SRI

SRI e obligat intervină, e amenințare REALĂ la securitatea României

1905
O lucrare de dimensiuni semnificative se desfășoară în aceste zile – nu poate fi ignorată, pentru că ar putea afecta România pe o lungă perioadă, cu efecte majore.

BUCUREȘTI, 28 mart – Sputnik. Spre deosebire de bazaconiile despre ”amenințarea rusă”, acum România are parte de un veritabil atac, proba cea mai clară fiind reacțiile semnificative.

Este vorba de atacul incalificabil la adresa Maiei Morgenstern, pe care, pe bună dreptate, marea actriță l-a reclamat imediat. Faptul că artista l-a făcut și public este de înțeles – deși unii se fac că nu pricep de ce! – și anume prin argumentul general valabil, că ”organele” se mișcă foarte greu dacă nu sunt „stimulate” de reacțiile opiniei publice și mass media.

Problema este că NU poliția este cea care trebuie să intervină, ci SRI. Pentru că, de fapt, este un atac la securitatea națională a României – și numai principala instituție de Intelligence are viziunea și mijloacele (tehnice și de analiză-expertiză) într-un asemenea caz.

În fapt, avem de-a face cu două aspecte: primul - provocarea unei reacții în lanț, care să ducă la concluzia că România este o țară cu un nivel de antisemitism ridicat; al doilea – implicarea și compromiterea unui partid parlamentar, primul de esență naționalistă care apare în România după căderea PRM și decesul lui Corneliu Vadim Tudor.

Sincer, nu cred că AUR este implicat în această poveste, iar indicarea directă în postarea respectivă spune multe despre intențiile celui (celor) care au comis fapta.

De asemenea, s-a anticipat reacția artistei, dar și a opiniei publice. Și, probabil, se așteaptă și o reacție internațională, foarte probabilă dată fiind seriozitatea cu care organizațiile evreiești tratează asemenea incidente.

Care va fi rezultatul? O pecete teribilă pe România și, posibil, o acțiune împotriva AUR, un demers cu efecte și consecințe greu de anticipat.

Pe scurt, cred că avem de-a face cu o lucrare majoră, pusă la cale într-un moment în care nervii opiniei publice românești și internaționale sunt întinși la maxim!

Deci, o lucrare care exploatează o sensibilitate internă și internațională - și vizează o afectare a imaginii și credibilității României. Ce presupune asta? Efectele sunt colosale – mai ales că România este, actualmente, lipsită de capacitatea (și voința!) de a negocia pentru propriile interese, acceptând, practic, orice i se impune.

În plus, este folosită profesionist și diversiunea AUR, exploatând lipsa de protecție internă a acestei grupări eclectice, în care, în avântul populist-naționalist, au pătruns tot felul de elemente lipsite de control și din care au răzbătut exprimări bune de folosit într-o acțiune diversionistă. Și, atenție – vorbim de un partid parlamentar, deci diversiunea lovește, implicit, și în principala instituție a statului democratic român, Parlamentul.

De aceea, cred că nu este nicio clipă de pierdut, iar lăsarea pe mâna poliției a ”incidentului” este o greșeală. Pentru că nu poate fi tratat ca un ”incident” izolat, ca fapta unui ”nebun”, ci este, evident, o lucrare gândită. O lucrarea care, așa cum spune principiul de bază al specialistului în Intelligence, trebuie tratată luând în calcul varianta cea mai gravă, mai periculoasă.

Ori, aceasta este ATACUL la securitatea României. Mă opresc aici, deși sunt aspecte recente care ar putea corobora în acest caz, repet, foarte grav.

1905
Tagurile:
România, securitate, Amenințare, SRI
Tematic
SRI intervine, alarmă la Ambasada Israelului!
NUCLEARA: Colonelul SRI Daniel Dragomir s-a predat!
Fost ofițer SRI, condamnat pentru negarea Holocaustului!
Sputnik V

OMS anunţă inspecția comună în mai a laboratoarelor unde se fabrică Sputnik V

70
Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) vor vizita împreună laboratoarele în care se fabrică vaccinul rusesc Sputnik V împotriva COVID-19, a declarat joi, pentru agenţia Sputnik, un reprezentant al OMS.

