Flavia Grosan

Surpriză: medicul momentului, Flavia Groșan, și Diana Șoșoacă!

9228
(reînnoit 08:40 19.03.2021)
Iată că nu mai e singură contra tuturor! Supusă unui adevărat atac din partea medicilor promovați de autoritățile anti-COVID, doctorița Flavia Groșan le dă peste nas și își susține cauza – românii au nevoie de un tratament ”logic și ieftin”

BUCUREȘTI, 19 mart – Sputnik. Spiritele libere se atrag și se apără! Asta se poate spune citind postări ale medicului momentului, dr. Flavia Groșan din Oradea.

Flavia Groșan, medicul pneumolog din Oradea care a devenit o adevărată țintă a atacurilor unei părți a presei, dar și a unor colegi medici, își susține demn principiile:

”Prieteni, sunt puțin năucita. Cum e posibil ca o schema terapeutică logică, ieftină, în jur de 100 ron, cu medicamente aflate în nomenclatorul ANM și MS, care pot fi compensate, poate să determine asemenea furtună mediatică. Incredibil. Cred că mai mult enervează ca n-o fac publică. Și n-am s-o fac”, scrie dr. Groșan.

În același timp, doctorița îi răspunde unei dintre favoritele presei, dr. Beatrice Mahler, managerul spitalului de pneumologie ”Marius Nasta” din București:

”Beatrice Mahler, hai că mă cunoști. Știi foarte bine că nu folosesc Ivermectina, Dexametazona si Azitromicina.”, a scris dr. Groșan.

Dar, surpriza vine în momentul în care observi că dr. Flavia Groșan urmărește atent ceea ce se petrece pe scena publică – și reacționează la impostura din politică.

Astfel, găsim luări de poziție în favoarea senatoarei care, ca și ea dar în alt plan, pare a fi singură contra tuturor!

Astfel, Flavia Groșan nota: ”Este o derută totală în mintea ziariștilor. Despre Diana Șoșoacă. Între a fi promovată sau ignorată. E un taifun tipa. Băieți, țineți-vă după ea. Pare de cursă lungă. Amin!”.

Ulterior, odată cu episodul grevei din Valea Jiului, dr. Flavia Groșan nota cu umor: ”O fază de zile mari ieri. Simion, șeful AUR, ca un milog, a cerut permisiunea de la mineri să meargă în Vale. Minerii i-au spus nema. Noi o vrem pe Diana”.

”Dacă asta înseamnă populism politic, să fie. Dacă Diana este pur si simplu blocată cu întrebarea dacă vrea la președinție, zic sa se gândească bine și să ia în calcul chestia asta. Pur și simplu vreau să-i văd pe unii tăvălindu-se de necaz!”, scrie dr. Groșan.

Peste câteva zile, doctorița nota din nou: ”Îți place, nu îți place, pe Diana Sosoaca nu poți s-o ignori. Face rating, iar televiziunile din asta trăiesc”.

”Aseară a șters pe jos cu Cartianu la Realitatea”, consemnează dr. Groșan, continuând – ”Și trufașă, i-a lăsat cu ochii în ceață să vorbească singuri”.

Concluzia este debordantă: ”Băteați din palme și aprindeați luminițele de la smartphone-uri pe vremea lui Dragnea și Dăncilă - na, acum avem și noi rezista noastră. Iar eu m-am prăpădit de râs în fata taifunului!”.

Și, nu în ultimul rând, Flavia Groșan publică o fotografie în care apar Diana Șoșoacă și jurnalistul de investigații Ovidiu Zară – și scrie un comentariu edificator: Ovidiu Zara, Diana Șoșoacă și eu puțin, pe acolo... ❤ ”

9228
Tagurile:
Diana Șoșoacă
Sorin Cîmpeanu

Cîmpeanu anunță o veste proastă pentru Educație și o rușine pentru Iohannis

408
(reînnoit 09:28 24.06.2021)
Ministrul Sorin Câmpeanu dă o veste tristă pentru România. Din principalul proiect al lui Iohannis se alege praful – iar asta afectează sistemul de Învățământ.

BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a făcut un anunț care trimite proiectul prezidențial ”România educată” la lada de gunoi.

”Doar 77% dintre elevii care au terminat liceul anul acesta s-au înscris pentru examenul de Bacalaureat, interesul fiind mult mai scăzut decât anul trecut, atât în procente, cât și în valoare absolută”, a declarat aseară, ministrul Educației la TVR.

Conform datelor oficiale prezentat de Sorin Cîmpeanu anul trecut procentul a fost de 83%, în ciuda pandemiei.

