Camelia Smicala

Drama doctoriței Camelia Smicală s-a încheiat! Verdict final!

269
(reînnoit 18:41 22.02.2021)
Cazul care a îngrozit România și lumea întreagă, al doctoriței românce căreia autoritățile finlandeze i-au luat copiii, a ajuns la final – instanța a decis!

BUCUREȘTI, 22 feb – Sputnik. Există și dreptate pe lumea asta – după șase ani, cazul familiei Camelia Smicală a fost decis de justiţia finlandeză anunță doctorița româncă pe pagina sa de Facebook.

”Tribunalul administrativ a hotărât reîntoarcerea copiilor acasă, pentru început pe durata a șase luni”, scrie Smicală, precizând – ”Decizia trebuie pusă în aplicare imediat. Slavă Domnului! Vă iubim pe toți”.

Și pe pagina de Facebook ”Solidaritate pentru Dr. Camelia Smicala si copiii ei” se anunță această veste excelentă.  

”Fraților, astăzi Tribunalul Administrativ Tampere a dat hotărârea în cazul Smicală - Maria și Mihai se întorc acasă în cel mai scurt timp. Necontrolații de la primăria Tampere NU mai pot face recurs!”, se scrie pe pagina de Facebook.

Cazul Cameliei Smicală a început în 2015, când doctorița din Piatra Neamț, căsătorită cu un cetățean finlandez a dorit să se întoarcă în România, din cauza relelor tratamente aplicate copiilor.

Șoc însă – autoritățile finlandeze, protecția copilului, sesizate de soțul doctoriței, i-au luat copii româncei. A fost nevoie de o luptă formidabilă, care a durat 6 ani, de implicare internațională, inclusiv la nivelul forurilor UE, pentru ca țara ”civilizată” din nord să îi dea româncei copiii.

269
Tagurile:
dramă
Tematic
Cazul româncei rămase fără copii în Finlanda a ajuns în Parlamentul României
Raed Arafat

Raed Arafat, despre oprirea circulației după ora 22.00

65
Secretarul de Stat MAI Raed Arafat a explicat care este situația privind modificarea orei de interdicție a circulației – de la 23.00, la 22.00 din cauza pandemiei.

BUCUREȘTI, 9 mar – Sputnik. Știrea zilei de ieri a fost modificarea orei de ”închidere”, de la 23.00, la 22.00. Mai multe surse mass media au transmis această informație – și, chiar dacă nu s-a confirmat încă, se știe că ”nu iese fum fără foc”.

Raed Arafat
© Inquam Photos / OCTAV GANEA

Precizări au venit de la secretarul de stat Raed Arafat, care a declarat aseară la Antena 3, care a fost întrebat dacă s-ar putea introduce declarația pe propria răspundere începând cu ora 22.00.

”Circulația pe timp de noapte este limitată acum la ora 23.00”, a spus Arafat, completând că ”o să venim cu Hotărârea de prelungire a stării de alertă, clar vor fi niște discuții dacă e necesar să se umble la alte masuri”.

Arafat nu respinge informația, dar menționează că ”în grupul științific am discutat mai multe aspecte și până nu trece prin CNSU e mai bine sa nu speculăm”, a declarat Arafat.

De asemenea, Arafat a subliniat că în condițiile prelungirii stării de alertă cu încă 30 de zile s-ar putea lua și măsuri mai dure, dar nu s-a discutat despre ”lockdown”.

”Nu avem nicio discutie pe masa pentru lockdown, nici nu se pune problema, în niciun caz lockdown”, a declarat Raed Arafat la Antena 3.

65
Tagurile:
Raed Arafat
Tematic
Ciutacu îl face zob pe ”Obraznicul de Raed Arafat” – se ajunge la proces pe bani mulți!
Diana Șoșoacă, miștoul zilei despre Arafat și ”dracii dezbrăcați” ai Clotildei
Raed Arafat, război total cu Ion Cristoiu – insulte grave!

Загрузка...
AK-47 Assault Rifle

Ultima oră: Incident armat la Cernavodă Jandarm de la Unitatea Specială

151
(reînnoit 08:32 09.03.2021)
Un incident grav petrecut la Unitatea militară specială care asigură paza la Centrala Nucleară de la Cernavodă, un jandarm implicat

BUCUREȘTI, 9 mar – Sputnik. Un incident armat a avut loc în această dimineață la Unitatea Militară specială de jandarmi care asigură paza Centralei Nucleare de la Cernavodă.

Un jandarm în vârstă de 42 de ani a fost grav rănit cu o armă de foc – iar actualmente este transportat cu elicopterul către un spital din București.

Se pare că ar fi fost vorba de o tentativă de suicid. ”Jandarmul făcea parte din trupele de intervenție, la un moment dat s-a izolat într-o cameră când s-a produs incidentul”, a declarat un oficial al jandarmeriei la Antena 3.

Medicii au intervenit imediat – jandarmul fiind găsit în viață, inconștient.

Nu se cunosc deocamdată motive sau cauze  ale incidentului, dar este de remarcat că a avut loc într-o unitate de maximă importanță, aferentă unui obiectiv de importanță națională. 

151
Tagurile:
Unitate, jandarm, incident

Загрузка...