BUCUREŞTI, 22 apr – Sputnik. „Inspecțiile pentru bune practici clinice sunt efectuate în luna aprilie de către o echipă comună EMA / OMS. Inspecțiile la fața locului pentru bune practici de fabricație se aşteaptă să aibă loc în perioada 10 mai - prima săptămână a lunii iunie, aceste date fiind convenite cu producătorul”, a declarat pentru Sputnik un reprezentant al OMS.

Atât OMS, cât și EMA continuă să primească date de la Gamaleia Center, dezvoltatorul Sputnik V, ceea ce face parte dintr-un proces de revizuire în desfăşurare, a adăugat reprezentantul.

La începutul acestei zile, viceministrul rus de Externe, Sergei Vershinin, a declarat, după o întâlnire cu directorul general al OMS, Tedros Adhanom, că vaccinul Sputnik V poate primi aprobarea Organizației Mondiale a Sănătății în câteva săptămâni după desfăşurarea misiunii OMS, care ar urma să sosească în țară în luna mai.

Sputnik V, primul vaccin împotriva coronavirusului înregistrat din lume, a fost aprobat până acum pentru utilizare de urgență în 60 de țări de pe glob. Potrivit unei analize intermediare din studiul publicat în revista ştiinţifică The Lancet, vaccinul are o eficacitate de 91,6%.

70
Tagurile:
Sputnik V
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
Noi date: Sputnik V, eficient în proporție de 97,6%
Germania vrea să cumpere vaccinul Sputnik: 30 de milioane de doze numai în această vară
OMS spune când va fi autorizat vaccinul ”Sputnik V”

Загрузка...
Creierul

Scenariu halucinant: Tehnologia „Cip în creier” - „furtul amintirilor şi gândurilor”

144
(reînnoit 20:15 22.04.2021)
Unul dintre potențialele scenarii la care ar putea duce tehnologia „Brain Chip” ar putea fi acela ca o persoană care își încarcă amintirile într-un cloud să nu mai poată achita taxele de întreținere.

BUCUREŞTI, 22 apr – Sputnik. Tehnologia care ar putea permite omului să fuzioneze cu computerul prin implantarea unui cip în creier ar putea da naștere la o nouă serie de probleme, unele dintre acestea fiind legate de confidențialitate, potrivit Daily Mail.

Potrivit ziarului, dezvoltatorii acestei tehnologii, precum Elon Musk cu proiectul său Neuralink, ar trebui să îşi asume „mari responsabilități”.

„În cazul în care o utilizare pe scară largă ne va lega de cloud, nu ca terapie, și se va ajunge la fuzionarea oamenilor cu AI, modelul economic va fi să ne vindem datele”, a spus dr. Susan Schneider, director fondator al Center for the Future Mind. „Cele mai multe gânduri ale noastre interioare ar putea fi vândute celui mai mare ofertant. De asemenea, vom avea nevoie de un abonament pe care să îl plătim? Ce se va întâmpla dacă puterile străine se vor ocupa de gândurile noastre?”, se întreabă aceasta.

De asemenea, ea s-a întrebat ce s-ar întâmpla dacă o persoană îşi va încărca amintirile în cloud și apoi va fi incapabilă să plătească taxele de întreținere.

Schneider a subliniat, de asemenea, planurile dezvăluite de CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, în 2019, când a vorbit despre un dispozitiv portabil capabil să citească gândurile oamenilor și să traducă semnalele cerebrale pentru mașini. Acesta a spus atunci că „scopul este să controlezi [cu gândurile] ceva în realitatea virtuală sau augmentată”.

„Pot să-mi imaginez Facebook «recoltând» cele mai multe gânduri interioare ale noastre pentru a face oamenii dependenți de platforma lor. Este vorba despre ceea ce se întâmplă în mintea noastră și de marketing cu ceea ce se întâmplă acolo”, a avertizat Schneider, citată de Sputnik News
144
Tagurile:
Creier
Tematic
Elon Musk anunţă crearea unui cip care va transmite muzică direct în creier
Masca anti-Covid cu CIP, o realitate recunoscută oficial! Ce se urmărește
Israel și Cipru au semnat un acord de liberă circulație
Biserica Ortodoxă a Ciprului a cerut retragerea piesei „El Diablo” de la Eurovision
Cartea de identitate cu cip: ce date personale va cuprinde

Загрузка...