Marius Tucă

Marius Tucă semnalul: ”Ajunge! Mămăliga stă explodeze! Au umplut paharul!

377
Cel mai important realizator de emisiuni de dezbateri politice, Marius Tucă, dă semnalul că suntem într-un moment istoric, în care poporul român nu mai rabdă

BUCUREȘTI, 29 mart – Sputnik. Reacție de excepție a lui Marius Tucă: este un ”moment istoric în România”. Celebrul realizator TV se referă la protestele care au avut loc în ultimele zile  - și care vor continua, prefigurând ceea ce s-a spus în 1989: ”mămăliga”, poporul român pașnic și ascultător, nu mai rabdă și ”explodează”.

”În noaptea de 28 spre 29 martie, și nu în orice noapte, în noaptea de duminică, timpul nu a mai avut răbdare și miile de oameni au ieșit să demonstreze împotriva restricțiilor impuse de regimul Iohannis”, arată Marius Tucă, considerând că este ”Un moment istoric, având în vedere bătaia de joc nesfârșită la care a fost supusă populația de la începutul pandemiei până astăzi”.

Într-o notă postată pe Facebook, Tucă atrage atenția că ”ultimele luni de când s-a instalat Guvernul Cîțu au fost cele care au umplut paharul: restricții peste restricții, măsuri luate de la cel mai înalt nivel după ureche, folosirea amenzilor și a poliției cu un dispreț de care România nu a avut niciodată parte, cu o guvernare de o aroganță nesfârșită, România părea să fie scufundată în carantină, izolare și întuneric”.

”Ultimele zile de când nefericiții Vlad Voiculescu, Florin Cîțu, Bode și Arafat au anunțat noile restricții au transformat România în stat polițienesc: peste tot polițiști, jandarmi trimiși să controleze, să amendeze, să aresteze, să închidă”, scrie dur Tucă, subliniind – ”Ultimele zile în care girofarurile aprinse învârtindu-se te agresau la fiecare colț de stradă, în toată această atmosferă a unui stat polițienesc mai lipsea ca regimul Iohannis să scoată tancurile în stradă”.

Ori, în aceste condiții, Marius Tucă dă un adevărat semnal – ”Gata, ajunge: mămăliga stă să explodeze când nimeni nu se mai aștepta la asta, în miezul unei nopți de duminică, în noaptea de 28 spre 29 martie anul de grație, de pandemie 2021”.

Este un mesaj care aduce aminte de cel mai important eveniment pe care generațiile mature de azi l-au trăit: răbufnirea din 1989.

377
Tagurile:
Marius Tucă
Tematic
PSD respinge PNL: ”Cîțu și Iohannis să stea acasă, românii s-au săturat de PROSTIA lor”
PNL, dezicere politică de Raed Arafat și Vlad Voiculescu!
Marius Tucă aruncă nucleara: Guvernul Orban va fi dat jos prin moţiune de cenzură
Protest la Haga restricții olanda lockdown coronavirus covid-19

Proteste ample în Olanda - „Poliția pentru libertate” - VIDEO

14
Mișcarea „Poliția pentru libertate” a luat naștere ca opoziție faţă de măsurile dure ale guvernului din Olanda de a limita răspândirea coronavirusului, pe care grupul le consideră o încălcare a libertăților. E formată în principal din veterani ai armatei și ai poliției.

BUCUREŞTI, 10 apr – Sputnik. În Olanda au loc astăzi manifestații în provincia Utrecht împotriva măsurilor guvernului pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Printre organizatorii manifestaţiilor este mișcarea „Poliția pentru libertate”, care a luat naștere ca opoziție faţă de măsurile guvernului împotriva COVID-19, măsuri pe care grupul le consideră o încălcare a libertăților. Mişcarea este formată în principal din veterani ai armatei și ai poliției.

Sputnik a transmis în direct din Baarn, provincia Utrecht, unde membrii mișcării „Poliția pentru libertate” mărșăluiesc prin oraș pentru a-și exprima opoziția față de măsurile stricte legate de coronavirus.

Locuitorii din Olanda sunt obligați să lucreze de acasă, cu excepția cazului în care este imposibilă îndeplinirea îndatoririlor de la distanță, de asemenea, sunt obligaţi să respecte un interval în care este interzisă ieşirea din case pe timpul nopţii și să urmeze regulile standard privind purtarea măștii și distanțarea fizică. Anumite afaceri, în principal facilitățile de divertisment, sunt în prezent închise.

Se așteaptă ca măsurile de restricţii să rămână în vigoare până pe 20 aprilie.

14
Tagurile:
Olanda, Proteste
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...
Proteste la București împotriva restricțiilor COVID

VIDEO: Proteste în București împotriva restricțiilor COVID

67
(reînnoit 17:33 10.04.2021)
Pentru sâmbătă, 10 aprilie, au fost anunțate mai multe proteste în București dar și în alte orașe ale României.

Sputnik vă invită să vizualizați imagini video de la protestele care au loc astăzi în București, Piața Victoriei, Piața Universității, împotriva restricțiilor impuse de autoritățile române pentru a diminua răspândirea infecției de coronavirus, dar și împotriva vaccinării obligatorii.

Protest în Piața Victoriei

Protest în Piața Universității

67
Tagurile:
coronavirus, Piața Universității, Piața Victoriei, București, Proteste

Загрузка...