Шприц и ампула на фоне логотипа Pfizer.

Scandal uriaș: trei decedați după vaccinarea Pfizer!

2005
Se ridică ÎNTREBĂRI și sunt temeri majore! Cei care își exprimă dubiile față de campania de vaccinare din România sunt confirmați – trei oameni au MURIT după ce s-au vaccinat cu Pfizer.

BUCUREȘTI, 24 mart – Sputnik. O veste șocantă: doi prahoveni, soții Dulgheru din comuna prahoveană Filipeștii de Pădure ”au murit la un interval de câteva ore la spitalul județean de urgență, după ce au fost diagnosticați cu coronavirus”, transmite Observatorul Prahovean.

Dar, atenție: ”Cu trei zile înainte de a ajunge la spital, cei doi s-au vaccinat anti-covid cu Pfizer, susține fiul victimelor. Și sora sa, care locuia în aceeași casă cu părinții decedați, este internată în stare gravă în spital, tot cu covid, după ce s-a imunizat cu prima doză din AstraZeneca”.

Sursa citată arată că soții au murit la SJU Ploiești la un interval de 14 or, iar ”înainte de deces, cei doi au fost vaccinați anti-covid cu prima doză de Pfizer”.

Femeia avea 66 ani și suferea de diabet zaharat tip 2 și hipertenisune arterială. Pe de altă parte, la deces a fost trecută cauza directă - insuficiență cardio-respiratorie severă și stări morbide - disfuncție multiplă de organe și bronhopneumonie cu sars-cov 2.

Întrebare logică: s-a dezvoltat exploziv această insuficiență cardio-respiratorie severă și bronhopneumonia după vaccinare – sau a fost vaccinată iresponsabil când deja manifesta simptome ale bolii?

Aceeași întrebare se pune și în cazul bărbatului – avea 71 ani, care a decedat cu insuficiență cardio-respiratorie severă, cardiopatie ischiemică și hipertensiune arterială.

Ce spune fiul decedaților: ”Înainte de a face vaccinul, cei doi s-au simțit mai rău, fiind răciți. Vorbeam zilnic cu ei la telefon. Mi-au spus că se duc să facă vaccinul, erau foarte încrezători în el. Pe data de 3 au mers la Spitalul Municipal Câmpina și au făcut vaccinul anti-covid de la Pfizer”.

”Acolo, situația s-a schimbat dramatic. Mama a leșinat acolo imediat după vaccin. A trebuit să stea vreo oră și jumătate la spital, până și-a revenit, să poată pleca spre casă. Din momentul acela mama nu a mai putut să mănânce nimic. Starea ei s-a agravat și pe 6 martie am chemat ambulanța”, a declarat bărbatul.

Și, logic, fiul victimelor îi sfătuiește pe cei care vor să se vaccineze ”să-și facă testul covid înainte de administrarea serului”. Ceea ce, de fapt, ar trebui să facă personalul medical care administrează vaccinul.

Întrebarea este – de ce producătorii vaccinului (Pfizer, în cazul de față) NU impun testarea înainte de administrare – sau NU specifică pericolele la care se expun cei care se vaccinează bolnavi fiind de Covid19 sau o altă formă de coronavirus?!

***

Tot azi a fost anunțat decesul unui tânăr de 35 de ani, din municipiul Vaslui - care s-a produs, atenție! - la aproximativ 48 de ore ”după ce a fost imunizat cu cea de-a doua doză a vaccinului anti-COVID-19 Pfizer”, anunță Antena 3 și RTV.

Mai mult, vasluianul fusese infectat cu SARS-CoV-2 şi declarat vindecat!

Tânărul suferea de insuficienţă renală şi făcea de mai mulţi ani dializă. În ziua rapelului a  fost la o şedinţă de dializă, după care a făcut rapelul, iar ”în cursul serii s-a simţit rău, starea sa degradându-se ulterior”.

”În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, familia a sunat la 112 şi a anunţat că acesta este în stare de inconştienţă, un echipaj medical l-a resuscitat şi dus în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, ulterior fiind declarat decesul”, transmit sursele menționate.

Un scandal uriaș se ivește – iar aspectele sale teribile trebuie urgent lămurite!

2005
Tagurile:
Decese, vaccin, Pfizer
Tematic
Șeful Pfizer nu au putut intra în Israel din cauza lipsei vaccinei COVID
Pfizer și Biontech au cerut UE 54 euro pentru un vaccin
Austria: 41 de decese, în scurt timp de la vaccinare cu BioNtech/Pfizer
Pacienți internați cu diagnostic COVID-19

Cursa pentru viață: spitalul din Galați nu mai face față cazurilor

14
Situație tragică la Spitalul Județean Galați, acolo unde rețeaua de oxigen nu mai face față, iar medicii sunt nevoiți să amâne intervențiile chirurgicale care nu sunt urgente.

