Victor Ciutacu

Cine a plătit? Ciutacu ia urma unei combinații în care apar preoții Necula și Fr. Doboș

662
(reînnoit 16:40 23.03.2021)
Victor Ciutacu ”dezgroapă” un episod ciudat și uitat: preotul catolic Francisc Doboș și părintele ortodox Constantin Necula urmau să apară într-un clip pro-vaccinare propus de controversatul ”consilier onorific” al lui Vlad Voiculescu, Ștefan Voinea

BUCUREȘTI, 23 mart – Sputnik. La începutul lui februarie, consilierul onorific al ministrului Voiculescu, controversatul Ștefan Voinea, anunța un spot pro-vaccinare – nu unul obișnuit, ci unul cu fețe bisericești.

Mai exact, urmau să apară preotul catolic Francisc Doboș și preotul ortodox Constantin Necula – două figuri cunoscute, iar în cazul lui Doboș, cu o orientare politică destul de evidentă, apropiată de zona anti-PSD și anti-suveranistă, chiar ”rezistentă”.

Respectivul spot video era finanțat parțial de UNICEF și făcea parte dintr-o campanie a Ministerului Sănătăţii de promovare a vaccinării.

Mesajul celor doi preoți trebuie să fie, conform lui Voinea: ”Ne-am întâlnit cu pericolul şi i-am protejat pe cei dragi, pe noi înşine, copii, părinţi. Încercăm mereu să avem grijă. E timpul să învăţăm să nu ne mai fie frică. Să ne protejăm şi acum. Dă-ţi ţie şi celorlalţi o şansă în plus. Om cu om oprim pandemia”.

Francisc Doboș a filmat, dar Necula a răspuns diplomatic – ”Sunt deschis dialogului, dar nu pentru moment”.

Într-un articol publicat de site-ul RomâniaTV.net era citată președinta CNA, Monica Guvernatm care opina că ”o asemenea campanie, de o asemenea anvergură ar trebuie susţinută financiar”.

”Exact cum au fost spoturile anterioare promovate de Guvern, cred că trebuie să vă gândiţi şi la o soluţie de genul acesta, pentru că nu putem lăsa pe spatele radiodifuzorilor promovarea unei campanii atât de importante”, spunea Monica Gubernat.

Din informațiile de până acum clipul a fost filmat, dar nu se știe unde și când a fost difuzat. Iar lumea a uitat de el… Mai puțin pătimașul (într-ale scormonirii) jurnalist Victor Ciutacu.

”Mă scuzați că vă deranjez, dar am niște puseuri de memorie și îmi vin în cap niște întrebări”, scrie cunoscutul jurnalist, înșirând câteva întrebări direcționate:

- cine a plătit, extra UNICEF, spotul publicitar și cât a costat producția lui?

- cine a lucrat la măreața operă video?

- de ce nu se difuzează nicăieri?

- când cere Curtea de Conturi recuperarea banilor publici irosiți?

- există vreo mizerie din care să lipsească onorificu' lu' Magicianu'?

Deocamdată nu există vreo reacție, dar cert este că ar fi interesant să se răspundă întrebărilor presei, respectiv celor ale lui Victor Ciutacu.

662
Tagurile:
Victor Ciutacu
Tematic
Ciutacu îl face zob pe ”Obraznicul de Raed Arafat” – se ajunge la proces pe bani mulți!
Ciutacu dă peste cap ce spun oficialii în cazul Astra Zeneca! Probele minciunii
Ciutacu, reacția zilei despre Diana Șoșoacă!
Sputnik V

OMS anunţă inspecția comună în mai a laboratoarelor unde se fabrică Sputnik V

118
Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) vor vizita împreună laboratoarele în care se fabrică vaccinul rusesc Sputnik V împotriva COVID-19, a declarat joi, pentru agenţia Sputnik, un reprezentant al OMS.

BUCUREŞTI, 22 apr – Sputnik. „Inspecțiile pentru bune practici clinice sunt efectuate în luna aprilie de către o echipă comună EMA / OMS. Inspecțiile la fața locului pentru bune practici de fabricație se aşteaptă să aibă loc în perioada 10 mai - prima săptămână a lunii iunie, aceste date fiind convenite cu producătorul”, a declarat pentru Sputnik un reprezentant al OMS.

