o reacție incalificabilă la adresa protestatarilor anti-restricții – din nou intră sub incidența legii

BUCUREȘTI, 30 mart – Sputnik. Amendat recent pentru a doua oară de CNCD, Andrei Caramitru recidivează, insultându-i pe protestatarii anti-restricții.

Într-o postare pe pagina sa Facebook, Andrei Caramitru îi numește pe protestatari ”Ăștia analfabeți funcționali tineri care sunt pe străzi”.

”Majoritatea sunt săraci vai de capul lor”, scrie disprețuitor Caramitru, ”Stau cu mama și cu tata, că de unde bani de chirie”.

Și, continuă în același stil controversatul personaj, „Mama și tata vor primi un cadou în seara asta când băiatul se va întoarce de la protest. Și peste 2 săptămâni nu vor avea unde să se ducă sa se trateze. O să se sufoce în case”.

”Asta e tot ce mai am de zis despre protestul hauristilor. E foarte trist ce trăim“, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Reamintim că personajul a jignit multe personalități și instituții de la revenirea sa în România, inclusiv BOR, fapt pentru care a fost amendat prima dată de Consiliul pentru combaterea discriminării. De asemenea, Dan Barna s-a delimitat de Caramitru și i-a retras calitatea de consilier al său.

580
Tagurile:
Andrei Caramitru, protestatari, Bucuresti, proteste
Тема:
Proteste în România împotriva restricțiilor (41)
Protest la Haga restricții olanda lockdown coronavirus covid-19

Proteste ample în Olanda - „Poliția pentru libertate” - VIDEO

1
Mișcarea „Poliția pentru libertate” a luat naștere ca opoziție faţă de măsurile dure ale guvernului din Olanda de a limita răspândirea coronavirusului, pe care grupul le consideră o încălcare a libertăților. E formată în principal din veterani ai armatei și ai poliției.

BUCUREŞTI, 10 apr – Sputnik. În Olanda au loc astăzi manifestații în provincia Utrecht împotriva măsurilor guvernului pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Printre organizatorii manifestaţiilor este mișcarea „Poliția pentru libertate”, care a luat naștere ca opoziție faţă de măsurile guvernului împotriva COVID-19, măsuri pe care grupul le consideră o încălcare a libertăților. Mişcarea este formată în principal din veterani ai armatei și ai poliției.

Sputnik a transmis în direct din Baarn, provincia Utrecht, unde membrii mișcării „Poliția pentru libertate” mărșăluiesc prin oraș pentru a-și exprima opoziția față de măsurile stricte legate de coronavirus.

Locuitorii din Olanda sunt obligați să lucreze de acasă, cu excepția cazului în care este imposibilă îndeplinirea îndatoririlor de la distanță, de asemenea, sunt obligaţi să respecte un interval în care este interzisă ieşirea din case pe timpul nopţii și să urmeze regulile standard privind purtarea măștii și distanțarea fizică. Anumite afaceri, în principal facilitățile de divertisment, sunt în prezent închise.

Se așteaptă ca măsurile de restricţii să rămână în vigoare până pe 20 aprilie.

1
Tagurile:
Olanda, Proteste
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...
Proteste la București împotriva restricțiilor COVID

LIVE: Proteste în București împotriva restricțiilor COVID

50
Pentru sâmbătă, 10 aprilie, au fost anunțate mai multe proteste în București dar și în alte orașe ale României.

Sputnik vă invită să vizualizați imagini video de la protestele care au loc astăzi în București, Piața Victoriei, Piața Universității, împotriva restricțiilor impuse de autoritățile române pentru a diminua răspândirea infecției de coronavirus, dar și împotriva vaccinării obligatorii.

Protest în Piața Victoriei

Protest în Piața Universității

50
Tagurile:
coronavirus, Piața Universității, Piața Victoriei, București, Proteste

Загрузка...