BUCUREȘTI, 23 apr – Sputnik. Sistemul sanitar din România ne aduce în fața ochilor o nouă situație dramatică, petrecută, de această dată, la Galați, acolo unde spitalul județean nu mai face față, din momentul în care în unitatea medicală s-au înființat un compartiment COVID și o secție de Terapie Intensivă COVID-19.

Numărul pacienților internați este din ce în ce mai mare.

Grav este că instalația proiectată o dată cu construcția spitalului, în urmă cu aproape 3 decenii nu poate distribui oxigen pentru numărul actual de paturi ATI COVID și non COVID.

Necesarul de oxigen acoperă peste 100 de paturi.

Situația ar fi fost mai detensionată și chirurgii n-ar fi trebuit să aleagă pe cine operează dacă Ministerul Fondurilor Europene ar fi acceptat deschiderea unei noi secții ATI la Spitalul de Boli Infecțioase, proiect depus încă de anul trecut și rămas până azi fără rezolvare, informează antena3.ro.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Galați, Violeta Șapira, spune că în cazul bolnavilor de COVID se înregistrează cel mai mare consum de oxigen și că Terapia Intensivă este singura terapie intensivă non-COVID de la nivelul județului care acoperă toate urgențele medico-chirurgicale atât din Galați, dar și din județele învecinate.

Deoarece instalația de oxigen nu poate să fie folosită pentru toți pacienții, din pricina capacității limitate, medicii trebuie să apeleze la măsuri extreme.

Una dintre acestea se referă la sistarea operațiilor.

Violeta Șapira spune că s-a încercat verificarea, astfel încât să fie utile stațiile, să nu meargă în gol, iar pe de altă parte s-a încercat spațierea în timp a intervențiilor chirurgicale astfel încât să se prioritizeze urgențele și cazurile cronice în limita timpului.

De asemenea, medicii gălățeni fac o legătură directă între numărul mare de infectări din ultima vreme și protestele anti restricții care au avut loc în România.

Chirurgul Paul Ichim spune că sunt foarte mulți pacienți tineri, fără comorbidități care au murit, iar la secția reanimare sunt, de asemenea, mulți pacienți tineri.

Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Apostol Andrei din Galați este unul dintre primele din țară care au fost dotate cu rezervor de oxigen, însă rețeaua a fost calibrată la nevoile de acum 10-15 ani.

14
Tagurile:
Galați, România, coronavirus
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...
Centru de vaccinare, București

Cîmpeanu condiționează profesorii: trebuie fie vaccinați

244
Ministrul Educației este de părere că profesorii care vor intra să supravegheze elevii la examenele naționale – Evaluarea Națională și Bacalaureat – trebuie să fie vaccinați împotriva noului coronavirus și promite că se vor da bani în plus dascălilor.

BUCUREȘTI, 23 apr – Sputnik. Cadrele didactice care vor să asiste elevii ce susțin examenele naționale – Evaliarea Națională și Bacalaureatul – ar putea fi nevoite să prezinte, înainte de toate, o adeverință de vaccinare.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, spune că autoritățile ar trebui să impună condiția de vaccinare a acestor profesori are vor intra la supraveghere.

Cîmpeanu a explicat că el crede că este chiar corect din partea autorităților să pună condiția ca în sala de examen să intre numai acei profesori care sunt vaccinați contra noului coronavirus.

Referitor la plata profesorilor supraveghetori, ministrul Educației recunoaște că, până acum, a fost vorba de sume simbolice și că, pe viitor, am putea vorbi de un tarif comparabil cu cel primit de dascăli pentru orele remediale.

Este vorba despre suma de 100 de lei.

“S-ar putea să fie un tarif interesant. Va trebui să prioritizăm importanța vaccinării, care generează o intrare în normalitate a procesului de educație, chiar dacă acest lucru costă”, a explicat ministrul Cercetării, la digi24.ro.

Fostul președinte al Consiliului Elevilor, Antonia Pup, contestă propunerea lui Sorin Cîmpeanu.

Aceasta este de părere că stimulentele mascate pentru profesori să se vaccineze înseamnă, traducere din română în română, "plăți motivante doar pentru cei vaccinați".

”Să dăm sporuri oamenilor pentru că nu vor să moară, i-auzi! Bugetul de stat este secătuit, așa că măcar să desființăm liceele pedagogice, DPPDurile, CCDurile, cursurile și formările, titularizările și gradațiile (dacă oricum nu și-au dovedit utilitatea în a cimenta un fond moral imbatabil pentru cei care ar trebui să lumineze și să servească științei și cunoașterii) și de restul putem să luăm sporuri, plăți motivante, caramele, orice”, a scris Antonia Pup pe pagina sa de Facebook.

Ex-președintele Consiliului Elevilor a adăugat că aici este factura pentru reforma învățământului pe care unii o cer: să fii nevoit să motivezi cu bani profii să se vaccineze - este strigător la cer și nedemn din prea multa puncte de vedere.

244
Tagurile:
Profesori, Vaccinare, Sorin Cîmpeanu

Загрузка...