Atât OMS, cât și EMA continuă să primească date de la Gamaleia Center, dezvoltatorul Sputnik V, ceea ce face parte dintr-un proces de revizuire în desfăşurare, a adăugat reprezentantul.

La începutul acestei zile, viceministrul rus de Externe, Sergei Vershinin, a declarat, după o întâlnire cu directorul general al OMS, Tedros Adhanom, că vaccinul Sputnik V poate primi aprobarea Organizației Mondiale a Sănătății în câteva săptămâni după desfăşurarea misiunii OMS, care ar urma să sosească în țară în luna mai.

Sputnik V, primul vaccin împotriva coronavirusului înregistrat din lume, a fost aprobat până acum pentru utilizare de urgență în 60 de țări de pe glob. Potrivit unei analize intermediare din studiul publicat în revista ştiinţifică The Lancet, vaccinul are o eficacitate de 91,6%.

118
Tagurile:
Sputnik V
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
Noi date: Sputnik V, eficient în proporție de 97,6%
Germania vrea să cumpere vaccinul Sputnik: 30 de milioane de doze numai în această vară
OMS spune când va fi autorizat vaccinul ”Sputnik V”

Загрузка...
Creierul

Scenariu halucinant: Tehnologia „Cip în creier” - „furtul amintirilor şi gândurilor”

210
(reînnoit 20:15 22.04.2021)
Unul dintre potențialele scenarii la care ar putea duce tehnologia „Brain Chip” ar putea fi acela ca o persoană care își încarcă amintirile într-un cloud să nu mai poată achita taxele de întreținere.

BUCUREŞTI, 22 apr – Sputnik. Tehnologia care ar putea permite omului să fuzioneze cu computerul prin implantarea unui cip în creier ar putea da naștere la o nouă serie de probleme, unele dintre acestea fiind legate de confidențialitate, potrivit Daily Mail.

Potrivit ziarului, dezvoltatorii acestei tehnologii, precum Elon Musk cu proiectul său Neuralink, ar trebui să îşi asume „mari responsabilități”.

„În cazul în care o utilizare pe scară largă ne va lega de cloud, nu ca terapie, și se va ajunge la fuzionarea oamenilor cu AI, modelul economic va fi să ne vindem datele”, a spus dr. Susan Schneider, director fondator al Center for the Future Mind. „Cele mai multe gânduri ale noastre interioare ar putea fi vândute celui mai mare ofertant. De asemenea, vom avea nevoie de un abonament pe care să îl plătim? Ce se va întâmpla dacă puterile străine se vor ocupa de gândurile noastre?”, se întreabă aceasta.

De asemenea, ea s-a întrebat ce s-ar întâmpla dacă o persoană îşi va încărca amintirile în cloud și apoi va fi incapabilă să plătească taxele de întreținere.

Schneider a subliniat, de asemenea, planurile dezvăluite de CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, în 2019, când a vorbit despre un dispozitiv portabil capabil să citească gândurile oamenilor și să traducă semnalele cerebrale pentru mașini. Acesta a spus atunci că „scopul este să controlezi [cu gândurile] ceva în realitatea virtuală sau augmentată”.

„Pot să-mi imaginez Facebook «recoltând» cele mai multe gânduri interioare ale noastre pentru a face oamenii dependenți de platforma lor. Este vorba despre ceea ce se întâmplă în mintea noastră și de marketing cu ceea ce se întâmplă acolo”, a avertizat Schneider, citată de Sputnik News
210
Tagurile:
Creier
Tematic
Elon Musk anunţă crearea unui cip care va transmite muzică direct în creier
Masca anti-Covid cu CIP, o realitate recunoscută oficial! Ce se urmărește
Israel și Cipru au semnat un acord de liberă circulație
Biserica Ortodoxă a Ciprului a cerut retragerea piesei „El Diablo” de la Eurovision
Cartea de identitate cu cip: ce date personale va cuprinde

Загрузка...