Ministrul a dat cifre: anul acesta s-au înscris la examenul de Bacalaureat 114.163 de absolvenți de clase terminale din promoția curentă, cărora li se adaugă 19.520 de candidați înscriși la examenul de Bacalaureat din promoții anterioare.

”Interesul este scăzut”, spune Cîmpeanu, arătând că, raportat la totalul promoției curente  procentul este de 77%. ”Mic! Anul trecut a fost tot an de pandemie și procentul celor înscriși raportat la promoția curentă a fost de 83%”.

Și, atenție, ministrul a atras atenția că anul trecut numărul elevilor înscriși la Bacalaureat a fost mai mare și în valoare absolută! De asemenea, numărul elevilor din promoții anterioare a fost mai mare în 2000: peste 31000, față numai 19520 în 2021.

Deci, o scădere dramatică a interesului pentru Educație – care nu poate fi pus decât pe seama unui sistem care nu acordă atenția cuvenită acestui domeniu care influențează major viitorul României.

Dar, așa cum spuneam și în alte dăți, mentalitatea de colonie impusă „strategic” înseamnă educație și cultură minimă și consum mult. Ceea ce vedem că se petrece… pas cu pas.

Să nu uităm că ieri, în paralel cu bătălia pentru ”educația sexuală”, progresiștii din Parlamentul României au mai depus o lege pentru desființarea Academiei Oamenilor de Știință.

”România educată” a lui Iohannis are nevoie de sex, nu de școală, știință sau religie.

408
Tagurile:
Sorin Cîmpeanu

Загрузка...
Răzvan Dumitrescu

Răzvan Dumitrescu: ”Indivizi în funcții cheie urmăresc bage spaima în populație”

2011
(reînnoit 06:57 24.06.2021)
Există un interes în spatele înspăimântării populației? Realizatorul TV pune pe masă dovezi care anulează declarațiile unor autorități care par să dorească o stare de spaimă.

BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. Apreciatul jurnalist și realizator TV Răzvan Dumitrescu publică două grafice și un text al unei prestigioase publicații din care rezultă clar că încercarea de înspăimântare a românilor nu are o baza reală – ci intenții dubioase.

”Mi-e din ce în ce mai clar că există indivizi în funcții cheie care urmăresc să bage spaima în populație”, scrie Dumitrescu, arătând cazul concret: ”Povestea cu "tulpina" DELTA care ar face ravagii în Marea Britanie și care , implacabil, va poposi și pe la noi prin toamnă, aducând-ne al patrulea val!”

Experimentatul realizator își mărturisește uimire: ”Când îi auzi îți vine să-i crezi, atât de serios vorbesc ei, oficialii”.

Dar, dacă te apuci să verifici ce spun ”și să vezi cum e prin locurile pe care ei le dau drept exemplu, te iei cu mâinile de cap!”.

”Nu cu mult timp în urmă, doamna ministru de la Sănătate ne anunța că e îngrijorată din cauza DELTA și ne spunea că au crescut infectările în Anglia și Germania”, scrie Dumitrescu, punând imediat cărțile pe masă: ”Atașez mai jos graficul cu situația din Germania din care rezultă clar că acolo infectările sunt în continuă scădere”.

Mai mult, jurnalistul dă detalii și cu privire la situația din Marea Britanie - unde, surpriză: ”în acest moment, ATENTIE!, se moare de 10 ori mai mult din cauza de pneumonie și gripă clasică decât de COVID!!!!!!!!!”.

”Acolo într-adevăr au crescut infectările dar în același timp decesele și internările sunt la cel mai scăzut nivel de la începerea PANDEMIEI, ceea ce sugerează că virusul e din ce în ce mai slab!”, scrie jurnalistul.

Întrebare logică: ”oare oficialii noștri au habar de aceste lucruri? Sau sunt capabili doar de explicații  "științifice" de tip Emilian Imbri , autorul halucinantei ziceri: "Valul 4 vine pentru că urmează după valul 3. Virusul este plecat acum"!”.

Iată mai jos graficele – primul, cu dovada că ”în Germania scad infectările, nu cresc”, iar în al doilea graficul din The Telegraph ”care anunță ca acum morții de gripă și pneumonie sunt de 10 ori mai mulți decât cei decedați de COVID”.

”Pentru OFICIALII de la noi, atașez și link către articol, în speranța că vor citi și vor înțelege câte ceva!”, încheie Răzvan Dumitrescu.

Noi însă mai adăugăm un aspect constatat: introducere spaimei, a stării de amenințare, este politica ”strategică” de câțiva ani, de când România a devenit ceea ce mult huliții „conspiraționiști” numesc ”colonie”.

2011
Tagurile:
Răzvan Dumitrescu

Загрузка...
Xi Jinping

Imagini unice: China a inaugurat cel mai mare MUZEU din lume dedicat unui partid